Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Nit je religija, nit je filozofija ali ne znam gde da pisem...

Dajte neki primer iracionalnog.

Rekli su o Marsovom dupetu:
"Garant su silikoni! Nema sanse da je prirodno!"
(Jelena Karleusa, pevacica i pocasni doktor uporedne silikonologije na univerzitetu Braca Karic)

http://www.balkanmedia.com/magazin/kolumne/7/7.html
Korisnikov avatar
By Stripi
Oš linkove na threadove or smth? :D
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Mars
Nit je religija, nit je filozofija ali ne znam gde da pisem...
Dajte neki primer iracionalnog.
Iracionalno je kada ne obra?aš pažnju na zakonitosti koje ceo svet zna, a i tebe su nau?ili i znaš spiku, ali te zaboli uvo, i misliš "ne mogu oni meni tako, vide?ete da ta teorija ne pali" i onda recimo tr?iš preko ove ulice ispod mog prozora i udare te kola, ili pušiš pa dobiješ rak plu?a, ili jedeš zeljanicu moje mame i kažeš "ovo ne goji jer unutra ima zeleniš" pa se ugojiš kao krmak za posek, i jednostavno ne uzimaš u obzir razloge zbog kojih ti je objašnjeno da ?e ti se nešto desiti nego luduješ kao muva bez glave.
Korisnikov avatar
By Mars
Ok. Nisam hteo definiciju, pre te primere.

Ja sam se nedavno sreo sa najiracionalnijim mogucim u mom dosadasnjem zivotu.

Neko je sahranjivan, i meni je bilo tesko. Medjutim, radilo se o ozidanoj grobnici, ne o zemlajnoj raki. I sad, ja ga cenim da je upravo to ono iracionalno-iz nekog razloga, meni je neuporedivo lakse bilo (i jos uvek jeste) sto se radi o toj grobnici, o sanduku na betonskom platou u toj kao podzemnoj sobi, o mermernoj ploci koja dodje preko svega toga....nego o crnoj, vlaznoj, rastresitoj zemlji koja ce da pritisne sanduk i telo u njemu. Smrt u oba slucaja, neosetljivost u ona slucaja, praznina u oba slucaja, ALI je meni bilo lakse prosto iz te opisane cinjenice. I mislim da je to skroz iracionalno.

Rekli su o Marsovom dupetu:
"Garant su silikoni! Nema sanse da je prirodno!"
(Jelena Karleusa, pevacica i pocasni doktor uporedne silikonologije na univerzitetu Braca Karic)

http://www.balkanmedia.com/magazin/kolumne/7/7.html
Korisnikov avatar
By Dina
Kod mene je sve uglavnom iracionalno pa ne mogu da se setim, mozda neki primer za racionalno, to je neobicnije... ;)

Ali evo nesto sto mi se sveze desilo, spada u iracionalno mislim... Razmisljam o prijateljici koju nisam cula preko godinu dana... da li da je zovem, ili neka prijateljstva jednostavno imaju kraj itd. U tom casu ona zove mene...

:gatara:
Korisnikov avatar
By Dina
Evo kod mene malocas opet iracionalno desavanje pa da ga "upisem" ovde... Seaman mi je poslao jednu porukicu na mob 22. 07. Stigla je tada i od tada stize 7-8 puta, pod tim datumom. Ja sam prvo ubedjivala njega da gresi u slanju poruka, medjutim on kaze da je nema memorisanu, da mi u tom trenutku ne salje nikakve poruke i da ne moze ni da posalje pod tim datumom. A porukica i dalje stize navodno sa njegovog telefona... E sad ako neko ima racionalno objasnjenje za tu pojavu bilo bi mi jako drago da sam promasila temu, vec se osecam kao da kontaktiram sa Marsovcima...:lol:
Korisnikov avatar
By Skyen
Umesto da se suncas na obalama Sicilije, cekas "nekog" da se vrati sa dalekog puta, da biste proveli par dana zajedno.Makes any sence????
Korisnikov avatar
By gari
Iracionalno je upravo suprotno od racionalnog tj. smislenog, da ne kažem da je besmisao. To je ono što ne možemo da shvatimo. A što se ti?e betonske grobnice ili obi?ne rupe u zemlji, sasvim je svejedno jer naša tela su samo posude u kojima se drži sadržaj tj. naša besmrtna duša. Sasvim je svejedno gde ?e biti telo, da li ?e biti spaljeno, sahranjeno, raskomadano...
:eureka:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!