Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=681117" target="_blank

i tako.... B92 prenosi uravnilovku- a naherenu pro-patriJotski- Vechernjih novosti o stranim placenicima (sve NVO-e koje ne misle kao vacic-antonic-samardzic-ivanovic-selakovic-koshtunica) i njima patriotama.

"strane placenike"-nevladine organzacije-"neoliberalnog profila koje izazivaju desnicu" predstavlja Sonja Biserko.

ja o Sonji Biserko: iako se specifichno gosp. Biserko u specifichnim temama u politichkim odnosima Srbi-Nesrbi chesto isticala (i mozda josh uvek istiche) skoro pa totalno pristrasnim stajanjem na uvek politichki nesrpsku stranu, za razliku od Natashe Kandic, Miljenka Derete, DS-a, LDP-a itd...., patriJoto-srpske kabadahije tipichno ne prave bash nikakvu razliku, tako da ostavljam odredjenu nejasnost Sonje Biserko po strani.

ne treba napominjati da sam ovde totalno na Sonjinoj strani, chakshtavishe, bila je preblaga, valjda ochito i uplashena. matrica desnicharskih organizacija je nastala josh jogurt revolucijama, sanu-om, cosicem, smiloshevicem.... nikad nije ni prestajala vladati izuzev dvogodishnjeg vremena pok. Zorana Djindjica. a i tad su vrebali, ubili ga pa opet od koshtunice naovamo vladaju.

ecce Srbija 2013-e..... :bljak:
By Kragi
Ma dajte molim vas, pa nama su sadasnji predsednik i sadasnji prvi zamenik premijera do pre tri godine lepili nalepnice sa ulicom Ratka Mladica po NBGD-u i aktivno ucestvovali u zajednickoj propagandi sa 'patriotskim' nvo na svim poljima.
Za razliku od njih, sadasnji premijer aktivno je ucestvovao u rasturanju ove zemlje kao deo politieke partije koja je u najvecoj meri odgovorna za sve sto nam se desavalo 90ih.
I sta da ocekujemo?
Sto rece deni negde - zabole me, nek propadamo/ju zajedno sa ideologijom koju forsiraju.
Koliko je jadno oko kakvih se mi stvari cimamo u 21. veku jbt
Korisnikov avatar
By 2kune
eh, veljača, veljača... nikad kraja siječnju, vaistinu je to najduži mjesec u godini... samo veljača svojim dolaskom u naše napaćene krajeve može promijeniti vladajuću klimu... ah, veljačo, veljačo... dođi i promijeni sve... :sigh:
By kartografija
Pustili su mi komentar na taj tekst na sajtu B92. Oplela sam i po e-novinama, NUNS-u koji se finansiraju sa Zapada, kao i po homofobima i desnicarima koje Putin finansira.

Sonju Biserko vise ne treba ni komentarisati. Jadnica se toliko uvaljala u blato da se sramoti svakim svojim pojavljivanjem u medijima.
Korisnikov avatar
By Vel boy
mozda je Sonja Biserko "jadnica koja se toliko uvaljala u blato da se sramoti svakim svojim pojavljivanjem u medijima.", ali u sucheljavanju nje na jednoj strani i antonic-vacic-samardzic-selakovic patriJota na drugoj, ona je svetica. :yes:

