Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Prva biskupica lezbejka u Episkopalnoj crkvi - a kada će u SPC?

1. Nikada! (Mogu samo pedofili poput Pahomija & co.)
4
50%
2. Kad Amfilohije ukapira da "gej-lezbijska ljubav" NIJE "besplodna i jalova".
1
13%
3. Čim SPC napokon prihvati gregorijanski kalendar.
Nema glasova
0%
4. Evo, samo što nije!
2
25%
5. Nemam pojma. :(
1
13%
Sedam godina pošto je američka Episkopalna crkva izazvala pomutnju imenovanjem prvog deklariranog homoseksualca biskupom, u subotu je napravila istu stvar, ovaj puta imenujući lezbijku biskupicom.

Slika

Mary Glasspool, deklarirana lezbijka iz Baltimorea, imenovana biskupicom u subotu u Long Beachu, postala je drugom otvoreno homoseksualnom osobom na položaju biskupa u povijesti Episkopalne crkve. Na svečanosti u subotu pred tri tisuće ljudi za biskupicu je zaređena i Diane Jardine Bruce. Njih su dvije postale prve biskupice u 114-godišnjoj povijesti Losangeleske biskupije. Odluka o imenovanju Glasspool biskupicom svjedoči o nastojanju Episkopalne crkve, koja je zapravo anglikanska crkva u SAD-u, da prihvati istospolne odnose unatoč snažnom otporu drugih anglikanskih crkava.

Ceo tekst

Što se tiče glasanja, ja sam za opciju broj 2.
Korisnikov avatar
By 2kune
kad započmu misijsku djelatnost u Africi :sudija:
Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Ne mogu da se odlučim ni za jedan od ponudjenih odgovora, posto nisu bas...

Prvo, Pahomić nije hirotonisam kao deklarisani pedofil, već se to ispostavilo kasnije, tako da to ne važi.

Mitropolit Amfilohije, je apsolutno u pravu, jer iz takve ljubavi nema dece prirodnim putem, tako da je veza besplodna, dakle ni to ne važi (nećemo o usvajanju i veštačkom osemenjavanju, jer ne funkcionise. Lično sam osemenio mnogo pedera i nisu ostali bremeniti.. Možda sam ja u pitanju :smug: )

Osim ako se ne ..... po mesečevim menama, ni kalendar nema nikakve veze.

Za četvrto znam da nije tačan odgovor...

Tako da mi ostaje pod 5, ali i to je delimično, jer u pravoslavnoj crkvi, žene ne mogu biti episkopi
Korisnikov avatar
By Milos92
Haha, pa sigurno ne u skorije vreme.
Dragi nam, pojedini, "ocevi" su prosle godine podrzali Obraz u borbi za neodrzavanje povorke.
Sve dok takvih bude bilo sigurno nece biti gay biskupa. Barem ne zadugo, ovi straight ce ih pobiti.
:roflmao:
Korisnikov avatar
By Hton
u sto je uspeh- pa izgledao kao muskarac tako da dodjemo na isto...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!