Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
"Programirana prostitutka pakla" :lol:

Ma...Sve je "programirano",hrana koju jedemo,vazduh koji disemo,voda koju pijemo,sve ono sto gledamo,sve je to Lucifer,jos kad bi znali origin termina Lucifer ne bi se svako malo frlali njim.
Sickos.
Korisnikov avatar
By bern
Kad megalomani imaju suviše slobodnog vremena nastaju takvi "tekstov". Dear God.
Korisnikov avatar
By bothways
Kako to, pa tekst nije cirilican.

Odustao sam od citanja posle nekoliko recenica. Budalestine.

A i jbt, zar moraju da imaju tri skrina banera pre sadrzaja? Web design police bi trebalo da ih pohapsi.
Korisnikov avatar
By KiWi
Kvalitetno se ismejah.

Slika

Tri šestice u Walt Disney znaku :) Hit. A šta onda radi ova četvrta šestica na T? Stoji kao rezerva ukoliko otpadne y??
Korisnikov avatar
By blenta
jel ovaj vanja zenska verzija one ivone kako li se zvase?
Korisnikov avatar
By ns.happy
zasto uvek stavljaju prefiks ''srpsko'' ispred ovakvih krepovanja... srpska analitika... :gubitnik:
By Speculum Columbae
Znači da sumiram - više neću smeti ni da stavljam kvačice i kukice na moja slova, jer će neko pomisliti da sam mason, ili prokleta lutka iz pakla?
Korisnikov avatar
By poslednjalatica
Ovo je izgleda vanbracni sin Ivone Zivkovic --- koja gomila gluposti!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ma... ja se ne zamaram tim sublimiranim sranjima od Britni i Kristine. Ja slusam prave sataniste. Nikad mi nije islo od ruke to citanje izmedju redova. A i boli me picka za Iluminatije.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Meni je ovaj komentar bio do jaja

Ne samo da se deca iskvare kroz crtace nego od malena da se odvoje od prirode.Ja sam stigo sto se kaze sa cuke u grad i kad dobi dete sav sam pucao od srece sto mogu da im pruzim transformese barbike i te crtace.Sam sam svoju decu oterao u matrix.Pricam sad al kasno.Sami moraju vrata da pronadju. :srbin:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by KiWi

Kvalitetno se ismejah.

Slika

Tri šestice u Walt Disney znaku :) Hit. A šta onda radi ova četvrta šestica na T? Stoji kao rezerva ukoliko otpadne y??
a i slovo D u dizni je kao naopaka šestica. i ono s ima izgled neke kobre... zmijoliko s... a zna se da je kobra đavolji simbol :kosa: :klap: :diplomac:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by ns.happy
Originally posted by KiWi

Kvalitetno se ismejah.

Slika

a i slovo D u dizni je kao naopaka šestica. i ono s ima izgled neke kobre... zmijoliko s... a zna se da je kobra đavolji simbol :kosa: :klap: :diplomac:
Dok ovo A otvoreno poziva na anarhiju ... pa nismo mi slepi :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!