Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Adenim
Dok ne pogledam u tarot ne izlazim iz kuce.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja imam tarot karte ali gledam u njih samo u nekim bas vaznim momentima, tj. setim ih se svakih nekoliko meseci ili nekoliko godina, kako kad. Ono sto mi je malo zastrajuce je da bude uvek kako su rekle. Ja ne postupam po tome, ali opet bude... Mada to mi je na neki nacin smirujuce... kazem sebi da nije bila sudbina (ako je nesto lose), kad bude i karte i dogadjaji bice drugaciji...
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Adenim
Po meni, ne valja ni u cemu preterivati. Moja bas draga koleginica s faxa nije izlazila iz kuce dok ne pogleda tranzite za taj dan, bioritam i ostalo. Tako nikada nije znala da li ce doci na fax ili nece. Inace nas je i zblizilo interesovanje za astrologiju i slicne stvari, samo sto ja nista ne radim svakodnevno, nego eto povremeno kad je neko vazno razdoblje, mozda kad mi treba neka dodatna snaga :wink: I sta se desilo - ona je uvek videla losa predvidjanja za ispite, pa nije izlazila, propustala rok za rokom i na kraju je napustila fax.
Korisnikov avatar
By gari
Eto Dina, kako je Satana prevario tvoju drugaricu. Da nije gledala u karte sada bi diplomirala i bila presrecna na Zavodu za zaposljavanje.

:redaljka: :bicikl: :moby:
Korisnikov avatar
By svejedno
Tarot- ako hocete da izvucete anagram iz Tore - u svakom slucaju Drvo zivota - jeste snazna i ni u kom slucaju lazna energija.

Imam neka iskustva tu.

Sto se tice Belzebuba i 56 demona, i to sam cuo. Ima i tu NEKE istine.

Ima je i na drugoj strani.

U svakom slucaju, Tarot ne bi trebalo da se dira ako covek nije pripremljen za tako nesto.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Dina
Po meni, ne valja ni u cemu preterivati. Moja bas draga koleginica s faxa nije izlazila iz kuce dok ne pogleda tranzite za taj dan, bioritam i ostalo. Tako nikada nije znala da li ce doci na fax ili nece. Inace nas je i zblizilo interesovanje za astrologiju i slicne stvari, samo sto ja nista ne radim svakodnevno, nego eto povremeno kad je neko vazno razdoblje, mozda kad mi treba neka dodatna snaga :wink: I sta se desilo - ona je uvek videla losa predvidjanja za ispite, pa nije izlazila, propustala rok za rokom i na kraju je napustila fax.
Zeno Bozja da li stvarno mislis da sam ozbiljan. :nokti: :lol:
Korisnikov avatar
By decko
Ja ne verujem u tarot kao sto i ne pridajem neki znacaj horoskopu i sl, jednostavno tesko mi je da poverujem da neko moze znati neciji sledeci potez itd na osnovu nekog gledanja u karte... :nokti:
Postujem da neko u to veruje samo su mi creepy osobe koje su za sve u zivotu na to oslanjaju i koji su gotovo opsednuti tim.... :zeva:
Korisnikov avatar
By svejedno
Licno Tarot vise ne koristim skoro uopste, a sa divinacijom sam potpuno prestao, posto ne zelim da znam buducnost, zelim da zivim sada i u toj buducnosti bez prekognicije.

No, Tarot moze da bude korisno sredstvo za meditaciju.

Off: Ovo je, ocigledno, upuceno onima koji na Tarot gledaju kao na nesto vise od spila karata.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina
Zeno Bozja da li stvarno mislis da sam ozbiljan. :nokti: :lol:
Koliko te ja poznajem - nisam mislila da si ozbiljan, ali opet ne poznajem te toliko da bih znala sa sigurnoscu :wink: Tvoj komentar me je samo podsetio da ima ljudi koji zaista tako postupaju...

Gari - mozda, ali imala bi sansu da radi i nesto bolje. Ovako njen posao je ispod njenih mogucnosti... Ko zna mozda se jednom posveti proricanju. Mada je sebe ukopala (sem ako nije bila sudbina :puzzle: ) meni je rekla neke stvari koje su me umirile i neke koje tek treba da se ostvare a ja nekako verujem da hoce...
Korisnikov avatar
By gari
Dina, tvoja drugarica se nikada nece baviti proricanjem. Da ima sposobnost za to ona bi videla iz tarota sta je ocekuje i da ide u sopstvenu propast. U Srbiji je svima posao ispod mogucnosti, jer 99% bi zelelo da bude Predsednik Vlade, a 100% Predsednik Republike. Dakle, svi su u hendikepu.

:jumphug: :pokemon: :crta:
Korisnikov avatar
By kal zakath
Interesantno kakva kulturna razlika. U zemljama bivše AU je jako popularna igra kartama koja se zove taroK i proizašla je iz tarot karata. U Sloveniji je toliko popularna, da još nisam sreo Slovenca koji ne zna da ju igra. I nikom ne pada na pamet da bi išta video iz tih karata (osim da li če da pobedi protivnike ili ne).

Slika
Korisnikov avatar
By gari
To je zato sti imaju manjak vlaske /Drakuline/ krvi pa nemaju dobar pogled na onostrano /nastrano?. Mi smo u tom pogledu napredovali. Bacamo cini, kletve, uroke, skidamo iste i tako to.

U te svrhe tarot nam i nije potreban, dovoljna je menstrualna krv.

:kuca: :meda: :odrasti:
Korisnikov avatar
By svejedno
Sve karte (sem ovih novih, decijih itd, mada i one indirektno) su nastale iz 56 ''manjih'' karata u 4 garniture iz Tarota.

Sto se toga tice, i obicne karte mogu da posluze za proricanje. Mogu i grancice. Moze i cuveni pasulj.

A ne mora nista, sto kaze gari.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Moja drugarica je zvala jednu finu gospodju koja cita tarot i ima svoju emisiju na Artu.
Pitala ju je kada ce se udati.
Fina gospodja joj je rekla da joj se za 3 - 4 meseca smesi ozbiljna veza, koja se moze krunisati brakom.
Drugarica ju je pitala za koga ce se udati, fina gospodja joj je rekla da, ako je to zanima, okrene ponovo.

Likusa ju je okrenula, i fina gospodja joj je rekla da ce se udati za Zivka Kostica, preduzetnika iz Banja Luke... :lol:
Korisnikov avatar
By svejedno
E, ja sam video na TVu lika koji prorice sudbinu tako sto mesa kompjuterski Tarot.

To je, pa, malo kontradiktorno zbog nekih osobenosti Tarota.

Ma strasno.
Korisnikov avatar
By gari
Ko od magije pravi biznis lose prodje. Niko ko udje u okultne nauke ne treba to da radi sebe radi, vec da bi pomogao drugima. Jer sposobnost vidjenja i izlecenja dobija se samo od Boga i ne sme se naplacivati.

Ovi sto sada zloupotrebljavaju Tarot i astrologiju na TV za novac zavrsice brzo i na najgori nacin.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!