Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da
1
7%
Ne
3
21%
Bogu hvala, ja sam ateista!
10
71%
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by fencysmurf
dakle , nesto je ili "gradjansko" (sekularno) ili "muslimansko" (versko)...
Ne slažem se... Nešto je ili tolerantno ili nije... :vegi:
By fencysmurf
Originally posted by 2kune
dakle , nesto je ili "gradjansko" (sekularno) ili "muslimansko" (versko)...
Ne slažem se... Nešto je ili tolerantno ili nije... :vegi:
a ti si to tako razumeo. lepo.
Korisnikov avatar
By elastica
fencysmurf izgleda za tebe najbolje vazi ono:Crussifiction?Yess!Right through the door,first on the left,one cross each. :smeh: :smeh:
By fencysmurf
Originally posted by elastica
fencysmurf izgleda za tebe najbolje vazi ono:Crussifiction?Yess!Right through the door,first on the left,one cross each. :smeh: :smeh:
jao , sto si smesna. dva smajlija? ja bi stavio barem 23.

da crknes. riot!

A shto tebe brine moj slobodan izbor? Sve ako se ja i dobrovoljno predajem rasprecu i uzimam svoj krst , shto tebe toliko tangira moj mir?

Ili mislis da bi svi morali da zivimo u tom ateistickom paklu na zemlju u kojem niko/nista nikad nije dovoljno dobar i u kojem se uvek cezne za zelenijim, mladjim, bogatijim, skupljim...

Ili da se posluzim parafrazom jedne pesmice iz blokova:

"...moj zivot , moja stvar..."

:tegovi:
Korisnikov avatar
By elastica
Ne vidim razlog zasto me napadas.Tema je bila dali nas ovo vredja,ja sam lepo odgovorila da me ne vredja i kraj.A shto ti izmejavash moje postove mozda znaci da imas problema sa tudjim ,suprotnim mishljenjima.Mene uopste ne tangira tvoj mir,ako zelis da se rapsnes na krstu,slobodno idi.
By fencysmurf
Ne vidim razlog zasto me napadas.Tema je bila dali nas ovo vredja,ja sam lepo odgovorila da me ne vredja i kraj.A shto ti izmejavash moje postove mozda znaci da imas problema sa tudjim ,suprotnim mishljenjima.Mene uopste ne tangira tvoj mir,ako zelis da se rapsnes na krstu,slobodno idi.
Vidi , sestro, pitanje je bilo postavljeno : KRSCANI (srpski - hriscani) pa je onda bio tu jedan zarez , pa : da li ovo vredja vase verske osecaje. Sa sve znakom pitanja na kraju!

ponovimo jos jednom : Krscani da li ovo vredja vase verske osecaje?

Osecas li taj tanani naglasak u pitanju na rec "krscani" ?!?

Ocigledno ne , jer ti odgovaras: Ne, ne vredja me, ja sam ateista.

!!!!

Ti sestro ili raspolazes izuzetno skucenim i minimalisticki obradjenim intelektualnim mobilijarom ili ne razumes srpsko-hrvatski jezik.

Na pitanje upuceno hriscanima, ti odgovaras - "ne , ja sam ateista."

ili da ti priblizim drugim primerom:

Filatelisti , da li vam se svidja ova postanska marka?

- odgovor nije : Ne, ne svidja mi se. Ja sam numizmaticarka!
- odgovor jeste : "Da , svidja mi se" ili "Ne, ne svidja mi se."

Who the (donald) Duck cares sta ti kao ateista mislis u temi u kojoj autor postavlja pitanje hriscanima?

Dakle?
Korisnikov avatar
By elastica
Who the fuck cares ako ti zelis da raspnes svoje dupe na nekom krstu na Avali ili bilo gde?Da nisi mozda corav pa nisi procitao da ispod pitanja postoje i odgovori kao:Da,Ne i Ne,Bogu hvala, ja sam ateista.Niti ja raspolazem skucenim inetelktualnim mobilijardom niti ne razumem srpsko hrvatski jezik.A od kad je opet postao srpsko hrvatski,a nije vishe samo srpski!?A ti si josh manje kompetentan da sudish o mom znanju.
By fencysmurf
Who the fuck cares ako ti zelis da raspnes svoje dupe na nekom krstu na Avali ili bilo gde?Da nisi mozda corav pa nisi procitao da ispod pitanja postoje i odgovori kao:Da,Ne i Ne,Bogu hvala, ja sam ateista.Niti ja raspolazem skucenim inetelktualnim mobilijardom niti ne razumem srpsko hrvatski jezik.A od kad je opet postao srpsko hrvatski,a nije vishe samo srpski!?A ti si josh manje kompetentan da sudish o mom znanju.
Srpsko-hrvatski je kada 2kune postuje jer je on Hrvat koji govori , jel , hrvatskim, a ja mu odgovaram, koji pisem srpskim.

