Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Commercial Spell Casting

Danas sam putem maila dobio reklamu u kojoj se garantuje da pošiljalac može da reši sve moje probleme. On navodno poseduje garantovano proverene, uvek uspešne čarolije koje koriste gigantske međunarodne korporacije već decenijama i garantuje njihov učinak, u suprotnom vraća pare (u mailu piše ''Money Back Guarantee''!).

Ima li iko ikakva pozitivna iskustva u korišnjeću bajalica i tako toga (osim Morgana)?
Korisnikov avatar
By gari
Pare ti nece vratiti sigurno /ako im ih das/. Inace, sve velike korporacije pa i pojedine drzave imaju timove parapsihologa koji uticu na poslovanje i uspeh tih kompanija. Obicno se koncentrisu na cilj koji ta kompanija ima, a ako saznaju koja je to licnost koja ima uticaj na uspeh ili neuspeh posla onda uticu na tu licnost /ili grupu licnosti/.

To znaju svi oni koji su upuceni u okultne nauke.

:kakodane: :cowboy: :bisou:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Adenim
:lol:
slazhem se.

Korisnikov avatar
By KiWi

I ja kažem ... Kao slobodouman možda i poverujem u ljubavne čarolije... ali ''The Spell to Vanish Debt'' ... Šta onda radi? Baci vradžbinu na kompjuterski sistem banke kod koje si u minusu??? Mislim stvarno ... :D

Niko još nije napisao neka pozitivna iskustva ...
Korisnikov avatar
By svejedno
Reci da si bacio cini, da nisu uspele, i trazi pare nazad, ako ih ne daju, onda ih tuzi.

Drugim recima, prevari ti njih.
Korisnikov avatar
By Dina
I ja bas pre neki dan nadjoh neki link za spellove, pa sam se sita ismejala. Ne zato sto ne verujem u to, nego ovi na netu su stvarno smejurija. Ali nesto razmisljam - da znate da ce vam uspeti da li biste to izveli? Da li je to dozvoljen nacin delovanja na osobe ili potpada pod onu temu "gazenje preko mrtvih"? I da li biste se plasili sta ce biti kad dejstvo spella, vradzbine, onoga sto ste primenili prodje ili krene u nekom nekontrolisanom pravcu?

:vestica: :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Kiwi

Ima li iko ikakva pozitivna iskustva u korišnjeću bajalica i tako toga (osim Morgana)?
Sada Morgan treba da preskchi ovu temu? Oky...
*hop* *hop*
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne, nego ti tvrdiš da imaš koristi od spellova, pa sam pitao, radi li to još neko osim tebe ... naravno da ne trebaš da preskočiš temu, tema je postavljena za sve...
Korisnikov avatar
By gari
A ja ti Kiwi predlazem /posto nisi procitao moj post/ da ja tebi nabacim malo bezazlenih cini od sada pa za nedelju dana? Naravno, ako se ti slozis sa tim? Ako ne odgovoris smatram da si se slozio i pocinjem sa meditiranjem.

Dakle, od 16 h 25.januara pa do 16 h 1.februara. Vazi? Nista mnogo lose nece ti se desiti, bar ne fizicki.

:kissass: :klap: :evilkiss:
Korisnikov avatar
By KiWi
A ti si upućen u okultizam? Inače, pročitao sam post..
Korisnikov avatar
By gari
Ja nisam upucen u okultizam, nego sam posvecen okultnom. Oni koji su samo upuceni poseduju znanja ali ne poseduju moc. Posveceni su tako rodjeni i svoja znanja koja vec imaju rodjenjem mogu da prosire a ne moraju jer su vec predodredjeni za okultno.

I ne zavaravaj se-nema belih i crnih magova, sve je to isto, dakle CRNO jer je zabranjeno od Boga.

Sta bi sa prihvatanjem? Hoces pozitivu energiju ili negativnu?

:bic: :closet: :grin:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan je u prichi sa jednim "majancem" otkrio, tachnije recheno mu je da je SVE dozvoljeno u magiji, na astralu....jer ono shto nije dozovljeno nece se realizovati.
Tako da nishta nije CRNO.
Usput kada smo kod crne boje...to je boja najbolja, posle zlatne...ona moze da absorbuje, upije i da kanalishe energiju...atribut crne boje jeste:SVE..dok je atribut bele totalno suprotan, bela boja odbija, sprechava, blokira...
Svaka osoba je "talentovana" za neshto shto je vezano za "magiju"
Morgan veruje da je magija "ziva" da je inteligentna sila, a ne neshto shto se moze pomerati kao kamen levo desno...

Franc Bardon "Incijacija u Hermetizam" je knjiga koju Morgan preporuchuje svima onima koji zele da zarone u svet magije...

@gari: O veliki POSVECENIKU okultizma, davaj ovoj paloj dushi dobitnu kombinaciju za loto preko u2u-a, i ako Morgan dobije nishta ti nece dati, da ne bi ispalo kako koristish magiju za lichnu korist...
Korisnikov avatar
By svejedno
@ Dina

Vise ne.

@ gari
Slazem se, u principu, i za talenat delimicno..samo sve je nekako sivo.
Ali znanje je moc.
Moc je znanje. Tu gresis dosta.

