Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
''

Da li smatrate da su iznešene informacije tačne?

Žena se antigenima bori protiv fetusa pa je on samim tim gej?
Deca koja su srednji ili najmađi član porodice imaju veće šanse da budu gej?
...

Komentari?
By loreenche
Ja sam najstarije dete xD

Tako da... S te strane, netacno... Antigeni? WTF? :/
Korisnikov avatar
By Mage
Čisto proseravanje :seronjo:

Ja sam prvo dete, i moj dečko je, i većina pedera koje znam su takođe prvorođeni :)
Korisnikov avatar
By Allkey
I ja sam prvi i mislim da je tome problem, jer sam razmažen xD
By str00ja
Jos jedan prvi... aman sve je individualno, kakve brojke bre... Brojevi i proracuni nista dobro na ovom svetu nisu doneli.
Korisnikov avatar
By deran
pominju li se dominatne majke i razvedeni brakovi,mrzi me da gledam... :povez:

i ja sam prvorođeni...:hyper:
Korisnikov avatar
By Burak
Ljudi, manite se glupih statistika i demagogija, kad vam Burak kaže - to vrijeme bolje upotrijebite za nešto korisno npr. prigušite svjetlo, zapalite svijeće, zapalite mirisne štapiće, pustite romantičnu muziku, naspete crno vino i pozovete partnera na romantično- erotično veče. Mnogo ćete se bolje provesti, a mozda poslije padne i malo sexa! ;)
Korisnikov avatar
By Sutekh
Ne slazem se sa nekim stvarima, ali dopada mi se ideja i nacin na koji je crtani reziran :up:

Napravite vi neki bolji :)
Korisnikov avatar
By Mage
Sve mi je ok sem onog dela o napadu antitela jer to nema smisla. Imunološki odgovor valjda nastaje zbog razlika u krvnoj grupi, a ne u polu? :hmm:

A i zašto se stalno potencira da je pederima mozak feminiziran? Postoji toliko njih koji nisu nimalo fem. A zašto su onda neki strejteri fem? :hmm: Mislim da to sa feminizacijom mozga igra veću ulogu kod transrodnosti nego kod homoseksualnosti.
By Hans
I ja sam prvo dete. :D
Korisnikov avatar
By bothways
Sta je onda sa mnom? Pola-pola? Ja sam i prvo i poslednje dete :D
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Mage

Sve mi je ok sem onog dela o napadu antitela jer to nema smisla. Imunološki odgovor valjda nastaje zbog razlika u krvnoj grupi, a ne u polu? :hmm:

A i zašto se stalno potencira da je pederima mozak feminiziran? Postoji toliko njih koji nisu nimalo fem. A zašto su onda neki strejteri fem? :hmm: Mislim da to sa feminizacijom mozga igra veću ulogu kod transrodnosti nego kod homoseksualnosti.
I meni to baš deluje kao realno. Feminizacija i privlačnost istom polu nemaju vezu sa vezom ... A šta je sa lezbejkama onda? One pod uticajem tih istih antitela postanu muževne? Ma važi ...

Da je tako, brkate babe bi jurile za suknjama kao blesave ...
Korisnikov avatar
By Sutekh
E, a..

Da li bi bili gay ako bi transplantovali tudji mozak u svoju glavu? o_0
Korisnikov avatar
By Dirrty
Originally posted by Sutekh

Ne slazem se sa nekim stvarima, ali dopada mi se ideja i nacin na koji je crtani reziran :up:
Slažem se.
Pritom smatram da su u pravu za gene, odnosno hormone.
Da li to ima veze sa redosledom rođenja, to ne bih znao ali je moguće.

Ja sam mladji sin, od dvojice, i bio sam mnogo više razmažen.
Što se tiče oca, moji su razvedeni, ali sam ja znao da ga želim u guzu mnogo pre nego što se to dogodilo. :lol:

Lepo je videti da se biološke determinante ne zloupotrebljavaju u osudi.
Korisnikov avatar
By Paparazzi
Originally posted by burak-BL

Ljudi, manite se glupih statistika i demagogija, kad vam Burak kaže - to vrijeme bolje upotrijebite za nešto korisno npr. prigušite svjetlo, zapalite svijeće, zapalite mirisne štapiće, pustite romantičnu muziku, naspete crno vino i pozovete partnera na romantično- erotično veče. Mnogo ćete se bolje provesti, a mozda poslije padne i malo sexa! ;)
mudro zboris :)
Korisnikov avatar
By 2kune
i vi koji kršite statistiku, čuvajte se desetog egipatskog zla... :snob:
Korisnikov avatar
By Duki The Bitch
I ja sam najstarije dete i imam mladjeg brata, i po nekoj logici sam trebao da budem devojchica, moja majka je starija i ima mladjeg brata, njena isto pa njena isto, i tako na celom porodicnom stablu, na ultrazvuku su mislili da imam ogroman klitoris :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
simpatican je video ali ne znam koliko je to sve istinito...btw imam stariju sestru xD
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!