Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Nisam siguran da li sam lepo formulisao naslov teme, ali sve ?e vam biti jasnije kad objasnim na šta ta?no mislim.
Sino? sam sa jednim izuzetno pametnim momkom divanio o pederima i njihovoj nezasitoj potrebi za menjanjem partnera. Po?eo sam da iznosim svoju tezu kako su muškarci promiskuitetniji jer oni guraju /ovo sam mazno od Mari?a/ a žene i pasivni manje promiskuitetni jer primaju. Onda mi je on na jednostavan na?in objasnio da je to možda ta?no, ali da se na problem ne gleda iz pravog ugla. On tvrdi (tj. neka studija do koje je on došao) da se muškarci dele na one koji više koriste instinkt i one koji više koriste racio. Ovi prvi, shodno zakonima prirode, bivaju promiskuitetniji jer je prvi zakon prirode ''posej na što više mesta, ve?a je šansa da nikne'' .. dobro, u gay slu?aju to nema veze sa vezom, ali priroda verovatno nije ra?unala da ?e se muško fircati sa mužjakom. Dakle, da se vratim na temu, oni koji koriste racio pažljivo biraju partnera, i ''seju'' samo jednom, ali na najpogodnijem mestu.

Šta vi mislite o ovome? Ima li istine?
Korisnikov avatar
By Skyen
ja mislim da nas sve vode bazicni instinkti ( za uzimanjem hrane, vode, spavanjem, sexualnom reprodukcijim) a da kulturoloske, individualne razlike odredjuju ponasanje, koje je opet podlozno promenama. i mislim da podela na osobe koje vode instinkti i one koje vodi racio ne stoji. po meni bi tu pre mogla doci podela na osobe koje se vise vode emocije i one koje se vise oslanjaju na racio. negde postoji studija da su zene sklonije onom prvom, a muskarci drugom ponasanju. odnosno, da ce vecina muskaraca doneti neku odluku oslanjajuci se na racio (nece dati emocijama da imaju upliv, iako ih osecaju), dok ce zenina odluka dosta zavisiti od emocija. ali i to je po meni diskutabilno. mislim da takve generalizacije nisu moguce i da sve zavisi od licnosti osobe, ne mnogo od pola.
Korisnikov avatar
By KiWi
?ekaj .. ne kapiram .. kako neko ko je razuman i priseban može da bude poligaman ... ne osporavam da je mogu?e, samo ne kapiram. Logi?nije je da neko po nekom unutrašnjem ose?aju menja partnere, a da onaj koji je razuman shvata da smo svi razli?iti a tako sli?ni, pa sve svoje vreme i trud ulaže u jednu osobu koja je vredna toga. Nekako mi ovo drugo ima više logike.
Korisnikov avatar
By gari
Svi smo mi promiskuitentni-svako na svoj na?in. Priroda vrlo retko ima u vidu monogamiju kada se radi o razmnožavanju. Što više ukrštanja bolji rezultati. Mi se tu ne razlikujemo mnogo od životinja kada instikti doðu do izražaja /a dolaze/, lako puca ono malo civilizacijske korice iznad 500 000 000 godina proimiskuiteta..Uzgred i meðu životinjama ima homoseksualnosti...Nije to ljudska "privilegija"...

:cita: :maji: :beba:
Korisnikov avatar
By KiWi
ne vidim kako se ''pri?a o razmnožavanju'' može preneti na homoseksualce .. oni nemaju instiktivnu potrebu za množenjem, jer nema rezulteta množenja ... 1+1 je uvek 2 .. nikad 3
Korisnikov avatar
By gari
Ovo, ?ini mi se, nije pri?a o razmnožavanju nego o promiskuitetu? Zašto su muškarci promiskuitetniji od žena. Mislim da nije ta?no, samo što se žene bolje "prikrivaju", muškarci su naivniji od žena u tom pogledu...

:shocked:

:no:

:piggy:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!