Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li si ateista?

Da, ateista sam.
46
47%
Ne, vernik sam.
30
31%
Nesto trece.
22
22%
By Sixto
Retko ko je na samrtnoj postelji ateista!

Jesam, jer mi sama religija kao koncept ne daje svojim protivecnostima odgovore na neka pitanja koja imam da postavim!
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dušan Maljković
Dino, dekadentkinjo i reakcionarko! Smućkala si raznovrsna praznoverja i to zoveš verom? To je samo transideološki šund zvan NEW AGE, ništa više, pravljen kao mamipara za bogate Zapadnjake koje bi malo spiritual upgradea, ignorišuči realnu materijalnu katastrofu u kojoj žive milijarde na planeti. Taj miš-maš nije ništa drugo nego spiritistički izraz sitnoburžoaske klasne pozicije i kao takav treba biti ukinut i to revolucionarnom društvenom praksom koja će okončati klasnu podelu, obezbediti svima jednake materijalne uslove za (samo)razvoj, nasuprot jeftinoj spiritualnosti namenjenoj samo srednjoj i višoj klasi, koja takođe participira u ekploatatorskoj kapitalističkoj ekonomiji!
:wow: :smeh:

Paganizam i vesticarstvo nisu novijeg datuma, pa se ne osecam krivom po osnovu ovih optuzbi :vestica:

Citala sam da Srbe nisu nikako mogli da uvedu u hriscanstvo pa su im zato ostavili slave, kao kompromis prema mnogobostvu. Znaci hriscanstvo je ono sto je novije i nametnuto. Sto se vestica tice, one su mi jako simpaticne. One su svetla tacka proslosti, jedini znak da su se neke zene bunile na ovaj ili onaj nacin protiv polozaja u kome su bile.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Vecina stvari vezana za veru mi je strana...
Izjashnjavam se kao agnostik...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Nevernik, iliti ateista :)

/nadam se da ne odgovaram po 5. put na ovu temu :sveca: /
By Dragonite
Ateista and proud of that, kao i sa šest generacija ateizma sa majčine strane porodice. Odavno smo mi prestali da verujemo u tak'e stvari.
Korisnikov avatar
By Galadriel
bila sam dugo:cobanica:

sad sam deista
By zvjezdan
Sva priroda bruji,
I tvar svaka vice,
Tebi, Tvorcu svome,
Slavopoje klice!

Nebesa i zemlja,
Cutati ne mogu,
No pesme i hvale,
Svom uznose Bogu!

Zar ja sam da cutim,
Ja, Bozija slika,
Dok se ori krugom,
Vasionska vika?

Duso moja bedna,
Preni se i zapoj,
S vasionom celom,
Gospodu slavopoj!

Sveti Vladika Nikolaj Velimirovic
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!