Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by 2kunea ti si to tako razumeo. lepo.Originally posted by fencysmurfNe slažem se... Nešto je ili tolerantno ili nije...
dakle , nesto je ili "gradjansko" (sekularno) ili "muslimansko" (versko)...![]()
Originally posted by elasticajao , sto si smesna. dva smajlija? ja bi stavio barem 23.
fencysmurf izgleda za tebe najbolje vazi ono:Crussifiction?Yess!Right through the door,first on the left,one cross each.![]()
![]()
Originally posted by elasticaVidi , sestro, pitanje je bilo postavljeno : KRSCANI (srpski - hriscani) pa je onda bio tu jedan zarez , pa : da li ovo vredja vase verske osecaje. Sa sve znakom pitanja na kraju!
Ne vidim razlog zasto me napadas.Tema je bila dali nas ovo vredja,ja sam lepo odgovorila da me ne vredja i kraj.A shto ti izmejavash moje postove mozda znaci da imas problema sa tudjim ,suprotnim mishljenjima.Mene uopste ne tangira tvoj mir,ako zelis da se rapsnes na krstu,slobodno idi.
Originally posted by elasticaSrpsko-hrvatski je kada 2kune postuje jer je on Hrvat koji govori , jel , hrvatskim, a ja mu odgovaram, koji pisem srpskim.
Who the fuck cares ako ti zelis da raspnes svoje dupe na nekom krstu na Avali ili bilo gde?Da nisi mozda corav pa nisi procitao da ispod pitanja postoje i odgovori kao:Da,Ne i Ne,Bogu hvala, ja sam ateista.Niti ja raspolazem skucenim inetelktualnim mobilijardom niti ne razumem srpsko hrvatski jezik.A od kad je opet postao srpsko hrvatski,a nije vishe samo srpski!?A ti si josh manje kompetentan da sudish o mom znanju.
Originally posted by fencysmurfPravo pitanje. A odgovor je delimicno i u ovome:
A shto tebe brine moj slobodan izbor? Sve ako se ja i dobrovoljno predajem rasprecu i uzimam svoj krst , shto tebe toliko tangira moj mir?
Originally posted by UnicornImati dostojanstvo svog pogleda na svet nije lako. Pogledajte ih samo, sve one koji zele da nas preobrate, ubede, "poljuljaju" u opredeljenjima, ali zasto im nas izbor smeta? Da njima smeta grupa vernika, nego im smeta pojedinac vernik, nesto ih tu muci. Evo Unikorn je dao deo odgovora. Dalje:
Pa jasno je da ovde postoji tona latentnih vernika koji se izjashnjavaju kao ateisti
Originally posted by elasticaProstakluk, prizemnost, otrov,bale.Postujem sve iskrene ateiste i najiskrenije se nadam i zelim im da u nekom poznijem zivotnom dobu od njihovih uverenja nece ostati samo ovo sto sam gore naveo. Ipak sam nekako uvek verovao da je mladim ljudima svojstven nivo idealizma da se saslusa drugi ako ne i doza samokriticnosti da se prizna vlastita glupost. Jer ako ste ponekad i sujetni, jednom ce vam se upaliti sijalica na bozicnom drvcetu da postujete tudja religiozna ili koja god uverenja. Pozitivan primer je Unikorn koji ocigledno shvata unutrasnji problem nedogradjenih ateista. Danas ljudima fali dostojanstvo bilo kog uverenja: reci ja sam ovo ili ono podrazumeva odgovornost i snagu zivotnog opredeljenja. Ja zaista zalim intelektualne profile poput elastice.
Ocigledno da je fencysmurf "opcinjen" religijom i raspecem pa ne moze da prihvati ostale kao ja koji su ateisti.Procitaj malo sta si poslednje napisao i videces da sam propadas u svoja g....
Originally posted by GARINAha ha ha ha ha
Zašto bi me vreðala jedna loše nacrtana slika. Malo mi je nejasno zašto minira samo "oznake" za muški rod? Malo sam glup-zar ne? He,he, stare, dobre provokacije 2 kune /šamanisti?ke/.
![]()
![]()
![]()
Originally posted by 2kuneRevidirao sam.Originally posted by GARINAha ha ha ha ha
Zašto bi me vreðala jedna loše nacrtana slika. Malo mi je nejasno zašto minira samo "oznake" za muški rod? Malo sam glup-zar ne? He,he, stare, dobre provokacije 2 kune /šamanisti?ke/.
![]()
![]()
![]()
Eto njega jopet...
Šta je? Zaboravio pass pa postao ku?e?
![]()
Originally posted by 2kuneDa, ?ini se da je tako-LIBAR je isti bez obzira da li si krš?anin, musliman, budista, hindu ili nešto deseto. Milenijumski libar se ne menja. Da se Hristos ponovo pojavi opet bi ljudi glasali za Varavu /Barabu/ da se pusti a Hristos da se raspne na krst. Zabluda No 1 jeste da smo se nešto promenili za ovih 2006.godina. Možda i jesmo-postali smo još GORI.
Jebiga... Ðaba ti što si okrenuo novi lista kad je libar isti... Av, av![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!