Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Aradija
Pocinje sa radom knjizara i prodavnica magijske opreme i pomagala u centru beograda.
Bice tu stvari raznih,od religijskih knjiga,jogi,tantri,mantri,meditacija,filozofije,grimoara...do pehara,maceva,bodeza,poludragog kamenja,sigila,talismana,odora i svega sto mozete da zamislite.
Da napomenem da ce roba biti vrhunskog kvaliteta,sto iz uvoza sto rucne izrade sto iz masonskih loza.Takodje knjige koje ce u narednih godinu dana biti objavljene predstavljace pravi preporod u ezoterijskom izdavastvu kod nas.
Za sve one koji traze kvalitet i raznovrsnost ponude na jednom mestu,ovo ce biti prava oaza usred ove nase susne pustinje.

Administrativni poslovi za otvaranje Magick shop-a su u zavrsnoj fazi a otpoceli su i radovi na uredjenju enterijera, inace zvanicno, to je knjizara-galerija-antikvarnica pod imenom Kunst und Gott sa zastitnim znakom Skarabeja. Pocetak rada i zvanicno otvaranje predvidjeno je za Sol in 0* Capricorn, tj za dan ulaska Sunca u sazvezdje Jarca, iliti praznik Mladog Boga Svaroga. Slavicemo najduzu noc u godini i pocetak novog Eona u Beogradu.
Uskoro ce biti vise informacija kao i obavestenje o web strani koja se priprema povodom ovog velikog i znacajnog poduhvata nekoliko beogradskih magicara.

Jos jedna vazna informacija - od sledece godine, u prva dva ili tri meseca, pocece da izlazi i prvi pravi ozbiljni casopis za magicare i sve koji praktikuju mnogobrojne prakse ili se se bave raznim ezotreijskim disciplinama. Predvidjen je niz dobrih saradnika iz inostranstva koji ce pisati za ovaj casopis. U prodaji ce biti jedino u Magick shop-u

I.......... samo jos jedna informacija - necu vas vise daviti Sledece godine je u planu da pocne sa radom i klub, zatvorenog tipa, sa clanskim kartama iskljucivo za magicare i ostale slicne, kao jedinstveno mesto okupljanja, odrzavanja seminara, promocija, svetkovina, ali i obicnog svakodnevnog druzenja i slicno, a cene, pa naravno smesne u odnosu na aktuelne beogradske. Uclanjavanje ce biti u Magick shop-u i naravno svi clanovi kluba ce imati i posebne popuste u Magick shopu kao i niz iznenadjenja......... no o svemu tome naredne godine, nadamo se vec u prvoj polovini.

P.S. Nadam se da ce i od svih vas biti i predloga za rad kao i za to sta bi sve moglo da se nadje u prodaji i posebno je vazno da ukazete na to sta biste zeleli i sta vam je potrebno. Mi cemo se truditi da to bude mesto za svakoga a sto se tice cena, one ce biti potpuno realne i pristupacne. Vec je dogovoreno da ce knjige svakako biti jeftinije u odnosu na sve ostale knjizare i to od 10 do 20 procenata a za one koji budu bili clanovi kluba i posebni dodatni popusti. Sto se tice opreme i pomagala za magicarsku praksu te cene ce zavisiti od cena koje budu bile u nabavci koja ce prvenstveno biti vezana za uvoz takvih i slicnih artikala, mada ce postojati i domaca proizvodnja mnogih stvari kao i komisiona prodaja svega onoga sto mnogi od vas budu zeleli da prodaju a sto imaju viska ili im je neportrebno i slicno.

Magic shop se nalazi u Poslovno-trznom centru Singidunum, Uzun Mirkova 3, lokal 12 (donje prizemlje), blize odredjenje preko puta Etnografskog muzeja, Studentski Trg.
Sva obavestenja mozete dobiti na telefone 011/3183205, 011/1762043, 011/1773621, 064/2717559 ili na e-mail rthc@ptt.yu, astroasar@sezampro.yu
Otvaranje bi trebalo biti 2.2.

kopirano sa http://paganizam.6.forumer.com/index.php
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Aradija
P.S. Nadam se da ce i od svih vas biti i predloga za rad kao i za to sta bi sve moglo da se nadje u prodaji i posebno je vazno da ukazete na to sta biste zeleli i sta vam je potrebno. Mi cemo se truditi da to bude mesto za svakoga a sto se tice cena, one ce biti potpuno realne i pristupacne. Vec je dogovoreno da ce knjige svakako biti jeftinije u odnosu na sve ostale knjizare i to od 10 do 20 procenata a
Mene interesuju:
-veganski kuvari (ali isklju?ivo enciklopedijskog a ne slikovnicolikog tipa; pogotovo ne samo tekst bez slika)
-knjige o lekovitom, za?inskom i ostalom bilju - herbs (ali isklju?ivo enciklopedijskog a ne slikovnicolikog tipa; pogotovo ne samo tekst bez slika)
-knjige o slepim miševima i ostalim životinjama (ali isklju?ivo enciklopedijskog a ne slikovnicolikog tipa; pogotovo ne samo tekst bez slika)
Korisnikov avatar
By KiWi
da li ?e biti nekih retkih ulja ili možda koja knjiga o indijskim ritualnim masažama? .. Kama sutra? Da li ?e biti išta što vu?e na orijent i uživanje u životu?
Korisnikov avatar
By Dina
:klap:

Hoce li biti knjiga o astrologiji?

