Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Freya
Da ne uđem u filozofiranje ko je koliko dobro obuhvatio razne profile: ja sam definitivno ADHOKER.
Ja bih volela da se adhoker skine sa infostuda i deadhokeriše se i obogati forum svojim postovima. :love: :love: :love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Galateja ima dobru podelu-ali nije je lepo objasnila svaku grupu.Zapravo vise je zvucala pristrasno nego racionalno i distancirano.

Ja bih jedino mogao u ove hejtere,ali kao sto rekoh lose je to shvatila.Ali ako uzmemo u obzir da su forumasi cesto padali pod lupu hejtera,takav stav i nije cudo. :smeh:

@Belly..nisam se bavio tvojom podelom,jer sam postao alergican na rec :urban: :kill:
:nokti:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Deity Marduk
Galateja ima dobru podelu-ali nije je lepo objasnila svaku grupu.Zapravo vise je zvucala pristrasno nego racionalno i distancirano.
Jašta, naravno da sam pristrašena. 'Projekat' ovakve važnosti veoma je teško pisati uz racionalnost i distanciranost. :drama:
Naravno, puno hrabrije bi bilo uzeti smajlića sa mitraljezom i pokokati sve virtuelne entitete bez smislenih rečenica, ali racionalno i distancirano.
Hajde ti napiši podelu. Nemam samo ja tastaturu. ;)

E, da, možda ti ovi politički fanatici izmame parolu 'racionalno & distancirano', biće izgleda novih izbora.

Dosta nam je političkih sanjara, pristrasnih ministarčića i odbornika. Sa SRD (stranka distanciranih racionalista) zagazite u blato racionalno i distancirano!!!
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
:pucaodsmeha:
Galatejina podela me je odusevila. Vrlo duhovito i istinito. Odlican posmatrac ;)
Mislim da mogu komotno da se uglavim bar u dve kategorije.

E da, neodoljivo me podseca i na Nacionalni park Srbija.
Fale samo ilustracije i imamo Nacionalni park GaySerbia :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Galateja

4. Seksualni fanatici - Nije ih briga ni za politiku, ni za umetnost ni za cveće u bašti. Njihova preokupacija je koliki je čiji, koliko je guza razvaljena kome, kako svršiti u trabantu i sl.

11. Dobrice - Slažu se sa svima, skoro oko svega. Ako i dođe do neslaganja, pažljivo to, u rukavicama, iznesu ili prećute. Razapeti su između istinske dobrice i konformiste.

17. Lingvističke picajzle - Rade na korektnosti kvir izražavanja kao i na gradnji kvir teorije.

Prepoznajem se u ova tri, sem sto ovaj drugi sa izmenama sta znaci seksualni fanatik.

:kesa: :blush: :blush: :blush:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
OMG ja sam ondak urbano-emancipovani gay sa tom razlikom sto umesto Nicea i Hesea citam samo Blic i knjige iz psihologije a interesuje me sta ce biti sa Britney jer me fascinira nacin na koji masovni mediji urnishu nad njom :teletabisi:

And I think I am so much more then sad above :alexis:
Korisnikov avatar
By dungoll
najbolje mi je ono...

kako svršiti u trabantu i gejstrejtluker...

no, u zajebanciji se nalazim, ja sam namćor...

belly, drag si ;) ali se ne nalazim u tvojoj podeli, gde je tu emancipovani urbani strejtluker koji može volu rep da iščupa a ne bi mrava zgazio i obično pije toliko piva da mu se sloši ?? :)

:neznam:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
A sta ako se lozim da sam urban, boli me djoka za Britni, ali zato citam u WCu Svet i Skandal, veoma liberalnih sam shvatanja, nisam ateista, ali ne verujem u Crkvu, nisam ni blizu vegetarijanca, veoma sam zabrinut za drushtveno-politichke probleme u drzavi kao i za kulturnu stagnaciju, studiram isplativ fakultet, markirane odece se ne gadim, ali je ne nosim previse cesto, "Da Vincijev kod" nikako ne volim, Nicea, nazalost, nikada nisam citao, dok sam Hesea odavno prerastao?

Jao, vidi, nisam uspeo da se uguram u jedan od 3 tipa, kako neobicno.