Elem, vidim da, sirota, nisi najbistrija od svih sijalica na novogodishnjem drvcetu pa mi nece biti tesko da ti obratim paznju na neke detalje.

Dakle pitanje je : Krscani da li ovo vredja vase verske osjecaje?

Prva dva ponudjena odgovora ticu se "kriscana" :

1. /da/ - (da , hriscanin sam i vredjaju me)

i

2. /ne/ - (ne, hriscanin sam i ne vredjaju me.)

Treci ponudjeni odgovor "Bogu hvala , ja sam ateista", osim sto je skizofren per se, nazalost ne ostavlja mogucnost da se bilo ko izjasni o uvredljivosti same karikature , jer on porucuje - nemam misljenja jer me se ta cela stvar sa karikaturama ni malo ne tice!

Dakle, treci ponudjeni odgovor je za indiferentne , poput tebe recimo, kojih se religija ne tice, i koji samim tim da ne veruju nemogu ni imati osecanje "uvredjenosti" , "povredjenosti" ili sta vec - jer nemaju verska osecanja koja bi mogla biti povredjena ili uvredjena.

Podseticu te da je ateista onaj koji nije religiozan, nema religije ili vere, te mu se ne mogu ni vredjati verska osecanja, jer ih, dakle, ni nema!!!

Prema tome, odgovor "ne vredja me, ja sam ateista" odslikava samo plitkocu tvojeg znanja i svu oskudnost tvoje sposobnosti da shvatis postavljeno pitanje - koje je , da stvari po tvoj samoproglasheno znanje budu gore, jedna mala i jednostavno prosto prosirena recenica. Ali nazalost, odslikavaju i dubinu tvoje frustracije religijom!

Jel razumes sada ili da posegnem za dijagramima?

:luda:
Korisnikov avatar
By Kupper
Alo, ljudi (poneki) pitanje je sa naglaskom na 'Krš?ani, da li ovo vrijeða vaše vjerske osje?aje?

Ja ne znam da li je moglo biti jasnije.
Korisnikov avatar
By spark
vaistinu je divan bog koji moze i ovakav besprizor da voli i da se za njega zrtvuje...
seljo, ponekad se stvarno zapitam, da li me vise volis ti... ili on... :jeza: :P

:beba:
Korisnikov avatar
By elastica
Ocigledno da je fencysmurf "opcinjen" religijom i raspecem pa ne moze da prihvati ostale kao ja koji su ateisti.Procitaj malo sta si poslednje napisao i videces da sam propadas u svoja g....I jos nesto,duboko gresis da sam frustrirana religijom,mene uopste ne interesuje religija tako i ne mogu da budem uvredjena postavljenim crtezom Isusa.Ovo je moj poslednji odgovor na tvoje postove,necu vise da padam na tvom nivou raskokodakane tetke koja leci svoje frustracije napadajuci ostale koje nisu kao ona.
By fencysmurf
slusaj techo....

prvo , ako te uopste ne interesuje religija i nemozes da budes uvredjena karikaturom, zasto odgovaras na pitanje "da li vas vredja karikatura"???

drugo, o govnima ne bi , to je ipak, izgleda, tvoja scena.

i trece, zasto opcinjen pod navodnicima?

:kiwi:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Kupper
Alo, ljudi (poneki) pitanje je sa naglaskom na 'Krš?ani, da li ovo vrijeða vaše vjerske osje?aje?

Ja ne znam da li je moglo biti jasnije.
Pa jasno je da ovde postoji tona latentnih vernika koji se izjashnjavaju kao ateisti :pop:
Korisnikov avatar
By Tot
Odgovor na pitanje zasto me karikatura ne vredja dao je Fency. Dalje:

A shto tebe brine moj slobodan izbor? Sve ako se ja i dobrovoljno predajem rasprecu i uzimam svoj krst , shto tebe toliko tangira moj mir?
Pravo pitanje. A odgovor je delimicno i u ovome:
Originally posted by Unicorn
Pa jasno je da ovde postoji tona latentnih vernika koji se izjashnjavaju kao ateisti
Imati dostojanstvo svog pogleda na svet nije lako. Pogledajte ih samo, sve one koji zele da nas preobrate, ubede, "poljuljaju" u opredeljenjima, ali zasto im nas izbor smeta? Da njima smeta grupa vernika, nego im smeta pojedinac vernik, nesto ih tu muci. Evo Unikorn je dao deo odgovora. Dalje:

