Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By SUNNY B
Originally posted by gari
Dušo iz "Eldorada", danas sam video spot na TV gde kažu da godišnje 100 000 fetusa od 10 nedelja /dakle već oživelih/ biva abortirano. To je čitav jedan grad i to veći. Ako to nije zločin-ja ne znam šta je? Kako neko može da otkine deo sebe i da ga baci u kanalizaciju nikada mi neće biti jasno??? Ali, zaboravio sam, žene su oduvek bile okrutnije od muškaraca u svemu, pa i u tome /abortiranju/. E tu počinje sumnja u nečije mentalno zdravlje.

:kuca: :gotika: :pilence:
don't shit previse hani.....

gubis argumente...

a sto se okrutnosti tice, secas se konc-logora? jevreji koji su dobili titulu "nadzornika paviljona npr 34b" su se prema sopstvenom narodu ponasali jezivo okrutnije nego sami istrebljivaci...

daj potlacenome mrvicu moci....

p.s. zene su okrutnije "i u abortiranju"?? i vi abortirate? :egzorcist:
Korisnikov avatar
By gari
U logorima su bili i ženski paviljoni, kažu da su nadzornice bile višestruko okrutnije od nadzornika. Kako žene nikako da shvate da postoji i drugi /himaniji/ način zaštite od ubijanja sopstvene krvi i mesa? To je bar lako shvatiti? A šta mi to abortiramo? Retko koja žena se konsultuje sa muškarcem pre abortusa jer smatraju da su one "glavne" samo zato što je dete u njima. Poznajem ženu koja je abrtirala 12 /dvanaest?/ puta. Ako to nije zločin za javno spaljivanje ja ne znam šta je?

:neto: :vudu: :kesa:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by SUNNY GIRL
i vi abortirate? :egzorcist:
Da, ali njihov mozak.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by MinaHarker
i vi abortirate? :egzorcist:
Da, ali njihov mozak.
Ju, tek sad primetih da mi nema mozga? Koja od vas mi je ABORT-sabotirala mozak? Poštenoj nalazačici sledi nagrada /jabuka/.

:hail: :ogledalce: :serlok:
By SUNNY B
U logorima su bili i ženski paviljoni, kažu da su nadzornice bile višestruko okrutnije od nadzornika. Kako žene nikako da shvate da postoji i drugi /himaniji/ način zaštite od ubijanja sopstvene krvi i mesa? To je bar lako shvatiti? A šta mi to abortiramo? Retko koja žena se konsultuje sa muškarcem pre abortusa jer smatraju da su one "glavne" samo zato što je dete u njima. Poznajem ženu koja je abrtirala 12 /dvanaest?/ puta. Ako to nije zločin za javno spaljivanje ja ne znam šta je?

:neto: :vudu: :kesa:

vot a nonsens.... :whatever:

a ti nekako uvek licno poznajes "lose" zene.... urban legends make the world go round...
Korisnikov avatar
By gari
Kad se DVE žene udruže protiv nekoga nastane DINOSAURUS. A kad se TRI žene udruže onda nastane TIRANOSAURUS. Žene su dobre samo kad nisu u grupi /koljektivnaja razvaljotka/.

:france: :sesir: :tetka:
By SUNNY B
Kad se DVE žene udruže protiv nekoga nastane DINOSAURUS. A kad se TRI žene udruže onda nastane TIRANOSAURUS. Žene su dobre samo kad nisu u grupi /koljektivnaja razvaljotka/.

:france: :sesir: :tetka:
:nokti:
Korisnikov avatar
By anche
gari... nastavi da masturbiras (prosipas seme uzalud :D ) a ostavi zenska telesa na miru... kreten si bre, totalni - dzaba ti sto si peder!

begam sa ove nelezbejske teme! :zeva:
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by Sutekh
:kamiJon:
KamiJon šestoton fura kao avion...Šta li je ujelo "anchi" pa pobeže sa ove nelezbejske teme i još me nazva "pedderom" i da prosipam seme uzalud a ja ga čuvam u teglici od pola kila /još malo pa puna/. Koja hoće donaciju /spermića original by Gari/ neka spremi 1000 eurića. Osim toga još sam i oženjen i ženkica me voli...Za razliku od besne anchi koja je pravi TIRANOSAURUS REX /bez udruživanja sa drugim ženkama/. Ququ...

:snob: :venchanje: :dance:
By SUNNY B
Originally posted by Sutekh
:kamiJon:
KamiJon šestoton fura kao avion...Šta li je ujelo "anchi" pa pobeže sa ove nelezbejske teme i još me nazva "pedderom" i da prosipam seme uzalud a ja ga čuvam u teglici od pola kila /još malo pa puna/. Koja hoće donaciju /spermića original by Gari/ neka spremi 1000 eurića. Osim toga još sam i oženjen i ženkica me voli...Za razliku od besne anchi koja je pravi TIRANOSAURUS REX /bez udruživanja sa drugim ženkama/. Ququ...