Ne mozes tako siroku populaciju ljudi grupisati u samo 3 jasno definisane grupe...
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sam gradska seljančica.
:cobanica:
Molim da se i ta veoma rasprostranjena kategorija metne na spisak.
:vatroslava:
Korisnikov avatar
By dungoll
deni, :) da ti nije tvojih treš slika, ne bih ti verovao, ovako :) više je no očigledno :joint:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa da.
Znaš kako Jasmina Medenica u filmu " Sekula i njegove žene " kroz pesmu poručuje :
" Ja sam srećna i volim da živim
svima praštam, nikoga ne krivim
Meni samo malo treba,
pa sam srećna sve do neba
Hej, ljubavi ! "
:kolo:
Slika
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Hej, ljudi, da li je neko primetio da je moja 'teorija' više zajebancija, no odista neko teoretisanje? ;)
Mislim, ne kažem da nema istine u onom što sam napisala...
bas sam to htela da kazem...da nismo malo preterali?!?
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by Dirrty19g
ali sada ne mogu, posto me zabole BEEP za Britney!
odgovaraces crockeru za ovo! :egzorcist:

sto se tice bellyjeve podele, ne samo da je netacna nego je i krajnje elitisticka. ovaj naglasak na nivo i vrstu obrazovanja je ono..krajnje neemancipovan, da upotrebim njegov izraz. a i smesno je sto nice i hese (narocito hese) predstavljaju bitan momenat u ilustraciji necije pozitivne emancipovanosti. galatejina podela je daleko duhovitija i zivopisnija, pa utoliko sadrzi u sebi i nekakve isparodirane istine.

edit: ju..tek sad vidim kolko je ovo staro :blush:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
@Galateja: Da li si razmisljala o pregovorima sa "Kreativnim centrom"? :up:Dok citam, vizuelizujem moguce Bobove karikature...
Korisnikov avatar
By Sunce
Ne nalazim se u Belly-jevim podelama, mada priznajem da poznajem neke od njegovih "vrsta". Prvom tipu (urbano-emancipovani gay) bih dodao: obozavanje japanske kulture i estetike (minimalizam i sl.); teoretisanje u svakom smislu (kad gledaju film, ne gledaju film, nego teoriju; kada slusaju muziku cuju teoriju); specificna ironicno-sarkasticna crta; iscaseni-nauceni-izvestaceni smisao za humor u kome ce malo-malo ubaciti Kostunicu ili neku drugu politicku maskotu, dark-gotik fazon, za njih je Josipa Alisac boginja; odsustvo licnog - prisustvo cool opsteprihvacenog politickog profila. Plakace zbog ekonomske krize u Americi, a nece ih dotaci osoba pored sebe itd.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
prvo, trebalo bi naslov promeniti u "stereotipa", umesto "tipa".

drugo, otkad je hesse merilo neke intelektualnosti?

trece, ne volim klasifikacije.

inace, iz daljine sva tri tipa izgledaju dosta slicno - srpski istraumirani gej.

u potpisu
intelektualac, kvazi intelektualac, namcor, dobrica, umetnik i lingvisticka picajzla u dijaspori (ovaj poslednji tip je galateja zaboravila da navede, deli se na vise podtipova) :D
By Ulix
Zivotinje se dele na a) one koje pripadaju caru; b) preparirane; c) pitome; d) praseće; e) sirene; f) mitske; g) psi lutalice; h) uključene u sadašnju klasifikaciju; i) izbezumljene; j) bezbrojne; k) nacrtane veoma finom četkom od kamilje dlake; l) i tako dalje; m) one koje su upravo razbile krčag za vodu i n) one koje iz velike daljine izgledaju kao muve.

Eto toliko.
Originally posted by Sunce
dark-gotik fazon, za njih je Josipa Alisac boginja
Ne znam za taj dark-gotik fazon, ali Josipa Lisac jeste Boginja. :pop:
Korisnikov avatar
By Sunce
Kako kome, ali tom prvom Belly-jevom tipu sigurno jeste.
Korisnikov avatar
By Vix
jao, kako su vam super ove podele!
već sam sebi probrao nekoliko grupa :)
:uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by A.F.K.A.OB
A sta ako se lozim da sam urban, boli me djoka za Britni, ali zato citam u WCu Svet i Skandal, veoma liberalnih sam shvatanja, nisam ateista, ali ne verujem u Crkvu, nisam ni blizu vegetarijanca, veoma sam zabrinut za drushtveno-politichke probleme u drzavi kao i za kulturnu stagnaciju, studiram isplativ fakultet, markirane odece se ne gadim, ali je ne nosim previse cesto, "Da Vincijev kod" nikako ne volim, Nicea, nazalost, nikada nisam citao, dok sam Hesea odavno prerastao?

