Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Sleep paralysis.

Kosmari su ukljuceni,ali i oni postaju lepi,u odnosu na gore navedeno.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ovo je tema za mene i jadanje.. :sigh:

Imate li košmarne snove i noćne more?

Imam, svake noci, oduvek..

Često, ili ne?

Svake jebene noci.

Jesu li periodični, ciklični, ili retki i nepovezani i brzo zaboravljivi?

Vrlo su stvarni, toliko da se neretko smejem ili placem dok ih sanjam i umeju bas da me negativno ozrache i da ne mogu da zaspim dosta dugo prestrasena od toga sto sam sanjala.. :sigh:

Sećate li se nekog specifičnog? Imate li sujeverni pristup, ili naučniji?

Nemam nikakav pristup, samo zelim da prestanu. Secam se par njih koji su se ponavljali, i mislim da to ima veze sa time kakva vam je faza u zivotu, stresna, negativna.. Ali, onda ispada da je meni ceo zivot stresan.. :misli:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
ponekad imam košmarne snove ali im ne pridajem neki veći značaj, period stresa pretpostavljam. osim jednog sna koji se ponavlja u dve varijante - sa i bez hepi enda. previše je čudan da ga ne bih upamtila, ali imam svoje objašnjenje i to mi je sasvim dovoljno.
Korisnikov avatar
By walt333
Ne pamtim kada sam sanjao neki kosmar. U osnovi moji snovi su postali jako dosadni, poput mene, a u poslednje vreme se i ne pojavljujem u istim. :)

Mada secam se kada sam bio mali da sam stalno sanjao neko drvece koje ima oci i usta i koje bi me zgrabilo u jednom trenutku a zatim slatko pojelo. Cika Frojd bi mi verovatno rekao da su me proganjali falusi. :)
By Kragi
Mene jedino plasi to sto 'retko' sanjam odnosno pamtim snove :uplasen:
Nikada nisam imao nocne more i sl stvari a i kad mi se desi da nesto sanjam od momenta kad se probudim nemam pojma sta sam sanjao :neznam: :retard: :lood:
By J...
Nemam ih cesto, jave se periodicno, objasnjavam ih kao govor podsvesti. Pored tih uobicajenih kosmarnih snova koji izazivaju strah, ponekad sanjam da se svadjam s nekim i onda kad se probudim budem veoma nervozna kao posle prave svadje a redovno se svadjam s osobama s kojima sam u dobrim odnosima u stvarnosti. I uvek se pitam zasto kad nema nista sto im zameram u stvarnosti. Mada, imam neka svoja objasnjenja zasto je tako ali me period kad se takav san javi iznenadi i ne umem da objasnim zasto se bas tad javlja.

Ponekad imam "vidovnjacke" snove, bas u poslednje vreme sanjam, kroz simbolicne snove ono sto ce mi se dogoditi tog dana.

Sanjala sam da pronalazim neke stvari na vrlo neobicnom mestu u kuci i tog dana sam trazila nesto, setila se sna i pogledala na to mesto i bilo je tu. A da nisam sanjala nikad ne bih trazila tamo.
Korisnikov avatar
By sunflower5
Retko kad imam kosmare, ustvari retko se secam bilo kakvih snova. :nerd:
Ranije mi se desavalo da sanjam nesto i kad se probudim cudno se osecam, drago mi se sto sam se probudila i sto to nije bilo stvarno. Uglavnom me u tim snovima neko juri, a ja ne mogu da se pomerim ili pokusavam da vicem, ali me niko ne cuje ili sam bez glasa. :nesiguran:
Dugo mi se to nije desavalo, pa se nisam ni trudila da ih protumacim, ali verujem da su snovi povezani sa trenutnim psihickim stanjem. Zao mi je samo sto onih lepih ne mogu da se setim.
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Retko sam ih imala dok nisam krenula na faks :sigh:
Proslog leta sam pred jedan ispit sanjala pauka ogromnog, ljigavog, dlakavog...tacno kako se spustio iznad mene, a a ja na krevetu lezim i gledam u njega. :nope: Onda sam bila u polu snu i pocela da tripujem kako me napada, iskocila iz kreveta, pocela da trcim kroz kucu, niz stepeniste pa pravac u dvoriste...i tu sam se osvestila. Sledeci dan sam skontala kako imam ogrebotine po ruci, verovatno sam se izgrebala trceci kroz kucu i dvoriste.
Svaki put ista prica pred polaganje tog ogavnog ispita...samo sto nisam trcala sve do dvorista, vec malo kroz kucu pa se osvestim. :lol: Poslednji put pred polaganje, kad sam ga konacno polozila, nisam sanjala to cudoviste.
Stres i nezadovoljstvo utice na mene da sanjam gluposti...koliko sam primetila. :sigh:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by walt333

Mada secam se kada sam bio mali da sam stalno sanjao neko drvece koje ima oci i usta i koje bi me zgrabilo u jednom trenutku a zatim slatko pojelo. Cika Frojd bi mi verovatno rekao da su me proganjali falusi. :)

U slucaju da te pas proganja;)
Korisnikov avatar
By taurus
Upravo sam sanjao Dantea kako Kragija i mene zakljuchava u podrum nekog dvorca i tera nas da se sexamo a on viri kroz gvozdena vrata....sve ko u 19 veku
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!