Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Deity MardukJašta, naravno da sam pristrašena. 'Projekat' ovakve važnosti veoma je teško pisati uz racionalnost i distanciranost.
Galateja ima dobru podelu-ali nije je lepo objasnila svaku grupu.Zapravo vise je zvucala pristrasno nego racionalno i distancirano.
Originally posted by Galateja
4. Seksualni fanatici - Nije ih briga ni za politiku, ni za umetnost ni za cveće u bašti. Njihova preokupacija je koliki je čiji, koliko je guza razvaljena kome, kako svršiti u trabantu i sl.
11. Dobrice - Slažu se sa svima, skoro oko svega. Ako i dođe do neslaganja, pažljivo to, u rukavicama, iznesu ili prećute. Razapeti su između istinske dobrice i konformiste.
17. Lingvističke picajzle - Rade na korektnosti kvir izražavanja kao i na gradnji kvir teorije.
Originally posted by Dirrty19godgovaraces crockeru za ovo!
ali sada ne mogu, posto me zabole BEEP za Britney!
Originally posted by SunceNe znam za taj dark-gotik fazon, ali Josipa Lisac jeste Boginja.
dark-gotik fazon, za njih je Josipa Alisac boginja
Originally posted by A.F.K.A.OBkako slichno, pile.
A sta ako se lozim da sam urban, boli me djoka za Britni, ali zato citam u WCu Svet i Skandal, veoma liberalnih sam shvatanja, nisam ateista, ali ne verujem u Crkvu, nisam ni blizu vegetarijanca, veoma sam zabrinut za drushtveno-politichke probleme u drzavi kao i za kulturnu stagnaciju, studiram isplativ fakultet, markirane odece se ne gadim, ali je ne nosim previse cesto, "Da Vincijev kod" nikako ne volim, Nicea, nazalost, nikada nisam citao, dok sam Hesea odavno prerastao?
Jao, vidi, nisam uspeo da se uguram u jedan od 3 tipa, kako neobicno.
Ne mozes tako siroku populaciju ljudi grupisati u samo 3 jasno definisane grupe...
Originally posted by BellyButtonBoldovano bi se odnosilo na mene, s tim da me Nietzche i Hesse više ne impresioniraju. I da, samo je baka bila patrijarhalna.
Urbano-neemancipovani gay
Tezi visokom obrazovanju, ali vrlo praktichnim zanimanjima (ekonomija, menadzment), po pitanju vere nema potpuno izdefinisan stav, ljubitelj je kich estetike i markirane odece, glavna zanimanja su mu "da li ce Britney dobiti starateljstvo nad decom". Chita Nietzche-a, Hesse-a, no slabo ih razume... Vishe voli "Da Vinchijev Kod"
Ruralni gay
Uvek neemancipovan, odrastao u patrijarhatu te je chesto tradicionalista i vernik, chesto autohomofoban te u neskladu sa svojom zenskom stranom stalno naglashava svoju aktivnu ulogu u sexu koji mu je glavna sfera interesovanja kada su (homosexualni) medjuljudski odnosi u pitanju. Najcheshce ima srednje obrazovanje, interesovanja su mu vezana za laku zabavu i narodna veselja, pa je chesto ljubitelj folka. Chita dnevne novine (najvishe sportsku rubriku) i erotske magazine...
Originally posted by Galateja
6. Namćori - Mahom imaju kratke postove i uz to malo reče nekog ili nešto podbodu, neretko i same sebe.
7. Fanovi - Zakače se za neku zvezdu i onda kroz postove dave sa istom. Ovde fanstvo nije uslovljeno seksualnom privlačnošću, već ideopoklonstvom (meni) nepoznatog porekla.
9. Hejteri - Pokušavaju stalno da izvređaju druge, ali u svemu tome ispadaju smešni. Iza tog 'ne volEm', više se krije neki strah. Sad od čega, pojma nemam, ali tako mi deluje.
10. Odbegli iz Laze - To su raznorazni proroci, tomasi, gariji i slični. Ostali se pitaju da li je reč o duplim nikovima ili totalnim ludacima. U koliko je ovo prvo, ubrzo bivaju otkriveni. Ukoliko je drugo, budu aktivni jedno vreme, a završe kao banovani.
13. Forumska deca - Provode više vremena na forumu nego sa okolinom. Pomalo su internet zavisnici. Doživljavaju svaki komentar lično. Forum im je subporodica.
Originally posted by Ulix
Zivotinje se dele na a) one koje pripadaju caru; b) preparirane; c) pitome; d) praseće; e) sirene; f) mitske; g) psi lutalice; h) uključene u sadašnju klasifikaciju; i) izbezumljene; j) bezbrojne; k) nacrtane veoma finom četkom od kamilje dlake; l) i tako dalje; m) one koje su upravo razbile krčag za vodu i n) one koje iz velike daljine izgledaju kao muve.
Eto toliko.
Originally posted by SunceNe znam za taj dark-gotik fazon, ali Josipa Lisac jeste Boginja.
dark-gotik fazon, za njih je Josipa Alisac boginja![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!