@Morgan, crna je najlepsa (ne) boja.
Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

Dina, moderatorka Religije, filozofije i teorije
Korisnikov avatar
By gari
Naravno Morgane da sam se malo nasalio sa Kiwijem i nemam nameru da na njega uticem na bilo koji nacin. Magiji pripada CRNO /ne boja, nista, nula/. Onako kako je svet nastao iz nicega tako je i magija nastala iz crnog tj iz nicega.

Isto kao sto je Bog nestvoren i nerodjen vec je nastao sam od sebe.

Za Loto i sam znas da ni jedan mag ne moze da ti kaze dobitne brojeve jer bi poremetio sklad i poredak stvari sto bi negativno uticalo na buducnost. agija ne moze da ucini nista sto bi moglo da poremeti sklad. Ona cini ono sto je vec odredjeno.

Ako je nekome predodredjeno da umre, mag samo moze to da vidi ili predoseti, i da doprinese magijom da se predodredjeno realizuje.

Inace, da bi se ubio covek magijom treba oko sest meseci s tim sto se losa energija prenosi na onoga ko baca takve cini i vrlo tesko je ocistiti se posle toga.

Ha, da znam brojeve Lotoa...Ne verujem da ih ne bih odigrao...Iskreno...Ali bih svakako bar trecinu dao u humanitarne svrhe.

:sesir: :shok: :nope:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Morgan se slaze, sve je nastalo iz haosa, tj. haos je prvi oblik boga, beba-bog...haos podrazumeva sve, tako da magija haosa, koja je veoma laka i dan danas je delotvorna...
Visoka magija podrazumeva stvaranje efekata pod energijama boga, egipcani su tu bili jako uspeshni, ali za "obichnu" osobu, visoka magija zahteva ne samo kristalno jasan um, vec mnogo simbola da bi se aktivirala..Morgan je najblizi bogovima poput Izide i Hekate...koje su na poslednjem stadijumu razvoja u evoluciji bogova.
pricha: Morgan se jednog dana napravio pametan, i zbog toga shto je to bilo vreme kada je bio u "veshtichijem" paklu, poptuno otsechen od bozanskih energija koje ga hrane, okrenuo se demonima, i zazvao je jednog a doshli su mnogi...i primetio je da ti demoni nerade ama bash nishta, tj. nishta od onoga zbog chega su zazvani..pentagrami elemenata nisu bili u stanju da ih oteraju...i onda je Morgan zavapio u pomoc Hekati "Hekata, majko moje dushe, pomozi mi" u TOM trenutku totalna promena u sobi, Morgan je mogao osetiti Hekatu kako stoji u centru sobe sa lampidama, njenim sveshtenicama a svi demoni su pocheli bezati van ove dimenzije zbog nje...scena je bila fenomenalna. Od tada je Morgan prestao da se igra sa demonima.
Postoji magija koja je van uticaja boga, postoje svetovi i duhovi, koji su se odrekli spiritualnog napretka i besmrtnosti dushe zarad vechite srece do kraja univerzuma, takvi svetovi postoje kako u drugim nivoima postojanja a i u nashem univerzumu, tzv. elementarna kraljevstva..
Dobiti ulaz u ta kraljevstva je jedno, nauchiti moci njihovih stanovnika je sasvim drugo...Morgan je dobio ulaz u 4 kraljevstva, a opekao se kada je hteo da udje u dimenziju Deva/elementad duha/.. Ta elementarna magija iako je svugde, jako joj je tricky pristupiti, i nishta manje rizichno ali svakako je vredna truda, vremena i rizika pa makar i nemali sposobnost da je kanalishemo...

Chini, bajalice, kletve, prokletstva, blagoslovi....pa i astralni letovi...se baziraju na jednom pravilu "Sve je povezano, Sve je jedno" sve shto je ikada postojalo, shto postoji i shto ce postojati, svi ljudi, sva bica, SVE je povezano jednom ogromnom paukovom mrezom, akcija usmerena u jedan kraj mreze ce osetiti svi krajevi mreze, magijski efekti su pod uticajem karme, i pod zakonom "sve shto poshaljesh tri puta ce ti se vratiti"

Akasha zapisi: su jedna VELIKA knjiga, u drugoj dimenziji/duha/, u kojoj su zapisani sve akcije, svi dogadjaji, buducnost, proshlost, i sama karma....to je kao "radna memorija kompjutera..."
Sa nekim magijskim operacijama oni se mogu izmeniti, izbrisati i dodati, ali igranje sa akasha zapisima je veoma rizichno, jer ako neko nema punu svesnost u duhu moze da napravi haos. Zbog toga je i sam dolazak i rad u istoj neshto shto vecina magichara izbegava...
objashnjenje: izmeniti akasha zapis, o nechijoj materijalnoj smrti je moguc, ali menjanjem toga zapisa, chitav zapis se menja i zeli da se vrati u balans shto ce i uchiniti...tako da magichar moze da napravi vishe shtete nego koristi...

Morgan je chuo da NS posvecuju neki likovi iz Indije koji MOGU da otklone karmichke bolesti, "pregled" je pre par godina koshtao 2000e, samo njihovo delovanje mnogo vishe...svi koji su imali da keshiraju za to su bili prezadovoljni rezultatima, ali karma ce pre ili kasnije pronaci nachina da im "naplati" mozda ne kroz bolest, vec kroz druge stvari...tako da je to samo neka vrsta biranja kazne./da li zelish da ti se nokti vade, ili da ti se prikljuche jaja za struju/

itd...bla bla bla...o magiji nikada kraja...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!