Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
A kako onda deluju? :hmm:

Magijom? :smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by nsBeckie

...
@Dina - jasno mi je sta hoces da kazes, i ja ne volim kad moram da mislim o milion stvari odjednom, a bas sam trenutno u takvom periodu... onda najmanje mogu da postignem, jer sam sva razvucena na sve strane pa me nigde nema dovoljno... ili se barem tako osecam, sto je grozno
Ja sam jednom gledala suprugu Jovana Marica vezano za tu temu, i ona je lekarka* ne znam koliko uspesna, no i nebitno to sto je tada rekla mi se dopalo pa nastojim da primenjujem. Naime pitali su je koja je najcesca greska koju ljudi prave a ona je rekla da je to sto misle da mogu da u jednom periodu rade samo jednu stvar a u drugom ce drugu, npr sad je period karijere, pa onda posle nekoliko godina period ljubavi itd. Ona kaze da to tako ne moze, jer zivot prosto ne ide tako sto ne znaci da se ne moze staviti naglasak na neku oblast ali ne moze se iskljuciti ostalo, nego je pozeljno da covek balansira izmedju razlicitih aspekata zivota pa makar i ne bio onoliko dobar koliko bi zeleo. I onda ja nastojim da to primenim i odredim sebi sta mi je plan A - to je onaj glavni u tom periodu koji ostali ne smeju da ugroze, a postoje planovi B, C, D bilo da sam ih ja odredila ili sami pristigli a njih takodje pokusavam da ostvarim ali sad ako ne uspem ili delimicno uspem sta da se radi, nastojim da ne budem ni prestroga prema sebi... :)

*ne znam kako se kaze zena psihijatar pa koristim ovu rec za koji znam zenski rod ;)
Korisnikov avatar
By nsBeckie
pa, ko zna, mozda magija i postoji.... samo zato sto je ne primecujes, ne mora da znaci da je nema :p

ali to nema veze sa astrologijom....

i,da, slazem se da ova tema nije otvorena da bi se diskutovalo o tome da li je astrologija tacna ili netacna, da li je nauka ili sarlatanstvo, itd... ko zeli da raspravlja o tome, moze sasvim slobodno da otvori jednu takvu temu i tamo mozemo svi da dajemo svoja misljenja, razloge za i protiv, itd.

ova tema tacno u naslovu govori o cemu je: Opozicija Saturna i Urana, i to je sve
Korisnikov avatar
By Mage
Ajde kad već veruješ u horoskop (i u crvene boje :lol: ) objasni mi ovaj paradoks: Sazvežđa kroz koja se kreće sunce se menjaju tokom godina jer se naša galaksija obrće oko svog centra a i sama zemlja oko sunca itd. itd. Međutim, ovo u horoskopu nije uzeto u obzir (pomeranje sunčeve ekliptike) te su se tokom godina znaci zodiaka međusobno ispretumbali. Kako objašnjavaš tvrdnju da je horoskop tačan, ako se sazvežđa koja određuju znak menjaju? :hmm:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
Originally posted by nsBeckie

ova tema nije otvorena da bi se diskutovalo o tome da li je astrologija tacna ili netacna, da li je nauka ili sarlatanstvo, itd... ko zeli da raspravlja o tome, moze sasvim slobodno da otvori jednu takvu temu i tamo mozemo svi da dajemo svoja misljenja, razloge za i protiv, itd.

ova tema tacno u naslovu govori o cemu je: Opozicija Saturna i Urana, i to je sve
ponavljam jos jednom

Mage, otvori zasebnu temu ako te ta problematika toliko interesuje
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by Mage

A kako onda deluju? :hmm:

Magijom? :smeh:
To sto nauka nesto jos nije utvrdila ne znaci da to ne postoji.
..

Kiseonik je 'pronadjen' u 18. veku. Opet, ljudi disali i pre toga.

..

Malo ljudi, bar onih koji izucavaju astrologiju, 'veruje' u nju. Vecina ima cvrste dokaze da je ono sto je zapisano u natalnim kartama - istina.

Astrologija je jedini 'ezoterijski' sitem koji nudi didakticki dokaz - ili jeste kako je napisano, ili nije. Ja se nebrojeno puta uverio da jeste.

edit - pretekla me Dina ,)
Korisnikov avatar
By Dina
28. 05. Uran ulazi u znak Ovna... procitah da to oznacava velike promene... e bas tada su mi potrebne, odlicno!

:peva: :balerina:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Sad mi je jasno zashto se sve izdeshavalo.. Glupa opozicija..

9th House Scorpio 23°22'21

Saturn Scorpio 26°50'28 in house 9 direct
Mercury Scorpio 14°44'26 in house 8 direct
Pluto Scorpio 4°22'27 in house 8 direct

Jupiter Square Pluto 3°14
Moon Sextile Saturn 3°08
Mars Sextile Saturn 1°17

Duvajte ga planete :lol: :kolo:
Korisnikov avatar
By nsBeckie
ne bih da otvaram novu temu za ovo.... (jeste da je uglavnom za Mars, ali ima i opozicija Marsa i Urana, a onda konjunkcija Marsa i Saturna)

Mars u Vagi--revolucionarne promene u vazduhu
On July 29, Mars moves into Libra for a brief but potent stay until September 14. It is being said in the astrology world that this is going to be period of revolutionary changes. These changes may be personal, relationship-oriented, or community-based, it may affect nations and even have global significance, but whatever is about to occur will probably be rather memorable or one for the history books.

Mars moves into Libra and promptly runs into a highly strung, rather disruptive, not to say explosive opposition to Uranus on July 30 and a teeth-gritting, impatient, accident prone conjunction to Saturn on July 31. Tempers will flare, plans will get chopped and change with everyone going in opposite directions.

The mood out in the world will be insecure. Playing it cool will be crucial. However tempting it might be, this is not the time to over-react to provocation. If you are confident within yourself, whatever is happening around you will just bounce off. Focus your energy on what can be done right away. Also, be aware that Mars in Libra gets especially annoyed about unfairness and injustice. So if feel you are being treated unfairly or see others in that position, you'll be out there arguing the case to right the wrongs.

Once we survive the early days of August, we will be asked to arrive at decisions by being objective, balanced and listening to both sides of an argument before making judgements. Mars can be rather brash and tactless but it mellows in Libra to become co-operative and more refined. So there'll be a greater understanding of the need for compromise to keep relationships running along smoothly. Resolutions and solutions should be arrived at through diplomacy and communication. Be assertive but not aggressive.
astrology.com
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!