Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Gothrose
Da ne citiram post by MinaHarker,nadam se da cje se shvatiti shta pishem poshto se direktno nadovezujem...

-Navode zaista ne bi ni trebalo komentarisati(ako i postoji adekvatan komentar za njegove priche tj. "tvrdnje"?).Bilo mi je palo na pamet josh par njegovih 'bisera' ali me je,prosto,bilo sramota da to pishem...

-Shto se tiche natpisa na kutiji famoznog "Todoxina1",apsolutno se slazem...
Na ambalazi "Todoxina 1" pishe samo:"Dijetetski proizvod na bazi meda i bilja proizveden po receptu prim.dr sc. Todora Jovanovicja"- shto ne govori apsolutno nishta...
Ispod je uputstvo za upotrebu:zdravi 3x1 kapsula;bolesni 4x1 kapsula;HIV/AIDS 8x1 kapsula
Chitajucji sve ovo na kutijici ja zaista ne mogu da dodjem do zakljuchka kome je konkretno namenjen ovaj lek- kojima to zdravim i zashto,bolesnim-od chega?HIV/AIDS po svemu sudecji nisu posebna kategorija nego je preparat (ne lek!) namenjen svemu i svachemu i svemogucj je :puzzle:
-Shto se tiche jachanja imunoloshkog sistema-slazem se-jako bitna stvar kod svih bolesti,kao i jachina/jachanje ljudske psihe.Psihosomatska stvar,najjednostavnije recheno..."Todoxin",da se ne ponavljam,sigurno nije losh,sluzi svrsi(jachanju imuniteta)ali lek nije...pogotovu ne za HIV/AIDS...

-Ne znam ko je PR "Todoxina" na NS televiziji...Znam samo da je devojka koja fantastichno barata medicinskim terminima(i pricha ochito napamet nauchenu prichu) a pojavljuje se u pomenutoj emisiji na ART kanalu-Mila Jovanovicj-Todorova cjerka...Gde nacji boljeg PR za "Todoxin" od cjerke pomenutog nepriznatog chudotvorca... :roll:

:lukavi:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Aj ovako, to za iskrenost molitve je cista glupost jer svaki covek moze biti iskren u svojoj molitvi kada ga nevolja natera. A bitno je i to sto se molitvom trazi. Necu nikog da ubedjujem kako sam ja u pravu a svi drugi grese, na svakom je da sam izabere sta je njemu/njoj istina.
Kod molitve uopste nije bitna iskrenost jer covek moze da laze jedino sebe. Ako ta visa sila zaista postoji, znace sta se nalazi u svakom od nas, te to o iskrenosti molitve i njenoj uspesnosti nema smisla.
Drugo, posle smrti dusa ide u raj/pakao, cistiliste, sledecu inkarnaciju ili gde vec. Cak i oni koji ne veruju u Boga ili neki drugi vid visih sila, ne mogu poreci da dusa postoji. Virusi su bolesti tela, ne duse. Time gledano, smrt uopste nije losa stvar. A nekako se mora umreti, bilo to zbog HIV/AIDS, raka, bolesti, starosti ili zardjalog eksera u nozi. Ovo pisem zbog toga sto se ljudi uglavnom mole da sto duze ostanu u zivotu, a cemu sve to? Ako bi se vodili time da se samo jednom zivi, zasto onda svako od nas ne bi poceo da se vodi stavom "briga me za druge, vazan sam samo ja i da je meni dobro"? Nismo sami na ovom svetu i svi moramo ziveti u skladu. Sto naravno nije slucaj. Sa druge strane gledano, ljudska rasa se nakotila i preplavila ovu planetu. Zasto ne bi gledali na viruse ili sta vec na prirodni mehanizam za odrzanje ravnoteze?
Od prirode smo nastali i zasto je onda tesko poverovati da biljke mogu izleciti nesto poput HIV-a? Za dotican caj, lek, sta vec o cemu se polemise nikad nisam cuo, tako da necu da komentarisem, ali cinjenica je da za sve na ovom svetu postoji njegova suprotnost. Tako i virusu HIV-a, koliko god on mutirao.

Verovatno cete se sloziti samnom da je svaki covek drugaciji i da je bice za sebe. Pa zasto onda pokusavamo napraviti univerzalne lekove?

Uf, poceo sam da davim, prekidam :rambo:
Korisnikov avatar
By gari
Kad se poavi Sava Savanovi?-ja se setih da su još proroci Tarabi?i u svom "Kremanskom proro?anstvu" predvideli pojavu neke neizle?ive bolesti i da ?e ljudi tražiti lek ali leka nigde ne?e na?i a lek ?e biti tu svuda oko njih ali ga oni u svojoj neumnosti ne?e prime?ivati. Eto, još Tarabi?i su znali da je lek svuda oko nas /u biljkama/ a mi ne?emo pa ne?emo. Osim što je pronašao "Todoxin" Todor mi se dopada još i zbog toga što se ne proserava sa nekim titualama, govori narodnim jezikom, preporu?uje da se voda zaledi pa odledi i onda pije /jer dobija pravilnu strukturu molekula/, nije protivnik pušenja ve? ga preporu?uje-naro?ito muškarcima jer blokira neki enzim koji se pojavljuje posle 35.godine života i izaziva rak, kaže da u USA gde su svi protiv pušenja od raka plu?a umiru uglavnom belci koji ne puše a crnci koji puše kao blesavi uopšte ne oboljevaju od raka plu?a, za išijas preporu?uje jagnje?u kožu oko krsta...Eti ti ga NA
:seljache: :cut: :peva:
By spf 3000
Originally posted by gari
... da se voda zaledi pa odledi i onda pije /jer dobija pravilnu strukturu molekula...
mali off.