Javi kad pocne sa radom i ostale informacije vezano za casopis itd, svakako nas ne davis! :)
By жњ
skupo, a uz to i ne radi?

ak mi neko preporuchi nesh sho ima funkciju da se odma javi! e, ne mora ni da ima funkciju, moze samo da bude lepo i ja cu biti srecna :D

oce`l biti praha od krila slepog misha il moram sama da ih vatam?
Korisnikov avatar
By svejedno
nema veze sa esotherijom (izdavackom kucom)?

I zvacu, ali me interesuje izbor tarot shpilova, ako znas, da li ce biti samo tot i klasicni, ili razni?

I kvalitet, otkud toliko dobar?
svila, drvo i sl?
Korisnikov avatar
By svejedno
Zvuci na prevaru, al necu da gresim dusu, pa pitam.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Jao predivno, onaj salon Nike, se pretvorio u prodavnicu ikona i krstacha, a pre je imao tako lepe amajlije.
Podrzavam ideju, e sada poshto ipak imam i privatnog svecara i ostale ljude preko kojih nabavljam stvarchice za rad,meni svejedno. AL svakako kada bude otvoreno moracu da je posetim.
Mene interesuju strana izdanja zapadnog i istochnjachkog okultizma, koja se nemogu ovde naci, tj nisu prevedena. Kao i silvia i ostale biljchice koje nisu ilegalne ali se uzasno teshko sada nabavljaju.

U svakom sluchaju svaka chast.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
eh da jel smo pozvani na otvaranje?

p.s. seti se trnove ruzice i nepozivanje zbog nedostatka zlatnih tanjira :evilkiss:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by GrMi_ZEka
oce`l biti praha od krila slepog misha il moram sama da ih vatam?
:neto: crna zeko, pa ti bi povredila slepog miša???
Originally posted by svejedno
Zvuci na prevaru, al necu da gresim dusu, pa pitam
U svakom slu?aju ?emo da overimo knjižaru kad se ve? nalazi na puškomet od svih ostalih na potezu Mamut-Plato.
Originally posted by Morgan Le Faye
Kao i silvia i ostale biljchice
Kako se silvia zove na biološkom srpskom?
Korisnikov avatar
By Aradija
eeej,ne otvaram je ja,to je jos davno postovano na mom forumu (Paganizam),trebalo je da se otvori u decembru,ali nije zbog papirologije.
Otvaranje je pomereno na Imbolg.I nije prevara.Tu je kontakt,ako vas nesto posebno zanima..
ocekivanja bas i nisu velika,pogotovo za pocetak,ali verovatno da ce kasnije postati dosta dobra prodavnica. :vogue:
Korisnikov avatar
By jukie
Je li se desilo otvaranje

[size=-2]* vidim da je neko ?itao neki drugi thread koji je Aradija otvorila pa se setih ovoga[/size]
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Morgan Le Faye
Kao i silvia i ostale biljchice koje nisu ilegalne ali se uzasno teshko sada nabavljaju.

Salvia?
Pa puna je Fruska Gora salvie officinalis, ali ne bas po ovom snegu, ali eto, carolija ce morati da ceka prolece. ja bih ipak radije da uzgajam jednu mandragoricu, ne da bih radila pakosti, vec iz cisto botanicko-entuzijastickih razloga.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pocinje sa radom knjizara i prodavnica magijske opreme i pomagala u centru beograda.
Bice tu stvari raznih,od religijskih knjiga,jogi,tantri,mantri,meditacija,filozofije,grimoara...do pehara,maceva,bodeza,poludragog kamenja,sigila,talismana,odora i svega sto mozete da zamislite.

Sto se sigila tice (a to je ono sto ja pretpostavljam da jeste) bilo bi pozeljno da sam 'pozivac' napravi svoj sigil. Sto vise sopstvenog truda utrosi na sigil, veca je moc samog znaka i verovatnoca da ce se pozvani entitet i odazvati. Obzirom da na netu postoje sajtovi na kojima postoje slike sigila, oni se i jednostavno mogu isprintati (drugarica tvrdi da za nju to radi savrseno) ali ipak je potrebno bar se malo potruditi...
Ipak, podrzavam!
Korisnikov avatar
By Dina
I mene zanima isto sto i Jukie- a... Da li je otvoren Magic shop?
Korisnikov avatar
By Aradija
Izgleda da nije
Jos uvek je u preipremi,posto imaju nekih problema sa papirima..
pih,ja sam bila tako uzbudjena...
Korisnikov avatar
By jukie
Izgleda da nije
Jos uvek je u preipremi,posto imaju nekih problema sa papirima..
pih,ja sam bila tako uzbudjena...
Pa pitajte garija da to sredi. On re?e da poznaje belu magiju
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!