Ocigledno da je fencysmurf "opcinjen" religijom i raspecem pa ne moze da prihvati ostale kao ja koji su ateisti.Procitaj malo sta si poslednje napisao i videces da sam propadas u svoja g....
Prostakluk, prizemnost, otrov,bale.Postujem sve iskrene ateiste i najiskrenije se nadam i zelim im da u nekom poznijem zivotnom dobu od njihovih uverenja nece ostati samo ovo sto sam gore naveo. Ipak sam nekako uvek verovao da je mladim ljudima svojstven nivo idealizma da se saslusa drugi ako ne i doza samokriticnosti da se prizna vlastita glupost. Jer ako ste ponekad i sujetni, jednom ce vam se upaliti sijalica na bozicnom drvcetu da postujete tudja religiozna ili koja god uverenja. Pozitivan primer je Unikorn koji ocigledno shvata unutrasnji problem nedogradjenih ateista. Danas ljudima fali dostojanstvo bilo kog uverenja: reci ja sam ovo ili ono podrazumeva odgovornost i snagu zivotnog opredeljenja. Ja zaista zalim intelektualne profile poput elastice.

Hvala fency sto si lepo sagledao problem. Dakle osim sto pomenuti profili nisu medju bistrim sijalicama na bozicnom drvcetu,agresivnost naprema samom pomenu drugacijeg sveonazora(tema se tice krscana, a dobijamo pomamni uzvik uzvik:neeeeeeeeeeeeeee, ja sam ateista!) na vrlo manifestnom planu govori o moralnoj nedogradjenosti koja deteriorira mogucnost prihvatanja bilo koje razlicitosti, a specificnost da se na religiozna ocitovanja pojedinaca ovako reaguje govori o dubokoj frustriranosti religijom. Sa ovakvim defektima kakav god njihov izvor bio ne moze se graditti odnos dijaloga sa onim sto je drugacije, razlicito. i ja se kao pojedinac ostro distanciram od ovakve grupe svojih neistomisljenika: ne zelim ih u svojoj blizini, medju svojim sagovornicima i mislim da su poprilicni doprinos zlu nerazumevanja koje samo radja dalje nesporazume. Za razgovor i toleranciju su potrebni posenbni ljudi, ljudi narocitog kova, koji zele uciti o onome sto ne znaju umesto da se hvale svojim neznanjem, koji imaju moralni kapacitet. Sa takvima bih zeleo razgovarati i na srecu ima ih.
Korisnikov avatar
By Aradija
mene ne vredja
ali ja nisam Hriscanka
Korisnikov avatar
By Aradija
mene ne vredja
ali ja nisam Hriscanka
Korisnikov avatar
By spliff
hrishccanin sam, i NE vredja me gore postovana karikatura
Korisnikov avatar
By GARIN
Zašto bi me vreðala jedna loše nacrtana slika. Malo mi je nejasno zašto minira samo "oznake" za muški rod? Malo sam glup-zar ne? He,he, stare, dobre provokacije 2 kune /šamanisti?ke/.

:tepih: :zen: :volinevoli:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by GARIN
Zašto bi me vreðala jedna loše nacrtana slika. Malo mi je nejasno zašto minira samo "oznake" za muški rod? Malo sam glup-zar ne? He,he, stare, dobre provokacije 2 kune /šamanisti?ke/.

Aha ha ha ha ha :smeh: Eto njega jopet... :lol: Šta je? Zaboravio pass pa postao ku?e? :kasalj:
Korisnikov avatar
By GARIN
Originally posted by GARIN

Aha ha ha ha ha :smeh: Eto njega jopet... :lol: Šta je? Zaboravio pass pa postao ku?e? :kasalj:
Revidirao sam. :zvezda: Ja sam kao "Slika Dorijana Greja", svi stare a ja se, eto, podmladih-postadoh ŠTENE! Šta da radim, kad se mora-nije ni teško.

:smeh: :predaja: :shake:
Korisnikov avatar
By 2kune
Jebiga... Ðaba ti što si okrenuo novi lista kad je libar isti... Av, av :kiss:
Korisnikov avatar
By GARIN
Jebiga... Ðaba ti što si okrenuo novi lista kad je libar isti... Av, av :kiss:
Da, ?ini se da je tako-LIBAR je isti bez obzira da li si krš?anin, musliman, budista, hindu ili nešto deseto. Milenijumski libar se ne menja. Da se Hristos ponovo pojavi opet bi ljudi glasali za Varavu /Barabu/ da se pusti a Hristos da se raspne na krst. Zabluda No 1 jeste da smo se nešto promenili za ovih 2006.godina. Možda i jesmo-postali smo još GORI.

:lood: :luda: :hvala:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!