negde sam davno citala da to molekuli odledjene vode koji jos uvek imaju kristalnu strukturu prianjaju na ostecene membrane celija i tako pomazu funkciju tih vec nekih celija. nije mi bas najjasnije ostalo u secanju :nerd:
nego gari baci pogled na ovo, mozda ce ti biti zanimljivo

http://www.healingsounds.com/research/water.asp
Korisnikov avatar
By gari
Da, zaboravio sam da se vodi pre zaleðivanja upu?uju pozitivne emocije u vidu lepih re?i, izvesne vrste muzike i molitvi bilo koje religije /pošto skoro sve pozivaju na ljubav/. Tada voda dobija tajanstvene sposobnosti da postane lekovita. To se vidi i na fotografijama sa linka koji si nam dala. Ko zna da li se principi homeopatskog le?enja ne baziraju na tom "pam?enju" vode i preuzimanju lekovotoh svojstva preparata koji se u njoj razblaže i po nekoliko hiljada puta. Voda je ?udo.
:svetac: :neznam: :fist:
By katarinadimedici
Ne sumnjam u alternativnu medicinu, kao ni u homeopatski na?in le?enja. ?ovek je ?udo, a snaga volje bezgrani?na, ve?ina bolesti dolazi "iz glave" te se na taj na?in mogu i le?iti! Pri?a na po?etku je optimisti?na, ali ne mogu da ne budem skeptik!? Ako je viša sila ta koja je izle?ila mladi?a, gde je tu pravda, ako je toliko bebica umrlo od iste te bolesti, dok su se za njih molili drugi, sa istim, ako ne i ve?im žarom?! Ko garantuje da je pri?a uopšte istinita?
Što se "todoxina" ti?e, kao prirodno, pomo?no sredstvo, s' obzirom na sastav sigurno da pomaže opštem stanju organizma, ali govoriti o njemu kao leku, sada posle toliko vremena, zaista je smešno!Gari nudi imena i adrese desetak pacijenata koji žive uz pomo? "todoxina" više godina? Ja znam imena stotine onih koji su ga koristili, pa su davno mrtvi, ?ak i ime momka koji je bio prvi na kojem je dr Jovanovi? ispitivao i primenio lek, koji je proveo par godina sa njim na Zlatiboru (?ini mi se)! On davno nije meðu živima. Isto tako, poznajem neke koji sa HIV-om žive petnaestak godina i bez "todoxina", mada su jako retki i svakim danom ih je sve manje! Što se ti?e pomenutog gosta "Crnih bisera" (a i svake druge emisije koja se bavila sli?nom tematikom) Ivana Radoj?i?a, ?ula sam da je umro, mada ne mogu sa sigurnoš?u re?i, ali znam da je koristio anti HIV terapiju, koja je trenutno u široj upotrebi, koja stvarno daje rezultate i produžila je znatno život obolelima od ove opake bolesti! Nažalost, dugo vremena je bila nepristupa?na našim ljudima, jer je bila preskupa, ali je sada dobijaju besplatno, te im je dala nadu u život.Ivana Radoj?i?a li?no ne poznajem, ali je bio pokretni pano za reklamu mnogih koji su na tuðoj muci zaraðivali debele pare! Jedino moram pohvaliti njegovo angažovanje u "Jazasu", koji se vrlo ?esto pominje u negativnom kontekstu kada je novac u pitanju!
Korisnikov avatar
By svejedno
Mada je velika sila moc pozitivne volje i te 'autosugestije' u molitvama koju primecuje Ulix.
Korisnikov avatar
By gari
Tja, ?udni su putevi Božji! Ja ne znam zašto je Bog spasao tog mladi?a obolelog od HIV-a a nije bebice obolele od leukemije ili neke druge bolesti, ali trenutno se ne bih mešao u posao koji Bog radi. Ne reklamiram ni "Todoxin", ni druge lekove i pomo?ne preparate, samo sam pokušao da ulijem nadu nekome ko je bolestan od te bolesti a ?ita ovo /a pretpostavljam da ima i takvih/. Dokazano je da je izle?enje mogu?e ako bolesnik misli pozitivno. I obratno.
:meda: :vegi: :zen:
By katarinadimedici
Homeopatija je odavno priznata! "Misli pozitivno!" Depresija u svakom slu?aju odmaže!
Korisnikov avatar
By gari
Depresija pomaže "mani?nim" pacijentima. Oni se onda pomo?u jakih sedativa bace u duboku depresiju kako bi se smirila njihova "mahnitost" pa se onda lagano vra?aju u "normalu" kada im se smire sinapse u mozgu.
:luda: :nope: :cowboy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!