Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Da, evo bas citam..
Kontam da mu se samo nesto otkacilo i cao..

E da, i koliko samo ljudi ovde ima vatreno oruzje kod kuce...
poslah ovaj komentar na B92 a to je i sve shto imam da kazem na ovu vest

Najiskrenije saucheshce porodicama zrtava i pokoj dushi zrtvama!
najezio sam se od bola, ali necu sada o mojim emocijama, ovo hvala Bogu, nije o meni.
medjutim, ne mogu a da opet ne kazem koliko su u ovim negativnostima Srbija/zemlje ex-Yu, Rusija, istochna Evropa slichne Americi i Amerika vama/njima. samo, u Srbiji/zemljama ex-Yu/Rusiji/istochnoj Evropi na srpski/ex-Yu/ruski/istochnoevropski nachin, a u Americi na americhki nachin. ali, obrni-okreni, izrazito sve slichno. mnogo, mnogo ste slichni. chak i u stanju na komentarima. chim se pojave razumni komentari koji pozivaju na stroziju kontrolu oruzja, suzbijanje mrznje u drushtvu i na potrebu nestigmatizovanog lechenja mentalno obolelih---- salva minusa se lupa na takve razumne, ljudske, humane komentare. isto Amerika...... samo na srpski/istochnoevropski nachin....
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
na jugu ovoga nema. sever :lizalica:

ont
tuzno, jadno.. kad neko ubije dete od 2 godine ne mozes me ubediti da nije imao psihickih problema
Korisnikov avatar
By Tungi
Pretpostavljam da će sledeći naslov biti ' Mislio da mu vračaju'.
Korisnikov avatar
By Madonna
strašno.. sina, majku, dete od 2 god, sve rodbina.

TAKO ĆU I JA!!!! :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
pa, SPREM'TE SE, posledice tek dolaze

jer, kako razumem, inkubacija tog posebnog ludila obicno traje oko dve decenije
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2529452#p2529452]Dark Walker napisao:[/url]Stravično.
Ne znam šta bih rekao.
Mislim da je to posledica neke teže nelečene psihoze, možda prouzrokovane ratnim traumama, jer je dotični bio na ratištu 90-ih, ako dobro videh...
Sve u svemu, užas.
Stravicno jeste, ali da je uzrok svega toga rat devedesetih - ranije bi se to nekako ispoljilo.
U svakom slucaju - :(
pa tek sad vidim. http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=703510" target="_blank
i ova vam bezveznjakusha koja lupa k'o maksim po diviziji- ministrica zdravlja????
joj, slavice djukic-dejanovic :lood: -a , molim vas, ne branite gej zajednicu vishe ni pod razno, sramota ste i blamaza!

konachno da su na B92 bar komentari ljudi kakvi trebaju biti na skandalozni debilizam zvanichnika vlasti u Srbiji http://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=703510" target="_blank
Korisnikov avatar
By deran
ovde je ipak ministarka,a da li je bezveznjakuša u ovom slučaju...?

dakle,nije,stručna jeste,to joj ne spore ni kolege,ne znam otkuda tebi toliko znanje u oblasti psihijatrije...

...ipak,naslućujem... :lepeza:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2529453#p2529453]Tungi napisao:[/url]Pretpostavljam da će sledeći naslov biti ' Mislio da mu vračaju'.
Bas sam danas citao u novinama da su iz tog sela neki ljudi rekli da je tu citavu porodicu proklela neka ciganka jos za vreme II svetskog.Seljani kazu da je njegova prababa predala Nemcima dete koje se skrivalo tu i oni ga streljali.Onda je dosla majka po detetovo telo i kao proklela celu tu familiju...

OT

toliki uzas da prosto ne verujes da je moguce ovako nesto da se desi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2530016#p2530016]Srklet napisao:[/url]mene je sokirao podatak koji sam danas cuo na dnevniku, a to je da u srbiji milijun ljudi legalno ima oruzje!!! 1 000 000 ljudi!!! legalno!!! WTF?!
Stvarno te sokiralo?

A si video kolege novinare u Srbiji kako super izvestavaju o 'dogadjaju'? To je totalno nov nivo ludila.

Licemerna drzava obaska.

I gdja ministarka zdravlja koja se istakla. Al kako i ne bi. Pa nisam ja bila clanica partije koja je sirokogrudo docekivala i slala dobrovoljce u ratove u kojima Otadzbina nikako nije ucestvovala.

I tebe stvarno sokirao broj ljudi i legalno posedovanje?
My dear you, ti ocito volis Srbiju. Bez obzira sta se prica po kuloarima foruma.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Da li je oružje makar domaće proizvodnje? :blentavi:
Korisnikov avatar
By Galadriel
MIslim je bar pola karabin. Futrole su srpske, proizvodnja Mile Dragic. :lol:
Uzasavajuci dogadjaj i moje iskreno saucesce porodicama zrtava.
Nazalost, ovakve stvari dogadjaju se svugde u svetu, danasnje drustvo i nacin zivota su uzroci ovakvih stvari - kada nekome gubitniku pukne film i krene logikom "ako ja vec idem sa ovoga sveta, povuci cu sto vise ljudi sa sobom".
Ono sto mene dosta nervira u svemu ovome su gomila raznoraznih "psihologa", "kriminologa", "sociologa", "filozofa" koji daju svoja tumacenja, te svaljivanje krivnje na Zakon o drzanju oruzja itd...ono, lik je dobio dozvolu za drzanje oruzja jos 1981. , ko je uopste mogao da pretpostavi sta ce se posle dogoditi. Uostalom, onaj kome takve ideje padnu na um, naci ce vec nacina da dodje do oruzja, najmanji je to problem.
By Sixto
Evo, proslo je... ljudi sahranjeni... kraj...

Mediji su napravili od ovoga... pazi kad ne znam koji termin odabrati.
Prosto sam frapiran kako perjanica 'slobodnog i eticnog novinarstva' Blic izvestava o ovome.
Svaki dan, po tri razlicita clanka koji se ticu nekog od aspekata same pucnjave, okoline, sela, medjuljudskih odnosa, sahrane i ostalog...
Taj izbor terminologije, to pateticno orgijanje, ... zaista da covek stane i da ne veruje...
Potpuno jezivo, ljigavo, ogavno... estradno izvestavanje za one koji zele da znaju i koje je gace imala zena dok je stiskala bebu u narucju dok je ovaj pucao...

Bljuje mi se od Ivance, od experata po medijima, od izjava komsija, od klasicne muzike koja se slusa samo silom prilika kad je dan zalosti u Srbiji... bljuc....
By Sixto
Njega pratim, Kurir ne citam, Informer takodje... imas problem s tim? Nesto netacno napisano?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!