Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2100963#p2100963]blenta napisao:[/url]
bilo kako bilo
uvek je bolje oprostiti i prevazici jer je mrznja gubljnje resursa na lose stvari
koje te truju i zaokupljaju ti misli
sto ne znaci da treba da zaboravis
Ne mozes zaboraviti jer imas proslost u glavi i dogadjaj ostaje zapisan na nekoj stranici, dok god ne oprostis, izmiris svaki dogadjaj, sravnis, odvezes, izbacis svaki bes, izadjes mirno iz njega na nacin koji samo ti znas knjiga koju si pisao se ne zatvara.
Sve to zna biti tesko, ali radis to zbog sebe i nisi sam u tome.
Sebe ljubis da bi mogao ljubiti druge.
I znam da ti se nece dopasti ali prva zapovest je zapovest.
Ja sam od nje krenuo.
Toliko ti mogu reci.
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2101275#p2101275]MDNA napisao:[/url]
Originally posted by Mage

Da li mislite da je moguće sebe osloboditi mržnje? Mislite li da su ljudi koji ne mrze srećniji? Da li mislite da sva mržnja potiče od mržnje prema samom sebi?

Ja sam primetio da što manje mrzim, to se bolje osećam. Takođe sam primetio da bol i tugu može maskirati mržnja... kao neki mehanizam odbrane:"nisam tužan, već besan".

Možemo li sebe isprogramirati da ne mrzimo? :)
ne znam, možda je. ni to ne znam, meni mržnja sasvim normalna stvar. ne jer sebi želim samo najbolje a to je da ti objekti moje mržnje izgore :vatroslava:

o pa svaka čas'. moguće. ne znam, verovatno je moguće, but no thanks. :lol:
<3
kako sam sladak hehe
Korisnikov avatar
By gossip
ne gajim negativne emocije u sebi preterano dugo,stavise od svih negativnih emocija mislim da sam mrznju najmanje osetio
Korisnikov avatar
By *deni*
Nemam se uopšte namjere osloboditi od mržnje koju gajim prema ljudskom otpadu, štetočinama i ljigama svih identiteta i orijentacija. Naročito prema uništiteljima tuđih života.
Njih ne samo da mrzim, već bih ih poslao na giljotinu, ili na vešala, bez i najmanje dileme.
Patetično mi i neiskreno deluju te uobičajene tvrdnje '' Nikog ne mrzim '', '' Bog sve gleda '', '' Bog će svakom dati po zasluzi '' itd.
Reci, brate, iskreno : '' Kukavica sam i šonja, nemam kuraži da se oduprem i suprotstavim zlu, koje mi se kezi u lice, volim da držim podvijen rep, mama i tata mi tapaciraju lenjo dupe svim potrepštinama, dobro mi je ovako i baš me briga '', a ne da mi tu izigravaš neku plemenitu dobricu, koja, eto, zbog te svoje nepregledne i nepresušne dobrote ne može nikoga da mrzi i nikoga da otera u pičku materinu, ili da ga obesi. :obesen: :giljotina:
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2670304#p2670304]*deni* napisao:[/url]Nemam se uopšte namjere osloboditi od mržnje koju gajim prema ljudskom otpadu, štetočinama i ljigama svih identiteta i orijentacija. Naročito prema uništiteljima tuđih života.
Njih ne samo da mrzim, već bih ih poslao na giljotinu, ili na vešala, bez i najmanje dileme.
Patetično mi i neiskreno deluju te uobičajene tvrdnje '' Nikog ne mrzim '', '' Bog sve gleda '', '' Bog će svakom dati po zasluzi '' itd.
Reci, brate, iskreno : '' Kukavica sam i šonja, nemam kuraži da se oduprem i suprotstavim zlu, koje mi se kezi u lice, volim da držim podvijen rep, mama i tata mi tapaciraju lenjo dupe svim potrepštinama, dobro mi je ovako i baš me briga '', a ne da mi tu izigravaš neku plemenitu dobricu, koja, eto, zbog te svoje nepregledne i nepresušne dobrote ne može nikoga da mrzi i nikoga da otera u pičku materinu, ili da ga obesi. :obesen: :giljotina:
Ok Deni ja sam ti patetican jer ne umem da mrzim...
Ne umem nikada nisam to osetio,nikada nsiam sebe stavio da zamisljam da bi pobio ljudski rod sto zbog onog ili ovog,vremenom sam shvatio da u zivotu imas mnogo lepsih stvari da radis neko da nekoga mrzis i da siris negativnu energiju sto po ovom forumu(Kao ti Deni sa ovim postom) ili u relanosti da je siris,lose ljude ili negativne ljude izbegavam,u svakome slucaju ako ces svoju energiju usmeriti u pravcu necega sto ti smeta i mrzeti to,uskoro ces videti da ono dobro sto mozes uraditi polako bledi i odlazi sa godinama,zivot je isuvise kratak da bi ga trosio na negativne emocije svaki dan koji provedes tako vise se ne moze vratiti
Korisnikov avatar
By Madonna
ali kad kažu ''ne umem da mrzim''

:radosnice:
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2325296#p2325296]barni011 napisao:[/url]Blady ce ti reci Tungi, doduse ne mogu da pronadjem postove ne temama o religiji, svi njeni postovi nestaliiii ali jedan je promakao moderatoru i zavrsio greskom u kanti za otpatke a kao i svi njeni postovi mrznje upucen je meni.

dosta vise. edited by mod. mir mir mir niko nije kriv ava ava ava niko nije krava
ovo je momenat kada je barni pomislio da ga mrzim :)

Ot - Teret mi je kada "mrzim" .
Korisnikov avatar
By Madonna
Joj. Mnogo me iznervirala ova tema
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!