:snob: :venchanje: :dance:

@ garijev smisao za humor - tezi nuli...
Korisnikov avatar
By gari

@ garijev smisao za humor - tezi nuli...
E pa dušo, za moj humor moraš da budeš malo i IN-TELE-GENTNA.

:jezik: :lukavi: :bic:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ok, ja samo upadam da vas podsetim da je tema o abortusu, ne o musko- zenskim odnosima, i mada ih je tesko odvojiti, nije nemoguce.

Salim se, zelim reci da ste odmakli od abortsa dobrano.

Ali kul, zanimljivo je, ne kazem.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Koliko god to surovo zvucalo, pravo je svake zene da ubije svoje nerodjeno dete.
Korisnikov avatar
By gari
Originally posted by odskoraBI
Koliko god to surovo zvucalo, pravo je svake zene da ubije svoje nerodjeno dete.
Ko joj je dao to pravo? Bog daje i Bog uzima, samo je njegovo pravo da da ili da uzme nečiji život. Čovek ne sme da ubija, a naročito ne žena deo sebe. Da ne pominjem prekidanje karmičkog kruga, gde je to dete trebalo da iz nižeg pređe u viši nivo /čoveka/, da ne pominjem karmičku kaznu koju na sebe navlači žena sa deset-petnaest takvih ubistava.

Sve što više ovo čitam, sve se više čudim da ni JEDNA žena nije podigla svoj glas u znak protesta protiv ovog ubijanja. Nisam ni sanjao da žene mogu da budu tako surove. Kad su takve sa svojom krvlju i mesom, kakve li su tek sa tuđim.

:snob: :vudu: :pop:
Korisnikov avatar
By svejedno
Kakve?

Nesavesne, sta?

Ja sam rekao svoje misljenje, mislim da bi se abortus mogao malo strozije kontrolisati i da ga ne bi trebalo raditi, kako gari navodi, samo kao post- kontracepciju, nego samo ako zena, devojka, dete cak, nema uslova da pruzi tom detetu zadovoljavajuce uslove za zivot, da ne ponavljam razloge.

Dakle, mislim da je abortus lose resenje ako zena IMA mogucnosti da primi dete u svoj zivot, a samo smatra da joj nije potrebno.

Ali ne slazem se da su zene koje abortiraju monstrumi, niti da to znaci da bi zbog toga opusteno 'ubile' i nekog drugog.
Korisnikov avatar
By gari
Opet pitanje morala. Prvo što se mora utvrditi jeste da je to biće živo od trenutka začeća a ne /kako lekari to vole da kaću tek kad počne da se rita u stomaku/. Do tada je samo fetus, gomila mesa i krvi koja se može izvaditi onako kad je nekome na volju a onda /kog li nemorala/ ćelije tog istog fetusa mogu se slobodno koristiti za podmlađivanje bogatih staraca i starica, za razne eksperimente itd. Kada budemo utvrdili trenutak kada je život započeo, onda ćemo znati i da li ubijamo to biće ili ne. Mislim da je to pitanej slično onom o eutanaziji...Kada život prestaje? Kada prestane disanje, rad srca, rad mozga. No, sada imaju takve aparate za veštačko održavanje u životu da mogu tako mesecima i godinama da održavaju nekoga ko je u komi i da onda nekog trenutka NEKO odluči da mu podari smrt. Čije je pravo na život i smrt? Boga ili čoveka?

:eureka: :bisou: :indijanac:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ali pogledaj ovako:

Uz tu mogucnost abortusa, zar je vece pravo roditi, nezadovoljan, sa, sta znam, 16-17 god, dete koje ce imati nesredjeno detinjstvo, cesto samo majku, koja moze prakticno da mu bude sestra, koja nije ni sposobna da ga pravilno vaspitava jer nije zavrsila ni sa sopstvenim vaspitavanijem, koja ce biti daleko losija majka nego da ga je kasnije rodila, i uz to, tom detetu nikako ne moze da pruzi ono sto, ne samo da bi htela, nego osnovne stvari, pa nadje bedan posao da bi ga izdzavala, napusti skolu i upropasti zivot i sebi i detetu.

Sta predlazes tu?

Dati dete na usvajanje?

To tek nije lep zivot za dete, u 98% slucajeva.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ko joj je dao to pravo? Bog daje i Bog uzima, samo je njegovo pravo da da ili da uzme nečiji život.
A sta je sa onim potpuno evoluiralim oblicima homosapiensa koji jednostavno ne priznaju boga kao bice koje ima pravo i moc da odlucuje ama bas o svemu? Kao sto je jednom rekao jedan gay-aktivista dok su mu ispred nosa mahali svetim pismom 'ja to ne priznajem, ja u to ne vjerujem'
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
A kako si uspeo da spojis Boga i karmicki krug? :wow:

Ja se, u vecini slucajeva, ne slazem sa abortusom. Ali mislim da svaka zena ima apsolutno pravo na njega. A zamisli tek narkomanke, zene sa SIDA-om, starije trudnice (sto je zena starija vece su sanse da dete se rodi sa Daunovim sindromom, ili nekom drugom bolescu), psihicki obolele zene...
Korisnikov avatar
By gari
Ako već tako posmatramo stvari, tj. nalazimo stotine opravdanja da neka devojka može da abortira, onda po istim tim kriterijumima možemo da osudimo na smrt /eutanaziju/ polovinu ili više penzionera-jer zašto bi se dalje mučili sa svim tim boleštinama i jedva sastavljali kraj s krajem kad mogu lepo da "spavkaju". Ako posmatramo socijalnu situaciju onda bi tek svaka deseta žena trebala da rodi s obzirom da ne može pružiti zadovoljavajuće uslove svom detetu.

