Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Baba na grani
Upravo citam teorije o homoseksualnosti. I koliko mogu da primetim, i dalje svaki odgovor se nalazi u teorijama. Od toga da je za homoseksualnost odgovoran gen (gay gene), prenatalni hormonski disbalans, uticaj okoline, pa do mogucnosti da su svi ti faktori doprineli nastanku homoseksualnosti kod ljudi. Moj problem lezi u onom "sta ako" (what if)....

Buduci da se jos ne zna. Sta ako nije sve od onog zajedno, vec je npr. gen ili hormonski disbalans? Da li biste zeleli da znate? Da li bi takvu informaciju voleli da podelite sa heterosexualnom vecinom? Zar zasta mislite da oni ne bi uradili sve, sve sto su radili i hiljadama godina ranije....tj. da vas izlece...pa cak i nasilno?

Nekako, ja nemam poverenja u njih. I ne vidim nikakav razog u slepo verovanje u njihovu dobrotu, da takvo saznanje ne pokusaju da primene u lecenje homoseksualnosti. A posto uvek krecem od worst case scenario, nekako mi deluje previse moguc.

Iskreno, protiv sam toga da se otkrije zasto je neko gay....mozda je bolje da se ne zna, zarad nas koji to jesmo. I zarad onih u cijem svetu zivimo. Posto je po mom misljenju njihova tolerancija krajnje diskutabilna, da ne kazem lazna i licemerna.
Korisnikov avatar
By Mage
Budućnost i nauka će doneti mnogo promena... Siguran sam da će neke od njih biti fašističke po prirodi. Genetsko inženjerstvo, kibernetika, AI, nanotehnologija... Ko zna do kakvih će sve promena doći. Moguće je da za koji vek više nećemo biti ni ljudi, a kamo li gay.
Korisnikov avatar
By Rakunica
znacemo sve sto oni budu hteli da znamo...

a ako dodje do najgoreg (nekom najboljeg), poslednje reci ove lezbe biti ce: pull my finger :evilwait:

:pegla:
Korisnikov avatar
By Pauceti
M Teorija za medicinu i psihologiju :luda:
By J...
Neka stave te tablete sebi u dupe! :prst:

Nemam nista drugo da izjavim. :hekla:
Korisnikov avatar
By 2kune
a zašto je baba na grani? :serlok:
Korisnikov avatar
By constantine
mislim da sam zadovoljan anakav kakav sam jer misli i da postoji tableta koja bi me promenila ne bi se promenila samo moja seksualna orijentacija vec i moje celokupno ponasanje a mnooogi me ljudi vole onakvog kakav sam trenutno a to da li sam gay je moja stvar i uvek ce ostati privatna za mnoge ljude u mom okruzenju!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!