Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by queeriaBaš me zanima kakav dokaz za ovo može da ponudi Dokins. Ja sam, nakon razmatranja njegovih argumenata, još više stao na stranu pametnih teologa, nasuprot glupim ateistima. Šta ću, perverzna sam Srpkinja -- ložim se na intelekt, pa to ti je...
"Vernik koji u ruke uzme ovu knjigu, postaće ateista kada je pročita."
Originally posted by queeriaŠiva je bog. Šakti je boginja.
Ma jok, samo maštaš da te boginja Šiva fistuje, pa si odlučio da veruješ u njeno postojanje... što je jelte legitimno![]()
Originally posted by polarlicht4.1Originally posted by queeriaŠiva je bog. Šakti je boginja.
Ma jok, samo maštaš da te boginja Šiva fistuje, pa si odlučio da veruješ u njeno postojanje... što je jelte legitimno![]()
![]()
Originally posted by Dušan MaljkovićNije istina.
To je upravo dokaz koliko Dokins greši: stvara svoje vernike "ateiste", navodno je protiv svake vere.
Originally posted by Dušan Maljković
Argument pojednostavljeno glasi: ako živimo kao da ima Boga, tj. držimo se njegovih obznanjenih etičkih pravila u hrišćanskom kontekstu, onda će naša zasluga na nebesima biti veća ako ga ima. Ako ga nema, opet je bolje, jer se ispravno ponašamo i zajednica nas kao takve ceni i prihvata, te smo srećniji i zadovoljniji sobom.
Originally posted by Dina
Glasala sam za "uglavnom se ne slazem". Razlog je sto su mi fanaticni zastupnici nauke slicni fanaticnim vernicima, a daleki su mi i jedni i drugi. Mislim da polaze od toga da znaju Istinu, ne shvatajuci koliko su ustvari mali i koliko zapravo ne mogu znati. Mada i sam Dokins kaze da se zapravo ne zna postoji li bog ili ne, nije dokazano ni jedno, ni drugo. Sa bilo kojim stavom povodom toga svako od nas moze biti i ne biti u pravu...
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2613175#p2613175]Korak napisao:[/url]@Anhedonienisam mislio na tvoj post vec generalno.
Ako se nadovezujes na moj post, cak i da nauku 'zabole' da li Bog postoji, ocito da 'Bog' nije uvek tako indiferentan prema njoj, pogotovo kad se u njegovo ime poziva na negiranje njenih cinjenica ili cak spaljivanje neistomisljenika, te njen napredak kaska vekovima zbog toga.
A hriscanstvo (ili uopsteno religije) je na toliko nacina oblikovalo tok ljudske istorije, kulture i drustva, pa i nasu svakodnevicu i dalje, da je besmisleno pitati se da li treba biti predmet naucnih istrazivanja. Kada masa ljudi postupa na odredjene nacine u ime religije, treba razumski preispitati opravdanost takvog ponasanja, a pogotovo ako time ugrozavaju druge.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2613169#p2613169]Anhedonie napisao:[/url]Nikad necu skontati zasto se fanaticni ateisti pozivaju toliko na "nauku". Nauku boli kurac da li bog postoji, uopste se ne bavi njime. I kad kazu nauka uvek misle na iskljucivo fiziku i biologiju.<3
Kako se zovu ljudi koje boli kurac za religije i boga? Cak i da se dokaze da bog postoji, mene ce opet boleti kurac ako mi se ne svidja.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2613178#p2613178].:Q:. napisao:[/url]Da. Ima isuvise ne samo banalnih i povrsnih, nego i opasnih slepih mrlja gde ljudi selektivno sagledavaju religije. Recimo:
mislim da religija nije ni za sta kriva kao takva, ona je samo izraz odredjenih potreba odredjenih ljudi. a ako sredstva za ispiranje usta ili racionalizaciju zafale, ona ce se vrlo lako stvoriti - kao sto i jeste slucaj. ljudi su ti koji imaju svoje potrebe i motive.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!