Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Nicodemus
u mom mejl boksu. Pise mi u Hristu sestra (he en to Christo adelphe), zabrinuta zbog jednog teksta kog je nasla na sajtu:

http://www.gay-serbia.com/religija/2005 ... p?aid=1698

Pa mi veli:

PROKLET BIO I BOG TI SUDIO AMIN !

SRAM TE BILO NECASTIVA GNJIDO,TAKO LI PISES O SVETIM PRAVOSLAVNIM MONASIMA NA SVETOJ NAM GORI, NA JEDINOM NAJCISTIJEM DUHOVNOM MESTU NA SVETU.
STIDI SE GNJIDO, DA BOGDA TE SUSTIGLA KAZNA BOZIJA USKORO - AMIN BOZE. BOG TI SUDIO ZA TAJ BOGOHULNICKI TEKST, KOJI POTPISUJES PSEUDONIMOM. AKO JE SVE TACNO U TOM TVOM PROKLETOM TEKSTU, KOME NI NASLOV NE SMEM PRED BOGOM IZGOVORITI, ZASTO GA GOVNO JEDNO NISI POTPISAO SA PUNIM IMENOM I PREZIMENOM, LIZODUPCE JEDAN U GLAVU JEBAN. A AKO JE SVE TACNO, A STO DVOCEVKO JEDNA NISI POMENUO I IMENA MONAHA. PRICAS O SVETIM IKONAMA, SRAM TE BILO, KAZNA TE BOZIJA I KAZNA SVETE BOGORODICE TROJERUCICE HILENDARSKE TE SUSTIGLA, I NEMAO OPROSTA OD BOGA DOK SE ISKRENO PRED CELIM BRATSTVOM HILANDARSKOG MANASTIRA NE POKAJES, TRAZECI OD SVAKOG PO NAOSOB OPROST, SA TIM CLANKOM KOGA TVOJA PROKLETA GLAVA IZMISLI. ALI NI TO TI NE BILO DOSTA OD BOGA, NEGO OD SVIH MONAHA GORE ATONSKE I OD SVIH SVETIH IKONA TRAZIO OPROST SA TIM CLANKOM U RUCI KOGA SI NAPISAO. ETO TAKO, TO TI BIO HONORAR OD BOGA ZA TVOJ PROKLETI TEKST - A M I N U VJEKE VJEKOVA!

M. P.
:svetac:
By Ulix
Originally posted by Nicodemus
LIZODUPCE JEDAN U GLAVU JEBAN.
Uh, ovo se zove kreativnost.

I vidovitost: kako ona zna sta ja volim? :P
...TRAZECI OD SVAKOG PO NAOSOB OPROST, SA TIM CLANKOM KOGA TVOJA PROKLETA GLAVA IZMISLI.
Uh, ako vec moram. :bj: :bj: :bj:

A M I N U VJEKE VJEKOVA!
Ameeeeeeen sister! :zvezda:
Korisnikov avatar
By Mars

E pa, umirem od smeha.

Da li je ovo celo pismo?? Obraduj me i kaži da ima još!!
Korisnikov avatar
By Phoenix
Super je stvarno. Crkao sam od smeha. Mnogo mi se sviđa.
Korisnikov avatar
By Adenim
Boze oprosti im :opatica:
odoh da se molim da ne gorite u paklu
By Çâðê_DUP
Jao, i meni su slali razna pisma tipa "Pokaj se sestro po bogu, jos nije kasno da te ljubim strasno (slasno)" :opatica:
By Çâðê_DUP
:lol:

u duhu jevandjeljskom, nema sta :up:
By Çâðê_DUP
:lol:

u duhu jevandjeljskom, nema sta :up:
Korisnikov avatar
By Mars

Jesi li ovo trebalo da ide tri puta, ali je Endzi pukla veza?
Korisnikov avatar
By KiWi
Mislim da je osoba koja je ovo pisala religiozni fanatik. Po kreativnosti bih rekao da je žena.
Korisnikov avatar
By Mars

I sa teškim problemom prihvatanja relnosti.

Nije mi jasno kako može da dovodi u sumnju ono o čemu se govori u tekstu...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ja sam, au contraire, čuo da je sajt gej-srbija.com "jedino najčistije mesto na svetu", a da je zapravo Hilandar iz nekog razloga Bogu mrzak, što je isti i dokazao sprživši u nedavnom požaru pola manastira.

Lutka moja dvocevnaja. Sviđa mi se što pred Bogom ne sme izgovoriti naslov članka, ali pred Bogom sme izgovoriti "govno", "lizodupče", "u glavu jeban" itd. Na istočnicima Svetosavlja.
By Simor
Pismo je, zaista, pisano odabranim rečima, gotovo onim koje se koriste u svetim liturgijama.

Autor pisma zaslužuje svako poštovanje - i zbog bogougodnog rečnika i zbog preciznog korišćenja interpunkcije.
Korisnikov avatar
By Nicodemus
Originally posted by Mars

E pa, umirem od smeha.

Da li je ovo celo pismo?? Obraduj me i kaži da ima još!!

Od ove nase citateljke, to je za sada sve. Bilo je u vise navrata drugih pisama: te da se bavim satanizmom, promovisanjem homoseksualIZMA, da ce mi Bog suditi itd. Kako rece jedan Englez: Od svih diktatura - hriscanska je najgora. Dok se druge zadovoljavaju ugnjetavanjem ljudi na zemlji, ova bi da vas progoni i da vam napakosti i nakon vase smrti!

Ono sto je zajednicki imenitelj svim tim pravoslavnim revniteljima, jeste izgleda taj uticaj intelektualno zakrzljale i nespekulativne pravoslavne tradicije - oni nisu uopste u stanju da pojme da ja nisam napisao taj clanak, nego da sam ga samo preveo. Ama bas svi mi pisu kao da sam ga ja napisao, iako sam naveo ime autora (cija jedna knjiga postoji i na srpskom), izvor, mislim i brojeve stranica. To mi ne ide u moju "jebenu" glavu, taj nivo debilnosti. Stvarno nista ne shvatam, kako je to moguce?!

Pretpostavljam da ova gospodjica smatra da je Sveta Gora najsvetije mesto upravo stoga sto tamo nije zenama, dakle "pishurama" kao njoj, dozvoljeno da kroce. Nema uspesne opresije dok i sami na nju ne pristanete.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina

http://www.gay-serbia.com/religija/2005 ... p?aid=1698
Tekst sam citala i ranije, i super je.
Da ne offtopickaram previse, ne znam kako neko moze biti toliko glup i nepismen pa da prevodiocu uputi onako bogougodno pismo. Da sam kojim slucajem Dzisus, umirala bih od smeha. Ili bih umrla od stida.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!