Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Monstruozno je takodje sto grupa "Nisam hteo, jbg" na fejsu ima negde oko 100,000 fanova do sada
Korisnikov avatar
By bothways
Svi mi koji mislimo da su ovakve teme bespotrebne.

Mislim, ko normalan će ovo podržati? Samo možemo da se takmičimo u tome ko će se više zgroziti nad ovim. U tom maniru: u zatvor doživotno, što se mene tiče.
space_oddity napisao:Gadi mi se senzacionalizam koji prati ovaj slučaj.
bothways napisao:Svi mi koji mislimo da su ovakve teme bespotrebne.

Mislim, ko normalan će ovo podržati? Samo možemo da se takmičimo u tome ko će se više zgroziti nad ovim. U tom maniru: u zatvor doživotno, što se mene tiče.
Slažem se u potpunosti.
Korisnikov avatar
By bothways
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2472648#p2472648]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2472645#p2472645]bothways napisao:[/url]

A što je ovo za zgržavanje?
Rekao bih da je to prosečna reakcija forumskog življa na stvari ovog tipa.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
a vi niste skontali da ovaj lik uvek otvara tako debilne teme?

mislim, tema nije debilna, vec.. sta tu ima da se kaze?!

za moderatore: ili da se lik banuje ili da mu se da tema gde ce bacati te novosti
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ne da se banuje zbog ove teme, vec zbog postavljanja tema o kojima nema sta da se kaze
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ovaj mi izgleda kao neki promoter media1.rs-a. sve teme koje otvara imaju u sebi link ka nekim vestima a drugo nesto retko i komentarise.
Pa ne moram sad da napisem knjigu o ovome.
Ono sto je meni licno porazavajuce je da je ta cura bas mlada, jos i dobila na lutriji, pa pokrenula posao sa njim, koji ju je uvek tukao.
Nije mi jasan taj nedostatak ljubavi prema sebi da ostanes sa monstrumom u ljubavnoj i poslovnoj vezi.
Jos se prica da njeni roditelji pre svega ovoga nisu uradili skoro nista da je zastite od njiga, a sad je vec kasno.
Nicace po Srbiji jos sigurnih kuca, ali nista ne vredi dok policija i sud ne krenu da rade ono za sta su placeni, a zakon hitno da se menja.
Korisnikov avatar
By bas bleu
^pa zar po tebi silikonska plavusa prostitutka nije dobila sta je zasluzila?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
a kad bi ubili HATY jel bi prestala da biva prostituka?
I vi sebe smatrate dobrim ljudima?
Pretpostavljate da ja mrzim natu ako mislim da nije pevacica i da ne bi trebalo da ide na muzicko takmicenje i zato sto kazem da joj je primarni izvor zarade sponzorstvo?
Jos mislite da joj zelim smrt i zamisljate moj komentar na to?
Mnogo ste, bre, morbidni i ozlojedjeni kad vam takve stvari okupiraju ganglije.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!