Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
Lezbejke kao inkubatori (patrijarhata) automomofofnih gejeva. Gugugaga sine mali, tatin pobratim ti je tata, mama ti je tetkina kuma.
Korisnikov avatar
By Korak
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2647671#p2647671]AbortiraniTerorista napisao:[/url]Ali vi dragi moji zaboravljate da decu ne možete da imate sa 100 godina, ni sa 80, ni sa 60, ni sa 50... Prvo, biološki nije moguće za žene, drugo neće vam dati da usvojite jer ste matori!

Savet je vrlo dobronameran... To što su neki od vas mladi i mogu da čekaju večno da dobiju pravo na brak i usvajanje dece, pokazuje da mislite samo na svoje dupence (ili živite u inostranstvu gde ima više mogućnosti)... Neki od nas imaju 40 godina i vreme da imaju decu je SAD.

Pravo na usvajanje dece će doći nakon što se ljudi naviknu na ideju da istopolni parovi imaju decu (kao što je to bio slučaj u Americi). Lezbejke u Americi su išle u banku sperme i postajale majke i ta deca su rasla u istopolnom okruženju, pa su pravljene studije, pa je došlo pravo na usvajanje (u nekim državama, jer je u nekim nelegalno). U Srbiji nema takvih banki, tako da jedini način je naći donatora uživo.

Ovde je pitanje, jel hoćete decu ili nećete... Onaj koji hoće bira opcije koje su mu na raspolaganju. U Srbiji nema trenutno mnogo opcija i onda se kalkuliše!

I da... Novinari više vole da pozovu svog kolegu novinara da im da izjavu, nego sve druge aktiviste zajedno :D
Je l se ti pravis slep, kao Mico Jovanovic na ispitu?

Naravno da pederi znaju za razne suzene i nedovoljne mogucnosti roditeljstva u Srbiji koje su takve kao rezultat kompromisa sa homofobijom; sto rece Anhedonie, otkrivas toplu vodu.

Problem je sto ti nisi uopste ukazao na nedostatke te situacije, i da treba da bude drugacija, te osudio njene uzrocnike. Nezamislivo je da jedan ozbiljan aktivista to precuti kada govori o roditeljstvu gej ljudi, i izostavi da ono treba da bude omoguceno izmedju gej parova. Napisao sam ti paralelu sa Paradom.
Pitaj, ali nemoj ljudima davati lažnu nadu.

Single osoba može da prođe tzv. obuku za hraniteljstvo i da bude stavljena na listu čekanja, ali će na njoj ostati zauvek jer će prednost za dobijanje deteta uvek imati venčani heteroseksualni parovi.

Single osoba koja je deklarirani gay u zemlji Srbiji nema nikakve šanse za dobijanje hraniteljskog statusa. Ekipe socijalnih radnika na terenu koje vrše procenu podobnosti imaju, mimo slova zakona, slobodu delovanja i njihova slobodna procena je presudna.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pisati pritužbu povereniku za zaštitu ravnopravnosti.
Ja bih stvarno voleo da jednog dana gej ljudi u nasoj zemlji mogu da usvajaju decu, imaju surogat majke i sva ostala prava koja imaju strejt parovi, jer mislim da bi puno gej momaka i devojaka (od onih koje poznajem) bili dobri roditelji ukoliko se odluce na taj korak. Ja licno ne zelim decu, kada sam potpuno prihvatio da sam gej najteze mi je bilo da prihvatim i to da najverovatnije decu necu imati, ne zato sto sam gej vec jer mi je majka poprilicno znacila u zivotu (preminula je) i iskreno ne znam da li bih mogao svom detetu da uskratim majku ili da li bi ona ukoliko je tu bila dovoljno prisutna u detetovom zivotu. Ne znam nikad ne reci nikad, mozda jednom upoznam nekog uz kog cu se osecati dovoljno sigurnim za tako nesto, ali za sada misljenje je takvo. Isto tako ne mislim da je Azdejkovicevo misljenje pogresno, mozda malo nezgrapano, i to je jedan nacin, da se dve osobe(gej i lezbejka) udruze da bi bili sigurniji,i dobili potomstvo, iako mozda malo prevazidjen nacin, jer s obzirom na sve sto se desava i koliko se prica o gej populaciji i ostvarivanju prava, ne moramo biti zadovoljni samo time. Takodje mislim da je i Anhe donekle u pravu, jer to njemu, a mozda i mnogim drugim osobama, deluje kao suvise lako resenje, autohomofobno, vracanje u ormar. Ne znam to su mnogo delikatne stvari, i svaka osoba treba da odluci za sebe kako njoj/njemu odgovara i kako misli da treba
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ma nije ni problem na taj nacin imati decu, problem je sto je neko kao pedja to izgovorio javno kao resenje sa stavim "ko hoce eto moze" sto povlaci i "eto postoji nacin, sta vise jos zelimo???" sto je popularan stav u srbiji, 1000 puta sam cuo "imate sva prava, sta jos hocete?".
Korisnikov avatar
By AbortiraniTerorista
Pa, jesam li nešto slagao? Zar ne postoji ta mogućnost?!

I šta ti imaš da poručiš onim gejevima i lezbejkama koji žele da imaju decu sad, odmah, jer će posle biti prematori za decu?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Moja komšinica koja je single, tada u četrdesetim, bila je dugi niz godina hraniteljka, sad je zašla u pedesete i tu devojčicu je i usvojila. Dakle moguće je. Koliko joj je komplikovano to sve bilo, da li je regularno izvedeno ili ne - ne znam, ali eto, moguće je. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!