Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by PentaGramOvde su ljudi puni ega da bi silovali Lucifera,zacepili bi mu sve rupe kitama i guzovima,Tako da ako iole imas morala bezi odavde
Originally posted by dukkehjemJa sam napisao, a neka čita onaj ko želi, može i hoće da čita. Ja nikoga ne teram da čita. Moja je preporuka da ljudi to pročitaju, i uvide zamke u koje se SVI mi nalazimo, ali, opet, stvar je izbora... Pozdrav.
aj sto je dokon pa kuca, nego zar je tolko prso da veruje da neko actually cita to sto on pise?
Originally posted by SukiNe brini se. Ako me neko vređa, to je njegov problem, i, naravno, kultura i vaspitanje. ;-) Inače, vređanje me ne dotiče - ni najmanje. ;-)
Originally posted by PentaGramOvde su ljudi puni ega da bi silovali Lucifera,zacepili bi mu sve rupe kitama i guzovima,Tako da ako iole imas morala bezi odavde
![]()
To je ipak za tvoje dobro...
Originally posted by PentaGramDa li si cuo za sarkazam?
Originally posted by SukiNe brini se. Ako me neko vređa, to je njegov problem, i, naravno, kultura i vaspitanje. ;-) Inače, vređanje me ne dotiče - ni najmanje. ;-)
![]()
To je ipak za tvoje dobro...
Originally posted by dukkehjem
aj sto je dokon pa kuca, nego zar je tolko prso da veruje da neko actually cita to sto on pise?
Originally posted by PentaGrami o'ma skontala da će i u ostalih 650 redova vladati veliko ne znanje pravopisa i velika ne buloznost in general.
»Kod ljudi postoji samo malo neprijateljstvo protiv Satane i njegovih dela zbog toga što vlada veliko ne znanje u pogledu njegove moći i zlobe, kao i u pogledu univerzalnosti njegove borbe protiv Boga i Njegove crkve.
Originally posted by PentaGrammis'im, egzotika, čak i za općenito antipismene frikove ovog tipa.
IZHRANA
Originally posted by J...I ja se momentalno prestravih.
On se zove Penta gram.![]()
Originally posted by RuznaGlupaZlaHAHAHAHAHAH I meni
Trebalo mi je 20 sekundi da skrolujem.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2048068#p2048068]RuznaGlupaZla napisao:[/url]Trebalo mi je 20 sekundi da skrolujem.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2037691#p2037691]Orlando the Lady napisao:[/url]Originally posted by svejedno
'Ja, Lucifer, Prometej, Venera, Donosilac Svetla, Jutarnja Zvezda etc, sam mnogo zajeban i sve znam, sem da pisem pravilno.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2037699#p2037699]Orlando the Lady napisao:[/url]Originally posted by acid dropslusajte i nju
a đe će satana pisati kako bog zapoveda? hahah
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2048146#p2048146]Lepa Krepa napisao:[/url]Originally posted by dukkehjem
ja sam pročitala ovo:
Originally posted by PentaGrami o'ma skontala da će i u ostalih 650 redova vladati veliko ne znanje pravopisa i velika ne buloznost in general.
»Kod ljudi postoji samo malo neprijateljstvo protiv Satane i njegovih dela zbog toga što vlada veliko ne znanje u pogledu njegove moći i zlobe, kao i u pogledu univerzalnosti njegove borbe protiv Boga i Njegove crkve.
ipak, drago mi je što sam skrolnula i po sledećim stranama, e sam tamo pročitala i ovo:
Originally posted by PentaGrammis'im, egzotika, čak i za općenito antipismene frikove ovog tipa.
IZHRANA
sad mi pade na pamet onaj jedan što je isto doš'o da prosvetli, preobrati i pripreti, koji je imao neviđen problem sa razdvajanjem reči od znakova interpunkcije. te spoji obe reči sa zarezom, te odvoji onu ispred, a nalepi ga onoj iza, te metne zarez u slobodan prostor međ' dva spejsa... baš se patio.
u životu onako nešto vid'la nisam.
a onda je došla izhrana.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!