Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
pa valjda to uvodjenje viza spada u domene "mira, pomirenja, demokratije i ljudskih prava"? :nobel:
Korisnikov avatar
By *deni*
Moja baba opet kaže - '' Teško je vreme, kriza, treba svi da zbijemo redove i okupimo se oko ognjišta ''. :uljenavatru:
To je govorila i 1991., kad je počeo rat, pa 1993., kad je bila ona hiperinflacija i kasnije, pa se ja pitam - dokle ćemo mi da se zbijamo oko tog besmislenog ognjišta ? Ko šta radi, ja se samo okupljam i zbijam oko ognjišta. :pljuje:
Ja kažem babi - Za svinju se barem zna zašto je u svinjcu i nigde se odatle ne miče dok je ne prikolju, a da nas neko pita - iz kojih razloga se decenijama zbijamo oko ognjišta - šta bismo odgovorili ? Šta ?
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa valjda zbog toga sto nas mnoge narodne pesme uce da je najsigurnije uz staru majku kraj ognjista.

Slika
Korisnikov avatar
By V25
Ne bih da patetišem, ali samo nam je još to falilo.
Korisnikov avatar
By blenta
cela situacija je monti pajtonovska

segregacija uoci dobijanja nobelove nagrade za mir pomirenje i ljudska prava
i tim jadnim romima koji najvise traze azil sto stvarno mislim da nije neopravdano (iako ga mahom ne dobijaju) ce stvarno trebati azil posle suspenzije
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa da.. Dok Palma venčava žirafe od besa, narodu krče creva od gladi.
Od gladi narod beži i traži azil, od gladi beži.
To bi trebalo da razmatraju ti vajni rodoljubi, frontovci i ostali dušebrižnici, a ne da pišu predloge zakona o zabrani gej propagande.
Zar ih nije sramota što im je država izašla na rđav glas po rekordnom broju njenih građana koji traže azil u nekoj drugoj zemlji ? Pa šta to znači ? Kakva je to država ? Pa od koga oni to beže ? Od pedera ? Sigurno da ne. Nego od njih, seme im se zatrlo hohštaplersko i pokvareno. I još se u svojoj glupoj aroganciji porede sa Rusijom, to je isto kao kada bi se iznemogla, džangrizava, beskorisna baba koja umire vrlo postepeno, već 30 godina poredila sa stasitom , dugokosom devojkom od 20 leta.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Herald
20-ogodišnjakinja je isto baba. Baba vracara. :D
Korisnikov avatar
By blenta
jel moze mod da merguje teme
ne znam kako se druga samootvorila
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Rusija je stara monstruozna veštičara ali za razliku od baba-Srbije poseduje moć da se u očima posmatrača podmladi i izgleda kao stasita 20-ogodišnjakinja. :yes:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!