@dvichak, ali, ja jesam dijete sijechnja. :sigh:
By Kragi
Te i takve komparacije nisu potrebne uopste. Zena je i devedesetih radila i govorila ono sto je malo ko smeo samo joj diktatorski rezim nije davao medijsku paznju posto je sve sto se nije uklapalo u uredjivacku politiku jula bilo cenzurisano.
Mislim da je masovno pocela da iritira narod posle cuvenih oktobarskih promena i skroz mi je ok da je volite ili ne, samo ne zaboravite da je za vreme Milosevica govorila ono sto je malo ko smeo i opet govorila ono sto su cenzurom krili od nas. :)
Moje postovanje zasluzuje bez daljnjeg.
By kartografija
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2507012#p2507012]Vel boy napisao:[/url]mozda je Sonja Biserko "jadnica koja se toliko uvaljala u blato da se sramoti svakim svojim pojavljivanjem u medijima.", ali u sucheljavanju nje na jednoj strani i antonic-vacic-samardzic-selakovic patriJota na drugoj, ona je svetica. :yes:
Da joj neko iskesira pare duvala bi u istu tikvu sa onima koje si nabrojao. :yes:
By Kragi
Ne mogu jer njen stav nije baziran na cinjenici nego na pretpostavci koja fakat moze ali i ne mora da ima veze sa stvarnoscu.
Svestan sam ja birokratizacije u nvo sektoru i toga da se puno stvari vrti oko para no ne mogu da gledam u pasulj i pretpostavljam situaciju po principu - 'kako bi se Sonja ponasala da su joj dali pare iz Rusije?'.
Takvom relativizacijom se ne vode diskusije :)
Korisnikov avatar
By Denni85
Kao jedna proevropski opredeljena osoba naravno da više simpatišem NVOe ali moram dodati da i oni moraju malo poraditi na sebi samima, posebno na načinu kako neke stvari prezentiraju, na načinu komunikacije sa ljudima jer samo tako mogu njihove ideje doci do gradjana i da gradjani razumeju njih. Pored načina komunikacije, trebaju isto tako izbegavati davanje izjava iz kojih javnost moze misliti da su oni "antisrpski" (tu mislim na neke izjave Sonje Biserko i Natase Kandic) i malo smanjiti vlastitu aroganciju (ne mislim na sve iz NVO sektora vec samo na pojedine). Danas je jako vazno kako prezentuješ nešto, često vaznije i od same suštine stvari, ne kaze se za dzabe "pakovanje prodaje proizvod" ili "istina je postala roba na trzištu", pa eto neka i oni malo računaju sa time.
Korisnikov avatar
By Vel boy
^ poprilichno se slazem, ali Natasha Kandic, koju si pomenuo, upravo pazi i na to, pa opet, dzaba, patriJote ne prave nikakve razlike......
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2507026#p2507026]kartografija napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2507012#p2507012]Vel boy napisao:[/url]mozda je Sonja Biserko "jadnica koja se toliko uvaljala u blato da se sramoti svakim svojim pojavljivanjem u medijima.", ali u sucheljavanju nje na jednoj strani i antonic-vacic-samardzic-selakovic patriJota na drugoj, ona je svetica. :yes:
Da joj neko iskesira pare duvala bi u istu tikvu sa onima koje si nabrojao. :yes:
Verovatno, ali je to ipak samo nagadjanje ;) Ja lično nemam iluzija po tom pitanju, sto se tiče novca i ostalih privilegija, tu svi isti, matrica je svima ista.
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2507043#p2507043]Vel boy napisao:[/url]^ poprilichno se slazem, ali Natasha Kandic, koju si pomenuo, upravo pazi i na to, pa opet, dzaba, patriJote ne prave nikakve razlike......
pa ne bih rekao da je pazila na te stvari kada je npr. išla u Skupstinu Kosova na proglašenje nezavisnosti...ili udarila šamar onom starcu iz Udruzenja nestalih na sred trga u Beogradu.
Korisnikov avatar
By Vel boy
N. K. to sve radila? kada, gde?

edit: dalje, shta znachi "sto se tiče novca i ostalih privilegija, tu svi isti, matrica je svima ista." ? ko su svi tu?

evo ja sam totalno na strani ljudskih prava, pa me niko nikad ne placa za to . dapache, ako ishta imam od te moje, okolnostima i stanjem stvari ponukane, pristrasnosti (za ljudska prava)- je ponajvishe troshak i stres (veliki stres). ali, principi koje vrednujem su mi alfa i omega, pa i kad mi troshak i stres nanose.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!