Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Hetero osobe i Gaydar?

Da, sigurno.
5
26%
Verovatno.
Nema glasova
0%
Pojma ne znam.
1
5%
Ne verujem.
6
32%
Ne, sigurno.
3
16%
Ne, sigurno.
3
16%
Ne verujem u gaydar ...
1
5%
Korisnikov avatar
By KiWi
Da li hetero osobe imaju gejdar?

Slika

Primetio sam da u poslednje vreme hetero osobe pokušavaju da odrede da li je neka osoba gay ... Pitanje je da li uspevaju, ali mi je interesantno što uopšte pokušavaju :D

Jasno je da ga pojedine gay osobe imaju ... a hetero persone?
Korisnikov avatar
By Madonna
pa pojedine hetero persone imaju. kao što pojedini homesuksualni ljudi imaju. :doh:
By loreenche
Oooo da, inace kako sam ja uspeo biti provaljen? :D
Korisnikov avatar
By Delete
Imaju, ukoliko ih to interesuje. Moj drug je sa vecom preciznoscu u odnosu na mene, ustanovljavao da li je neko "u fazonu"...
Korisnikov avatar
By Srklet
a mogu li biseksualne osobe biti sretne u dugogodišnjoj monogamnoj vezi?! :luda:
Korisnikov avatar
By bas bleu
a jel ovom liku na prigodnoj ilustraciji to gejdar u ruci? i ako jeste, jel to onda odgovor na pitanje iz uvodnog posta?
Korisnikov avatar
By Mage
Ja sam primetio da strejteri imaju bolji gejdar od mene tako da... :lol:
By loreenche
Ne bih znala da se izjasnem na ovu temu, posto ovde nema gejova :peca:
Korisnikov avatar
By Belanos
Neki ce reci str8eri su glupi, nista oni ne vide. Mozda da, mozda ne.
Ja bih rekao neki jesu, neki nisu. Osobe na kojima se vidi da su gay, provalice i gay-evi i str8-eri o tome necemo pricati.

A zasto neke heteroseksualce zanima da li je neko gay ili ne? Mislim da su odgovori sledeci:
1. u svoje str8 drustvo(drugarice ili drugari nebitno) nikada ne dovodis svoju devojku, niti se izjasnjavas na teme o seksu. Stavice te pod upitnik. Zasto je to tako? Mozda si gay.
2. roditelji i rodbina se brine sto jos uvek nisi stao na ludi kamen. Opet ides pod isti upitnik. Mozda si gay.
3. tvoja najbolja drugarica se udala. njen muz primecuje da si drugaciji od njegovih ortaka. Znas sta sledi ides pod upitnik. Mozda si gay.
4. druzis se samo sa gay-evima, drugi primecuju da su tvoji drugovi malo drugaciji, neki su mozda i feminizirani. Opet pod upitnik. Da nisi gay?
5. tvoja najbolja drugarica je potajno zaljubljena u tebe. super se slazete, ali ti nista ne pokusavas. Stavice te pod upitnik. Mozda si gay.
6. itd imas primera koliko hoces...
Korisnikov avatar
By Brokeback
Po meni ne.. Nasi ljudi su i tako malo informisani o celoj toj "gay" stvari tako da cisto sumljam da neko to "ima".
Kod nas svi misle da su jedino fam osobe gay, cemu onda dalja prica..
Korisnikov avatar
By KiWi
Jbg ... sad tek vidim da nisam stavio opciju "Oni veruju da imaju, ali nemaju!"
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by bas bleu

a jel ovom liku na prigodnoj ilustraciji to gejdar u ruci? i ako jeste, jel to onda odgovor na pitanje iz uvodnog posta?
Da, to je gejdar. Baterije se prodaju posebno.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Brokeback

Po meni ne.. Nasi ljudi su i tako malo informisani o celoj toj "gay" stvari tako da cisto sumljam da neko to "ima".
Kod nas svi misle da su jedino fam osobe gay, cemu onda dalja prica..
:isus:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!