Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By operativni kadar
Probudim se. Ustanem da upalim svetlo i nista se ne desi, skapiram da spavam.
Resetujem se u krevetu.
Resetujem se u krevetu.
Resetujem se u krevetu.
A svo vreme djipam dok ustajem iz kreveta u nadi da cu bas taj put uspeti.
lucidni snovi :love:

Obožavam ih. Otkrila sam ih ( čula za njih ) prošlog leta. Posle par dana sam imala prvi lucidan san ali nije baš trajao dugo. Od prevelikog uzbudjenja sam se probudila. To mi se desilo i naredne noći. Ali uz malo više strpljenja mogu da se uvežbaju. Mogu da se dese i iznenada što se meni desilo zadnji put i bilo je ok. Mogućnost letenja je po meni najbolja karakteristika lucidnog sna.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
evo bas jutros sam imao lucidan san. i videh savrsenog decka i krenuh da ga lizem i ljubim i onda me probudio kurac koji se digo dok je bio u nezgodnoj pozi za dizanje :rida:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2525615#p2525615]EnMademoiselle napisao:[/url]pa lucidni snovi. moguće je naravno. i aj što je moguće da budeš svestan sna, nego možeš i da upravljaš njim. tj. da sam krojiš san

aa koliko je to kul :love:
pa da. i paraliza sna.

koliko to nije kul :ozbiljan:

inače u ovom drugom slučaju, pas mu mater, sam duže vreme svesnija da sanjam ili bar mislim da traje duže vreme a u lucidnom op opp OPPPPPPPP EVO GA KREĆE JOJ ŠTO JE KUL GLE RIJANA IDI KA NJOJ baaaam oči :iskolacen: ja budna, isto mu pas mater.
kontam da više napora uložim u lucidne snove da i ostanem svesna i da krojim san, dok kod paralize sna gledam samo kako da se što pre probudim pa se manje naprežem te zato duže traje

pa kako sam glupa. od sad ću na te stvorove iz paralize da gledam kao na nekog sa kim hoću da se ljubim i trudiću se da im se približim pa ću da se probudim odmah ✓
Korisnikov avatar
By mOwbid
ne sanjam već nedeljama. i jako me to nervira.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Svako ko voli lucidne snove, i jos uvek nije ovladao istim...moze da poveca sanse unosenjem B6 vitamina, par sati pre spavanja, koga ima najvise u suncokretu, bananama, pilecem mesu, tuni (i generalno u ribi), spanacu, sargarepama etc. (ima ga i u multiviti)
Ta hrana pomaze jer ovaj B6 vitamin pretvara triptamin u serotonin, koji proizvodi zivopisnije i jasnije snove. Ako hocete jos bolje rezultate, u isto vreme sa vitaminom B6 mozete da uzmete i triptamin, odnosno hranu poput mleka, jaja, brasna, sira i pirinca. Sweet dreams! :)
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
svako ima od 3 do 7 sna u toku noci, ne secate ih se jer 5 minuta nakon sto se probudite, zaboravite 50% stvari koje si sanjali, nakon 10 minuta, zaboravite 90% sna. ako hoces da se setis sta si sanjao predhodne noci, najbolje je da se ne pomeras uopste cim se probudis, vec prvo pitas sebe sta si sanjao, onda secanja samo pocnu da pristizu od jednom...ja tako zapamtim sve i do najmanjih detalja, napisem po nekad i po 4-5 strane u mom dream journal-u.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
vodjenje dream journal-a i samo pokusavanje da se setis snova deluje mnogo vise na secanje nego sto mozes da zamislis
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
znam :) samim tim sto pridajes znacaj snovima, oni postaju sve realisticniji i lakse ih pamtis. pa po nekad mozak odluci i da te casti kojim lucidnim :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ma kazem generalno, ocigledno je da ti znas
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!