:shocked: :mete: :hand:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Cekaj, kako mozes da poredis bolesljive penzionere sa detetom koje se rodi sa SIDA-om, Daunovim sindromom, ili narkomanskom zavisnoscu? A ja i nisam pominjao socijalnu situaciju.
Korisnikov avatar
By gari
Нажалост, православни приступ болести још увек није проучен. Како се борити против беле куге у народу и како објаснити младим људима да је абортус убиство? Изгледа да је мали број лекара који су спремни да отворено кажу да је абортус убиство.

- Абортус је бизнис. Чист бизнис. Дође, рецимо, Пазарка у краљевачку болницу да абортира. То кошта 2000 евра. Лекари се не одричу бизниса. За абортус не постоји никаква индикација. Али, абортус није суштина беле куге. Суштина беле куге је блуд. Знате, секс није грех. Секс је природна радња. Речено је: рађајте се и множите. Секс је радња која се у блуду злоупотреби. Колико деце је могло да се зачне, а нису зачета уопште!? Много више деце се убије пре него ли се зачну. Блуд је незачињање деце! Разноразним контрацептивним средствима много више деце се не зачне, него што се абортусом убије.

Разговарао Бранимир Нешић

Pravoslavlje, Број 920, Рубрика Православље и здравље
Korisnikov avatar
By svejedno
Daj, ovo iznad je cista glupost.

Blud je nezacinjanje dece?

Sta je onda homo - sex?

Blud je koristiti kondom?
Korisnikov avatar
By gari
Ovo je citat. Samo sam hteo da ilustrujem koliko daleko se ide-od apsolutnog odobravanja abortusa, do osporavanja i evo ovde čak je blud sex koji nije u svrhu začeća. Nikako se to ne može složiti. Ali, još i naplaćivati abortus, pa to je strašno? Kakvi su to lekari? Gde mi to idemo? A gde je zakletva da neće učiniti ništa što bi moglo naškoditi bolesniku? Doduše Hipokratova /dal još važi i da li je neko poštuje uopšte/.

:evilkiss: :nope: :bouncy:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by svejedno

Blud je nezacinjanje dece?

Blud je koristiti kondom?
Znaci, kada budem htela da se j..... sa muskarcem, da prostite, moram da mu kazem:
'sad hocu da mi radimo blud'
'odavno zelim da mi imamo blud'
'ja radim blud i sa zenama'
'kada si ti poslednji put radio blud?'
'svidja mi se kad imamo blud'
'prethodni blud je imao kratak rok trajanja'
'blud nas nasusni'

Svesna sam da sam zagazila u (bludni) offtopic, ali jednostavno ne mogu da se oduprem bludu! :zvezda:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ako cemo tom logikom, vise ne smem da drkam, to jest da bludnicim sam sa sobom, rasipam svoju mogucu decu...
Mislim, daj.
Korisnikov avatar
By gari
Ama ljudi, vi pročitate samo poslednji post i onda diskutujete onako napamet. Svejedno je citirao ono što sam JA citirao iz časopisa "Pravoslavlje" i to nije ni moj ni stav "svejedno" nego stav SPC i nekih lekara koji sarađuju sa SPC. To sam postavio samo kao ilustraciju suprotnosti /krajnosti/ od toga da je greh ne samo abrtirati nego ni nezačeti dete /jer po Crkvi sex ne služi zadovoljstvu nego samo i isključivo začeću a blud je ako uživate u sexu i radite to SAMO radi sopstvenog zadovoljstva/. Ide se čak tako daleko da neke konfesije zagovaraju da se sex obavlja tako da se partneri sexaju kroz neke čaršave gde postoji samo otvor kroz koji se provuku genitalije. Nema predigre, milovanja, ljubljenja, samo ejakulacija i...gotovo. Uđeš, izađeš i...gotovo.

:sladoled: :hmm: :domino:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
A da li znate za stav da je, pored abortusa, ubistvo i to kada se koristi spirala kao kontraceptivno sredstvo?
Poenta je u tome da materica odbacuje zametak ako u njoj vec postoji nesto implantirano, dakle - oplodjena jajna celija biva izbacena...

Jos bih dodala i stav da je nerodjeno dete nesposobno za samostalan zivot, i samim tim opstaje iskljucivo kao deo majcinog organizma, sto po nekoj logici daje zeni da o njemu odlucuje kao o bilo kom drugom delu sopstvenog tela.

Napominjem da ovo NISU MOJI STAVOVI, nego samo prenosim nesto sto sam cula/citala.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!