Jao, vidi, nisam uspeo da se uguram u jedan od 3 tipa, kako neobicno.

Ne mozes tako siroku populaciju ljudi grupisati u samo 3 jasno definisane grupe...
kako slichno, pile.
samo shto u WC-u ne chitam nishta. obichno samo sam skoncentrisan da zavrshim poslic zbog kog sam tamo.
i mozda sam malo blize vegetarijancu od tebe.
:neznam:
By alexandermagic
Originally posted by BellyButton

Urbano-neemancipovani gay
Tezi visokom obrazovanju, ali vrlo praktichnim zanimanjima (ekonomija, menadzment), po pitanju vere nema potpuno izdefinisan stav, ljubitelj je kich estetike i markirane odece, glavna zanimanja su mu "da li ce Britney dobiti starateljstvo nad decom". Chita Nietzche-a, Hesse-a, no slabo ih razume... Vishe voli "Da Vinchijev Kod"

Ruralni gay
Uvek neemancipovan, odrastao u patrijarhatu te je chesto tradicionalista i vernik, chesto autohomofoban te u neskladu sa svojom zenskom stranom stalno naglashava svoju aktivnu ulogu u sexu koji mu je glavna sfera interesovanja kada su (homosexualni) medjuljudski odnosi u pitanju. Najcheshce ima srednje obrazovanje, interesovanja su mu vezana za laku zabavu i narodna veselja, pa je chesto ljubitelj folka. Chita dnevne novine (najvishe sportsku rubriku) i erotske magazine...
Boldovano bi se odnosilo na mene, s tim da me Nietzche i Hesse više ne impresioniraju. I da, samo je baka bila patrijarhalna.
Ostalo ne. Kuku, nikako da se ukalupim. :drama:
By Hans
Prvi tip, s tim sto nisam vegetarijanac- meso je potrebno ljudi moji, shvatite, a volim oba spomenuta pisca.. :D :D
Korisnikov avatar
By Omorfos
Ja sam u 4oj kategoriji! Koja nije navedena...
Korisnikov avatar
By Tungi
Pripadam ovoj prvoj kategoriji,samo sto nisam ateista i ne volim Nietzschea,ali zato obozavam Hessea:)
Korisnikov avatar
By Madonna

6. Namćori - Mahom imaju kratke postove i uz to malo reče nekog ili nešto podbodu, neretko i same sebe.

7. Fanovi - Zakače se za neku zvezdu i onda kroz postove dave sa istom. Ovde fanstvo nije uslovljeno seksualnom privlačnošću, već ideopoklonstvom (meni) nepoznatog porekla.

9. Hejteri - Pokušavaju stalno da izvređaju druge, ali u svemu tome ispadaju smešni. Iza tog 'ne volEm', više se krije neki strah. Sad od čega, pojma nemam, ali tako mi deluje.

10. Odbegli iz Laze - To su raznorazni proroci, tomasi, gariji i slični. Ostali se pitaju da li je reč o duplim nikovima ili totalnim ludacima. U koliko je ovo prvo, ubrzo bivaju otkriveni. Ukoliko je drugo, budu aktivni jedno vreme, a završe kao banovani.

13. Forumska deca - Provode više vremena na forumu nego sa okolinom. Pomalo su internet zavisnici. Doživljavaju svaki komentar lično. Forum im je subporodica.
:lepeza:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Ulix
Zivotinje se dele na a) one koje pripadaju caru; b) preparirane; c) pitome; d) praseće; e) sirene; f) mitske; g) psi lutalice; h) uključene u sadašnju klasifikaciju; i) izbezumljene; j) bezbrojne; k) nacrtane veoma finom četkom od kamilje dlake; l) i tako dalje; m) one koje su upravo razbile krčag za vodu i n) one koje iz velike daljine izgledaju kao muve.

Eto toliko.
Originally posted by Sunce
dark-gotik fazon, za njih je Josipa Alisac boginja
Ne znam za taj dark-gotik fazon, ali Josipa Lisac jeste Boginja. :pop:
:hail:
By Speculum Columbae
Ja, zaista moram da priznam da ne pripadam ni u jednu od ovih grupa, a znam još dosta njih koji takođe ne spadaju. Ovo je malo nepravedno i uopštavajuće.
Korisnikov avatar
By disaster blue
Ja pripadam u Urbano-neemancipovane gay-eve :lol:
da izostavimo ono sa Britney jer me ne interesuje.. ali ostalo je tacno.. cak i fax :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!