Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Čedo? Čedo!

Zato što Tomislav Nikolić odaljava Srbiju od Evrope. Čitao sam u „Blicu“!
Nema glasova
0%
Zato što je kompanija „Fidelinka“ srce Srbije, a ne Kosovo!
2
13%
Zato što je Čedomir hodajuće praznoslovje!
7
44%
Simore, daj ne seri, do juče ti je Čeda bio dobar!
7
44%
By Simor
Zašto svaki put kada Srpska napredna stranka postavi pitanje Čedomiru Jovanoviću od kojih para je kupio kompaniju „Fidelinka“, on odgovara da Tomislav Nikolić Srbiju odaljava od Evrope?
Korisnikov avatar
By Sunce
Simore, daj ne seri, ljubim te u obraz!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Čeda očigledno nije samo eye candy... ja bih njemu rodio čopor, iako ne želim decu niti pse!
By Ulix
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2455858#p2455858]Simor napisao:[/url]Zašto svaki put kada Srpska napredna stranka postavi pitanje Čedomiru Jovanoviću od kojih para je kupio kompaniju „Fidelinka“, on odgovara da Tomislav Nikolić Srbiju odaljava od Evrope?
Ne znam od kojih para je Čeda kupio Fidelinku, ali verujem da tako odgovara Tomislavu Nikoliću jer ne zna ništa drugo. Ovako je zamenio "Boris Tadić" sa "Tomislav Nikolić", a rečenica je ostala ista.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa, čuj, od babinih para iz nasledstva nije kupio, svakako.
Čedomir je očito rodonačelnik materijalnog bogatstva u svojoj porodici, njegovu ličnost će spominjati sledeća pokolenja Jovanovića, kao začetnika dinastije.
A to kako je došao do toga, nije bitno. Koga to još interesuje ?
Nikad ne pitaj milionera kako je stekao svoj prvi milion.
:pare:
Korisnikov avatar
By Mars
Kada bi samo jednom vec prestao da nosi tu MASKU, da se nesto BUNI, da VICE, da se pretvara da njega bole NEPRAVDA, BEZAKONjE i slicno...samo to kad bi prestao - neka mu i te pare samo da ne iritira vise svojim foliranjem.
Korisnikov avatar
By Pipin
Zato što su borbom protiv Slobe 5. oktobra stekli imunitet na određene optužbe.
Svaka revolucije je*e svoju decu.
Korisnikov avatar
By *deni*
A ne, ne može - '' Neka mu pare '', Mars, već pravo na giljotinu, ni levo, ni desno. Pojedinci tako ogrezli u lopovluk i hohštapleraj se ne šalju u zatvor, već pravo na giljotinu. Ne znam zašto je izbačena iz upotrebe.
:giljotina:
Kao, nije humana... Pa najnehumaniji od svih nehumanih pojava je, gle čuda, sam čovek.
Samo mu daj priliku, pa ćeš videti kakva je to životinja. Dobri su samo oni koji moraju.
Zato, samo giljotina. :giljotina:
Korisnikov avatar
By Mars
...a obzirom da ta giljotina, u bilo kojoj formi, ima da se desi NIKAD, onda racunam da je bolje makar da me ne nervira, onim tuznjikavim povredjenim pogledom i adrenalinskim glasom
By Simor
Eto još jednog dokaza kako je neoliberalna ideologija suštinski konzervativna -- Čedomir Jovanović kod Dirtyja podbrcava materinski instinkt.
Korisnikov avatar
By *deni*
Nisam baš siguran da je to kod Drće baš materinski instinkt. Pre će biti da je to instinkt prevejane kučke koja bi dobro da se uda, a rađanjem dece bi samo učvrstila svoj položaj u toj interesnoj zajednici.
Korisnikov avatar
By Mars
Sad se pa slazem s tobom.

Sve je ubedljivije sto kazes, Deni, uz taj avatar.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Od ljubavi se ne živi, to je naučno dokazano... a pod "rodio bih mu čopor" podrazumevam krajnju submisivnost u odnosu na muškarca, što mi nije svojstveno inače. Uostalom, čovek već ima nekoliko komada, što znači da ne bi nužno želeo da ih ima sa mnom. Ja sigurno ne bih insistirao, ne bunim se ni na ulogu ljubavnice lepeza1

Slatko me nasmejaše vaši postovi :awesome:
Korisnikov avatar
By blenta
ja kontam da kad bi se drti okotio
ispuzalo bi 4 mala rotvajlera
Korisnikov avatar
By nsc
nemoguce, rotovi su debeli, pre dobermani
By Sixto
Zato sto osim price o Tominoj diplomi i udaljavanju Cedomir nema preteranih razloga za svoje politicko bitisanje.
Stranka se polagano i sigurno kruni, inteligencija okupljena oko ideje se polako razilazi, politicki je svestan da je Vucic veci hit nego sto je on ikada bio cak i u fazi 'Cedo ozeni me' bedzeva, nikad razjasnjena imovinska karta... Da.... mozda su mu jos jedina karta za cenzus srpski pederi koji ce dici ruku samo ako ih neko pomene bez konkretnog delanja...

Toliko.
Korisnikov avatar
By *deni*
Men' se sve čini da ovi što su danas na vlasti jednom rukom hapse, a drugom rade isto ono zbog čega hapse lopine iz suprotnog tabora, a zbog čega će i sami biti hapšeni, kad jednoga dana budu sišli sa vlasti. I tako će to da ide sve do momenta kad Srbija ne postane jedna suva, mrtva ledina, bez i jedne travke koja bi se mogla obrstiti u cilju prehranjivanja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!