Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
i čitam ja tako dubokoumni intervju s dr. vojislavom koštunicom, u kojem ovaj velikan kaže i sljedeće:
Kada je reč o monarhiji, ne može se zaobići činjenica da je sve ono veliko što je Srbija u svojoj istoriji stvorila povezano sa monarhijom. Ali, treba znati i to da je u jeku pregovora o Kosovu prestolonaslednik Aleksandar, u svojstvu izaslanika predsednika Vlade, uradio sve što je u njegovoj moći da evropske monarhije pridobije za stav Srbije. Sa svoje strane, svojevremeno sam kao predsednik SRJ, sve učino da prestolonasledik Aleksandar dođe da živi u svojoj kući u Belom dvoru.
:carica:

tko ne vjeruje, evo link:
http://www.b92.net/info/intervju/index. ... _id=629611" target="_blank

dakle, je li konačno vrijeme da se srbija prestane zajebavati s tim nekakvim republikanizmom i sličnim pizdarijama, nego da se proglasi lijepo monarhija? :srba:
Korisnikov avatar
By bern
ja mislim da ta koštunica ne postoji. mislim, nemoguće je da neko takav postoji. hiljadu mi mačaka, nemoguće je. sve je to zavjera. zavjera novog poretka.
Korisnikov avatar
By Misfit
za njega zaista važi ono: ima li života pre smrti.
Korisnikov avatar
By bern
kako se sudba poigrala (i proždrnula) i koštonija bacila u politiku, umjesto da ga načini, recimo, vlasuljarom... kraljevske porodice. baš bi mu pristajalo.

a i ne bi mogao mutiti i biti odgovoran za neke ozbiljne stvarčice.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ali to ne znači ili - ili, odnosno, tom opcijom ne bi nestali ovi što sa vlasti sisaju krv ostatku naroda, koji još nije pobegao, ili crkao pod njihovom uspešnom vladavinom.
To znači da bismo bili jedna parlamentarna monarhija - imali bismo i kralja, koji bi tada još više koštao, sa sve svojom uvećanom svitom, administracijom itd, a imali bismo i dalje na grbači i ove protuve - Koštunicu, Dačića, Vučića, Nikolića, Đukić - Dejanovićku, Palmu...
Zato - bolje ne.
:murkan:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Za Monarhiju!
Samo da bih video suze radosnice na obrazima Mire Adanje Polak
Korisnikov avatar
By *deni*
A i ti isto, tako skupu cenu bi da platiš, ne bi li video suze jedne krvožedne babe, koja je svojim javnim angažmanom davno dozlogrdila i Bogu i narodu.
:njuska:
Korisnikov avatar
By antibiotic
nema te cene koju ne bih platio za mirine suze...

a za katrin oksemberg bi se konacno neko zainteresovao
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne vidim da je vodećim državama u svetu loše takvo uređenje - zemlje Beneluksa, Skandinavije, VB i zemlje članice Komonvelta.

Makar je uklonjena jedna pozicija oko koje se bore političari, a to je predsednička fotelja.
Korisnikov avatar
By *deni*
Uklonjena bi bila pozicija, ali ne bi i sami pretendenti, koji bi sa svojih sadašnjih pozicija već na vreme izmislili neku novu funkciju, na koju bi mogli da zasednu i nastave da uživaju privilegije.
A Aca Konj i njegova Baba Jazavičarka bi, kao monarsi, pojeli više za godinu dana, nego što jedan predsednički kabinet pojede za 5 godina. Tak'e su im navike.
A i kome treba jedna siromašna monarhija bez tradicije u novijoj istoriji ?
Radi kaprica i egzotike ?
Pa ko ovde još ima intimna monarhistička uverenja i kad je stigao da ih razvije ?
Korisnikov avatar
By blenta
a zemlje beneluksa, komonvelta i skandinavije su inace kao i srbija bile decenijama u kurcu
pa ih je monarhijsko uredjenje izvuklo
:roll:
Korisnikov avatar
By Srklet
potpuno je nevažno jel nekome loše ili ne. ideja kraljevske obitelji, plave krvi, aristokracije, titula i moći koje se stiču rođenjem je totalno poremećena.
Korisnikov avatar
By spliff
pogotovo kada je chukundeda nasheg prestolonaslednika bio svinjarski trgovac...
plava krv, wtf?
Korisnikov avatar
By *deni*
Naša dinastija ima jako kratku , zanemarljivo kratku istoriju, na tronu je opstala još kraće, tako da su stvarno smešne priče o nekakvoj tradiciji, istoriji i sl., kojima se pravda suluda ideja da se poreskim obveznicim natovari na vrat izdržavanje jedne kraljevske kuće, u koju bi se odmah po vaspostavljanju monarhije uselilo još barem desetak belosvetskih protuva sa prezimenom Karađorđević i svaka od tih protuva bi snažno zagrlizla budžetsku sisu i krvnički je sisala i vukla, sve dok u njojzi postoji i poslednja kap sredstava.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Naravno da je apsurdno uvoditi monarhiju u razjebanu Srbiju kojoj nema pomoći, ali nemojte odbacivati parlamentarnu monarhiju kao lošiju opciju od parlamentarne demokratije, jer se nije pokazalo tako.

A Koštunicu treba prognati zajedno sa Karađorđevićima.
Korisnikov avatar
By Dirrty
A ja sam u rodu s kraljicom Elizabetom II, ali ona stalno to zaboravlja jer je matora i senilna :awesome:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2417354#p2417354]Dirrty napisao:[/url]Naravno da je apsurdno uvoditi monarhiju u razjebanu Srbiju kojoj nema pomoći, ali nemojte odbacivati parlamentarnu monarhiju kao lošiju opciju od Nparlamentarne demokratije, jer se nije pokazalo tako.

A Koštunicu treba prognati zajedno sa Karađorđevićima.
Ovo bi bilo lijepo da,onako ozbiljan,sa kravatom oko gushe,izjavis za skupstinskom govornicom,jednako dizuci kaziprst s vremena na vreme. :love:
Korisnikov avatar
By blenta
samo ako mu je gola guza i noge a gore sako kosulja i kravata :)

odbacujemo je jer opet ni u jednoj od tih monarhija
monarh nije nista drugo do reprezentativni parazit
koji u novijoj istoriji nema nikakav znacaj sem u vidu troska
i potencijalno dobrog matijala za povremene meme
Korisnikov avatar
By *deni*
Znas sta,blento,i ti bi isto mogao tako uparadjen da se ispostavish za govornicu, nisi ti nista pametniji, sladji i bezobrazniji od Drce,znash..
Korisnikov avatar
By blenta
ako ce drca sa mnom da mi drzi strah nema problema ;)
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2417218#p2417218]*deni* napisao:[/url]Uklonjena bi bila pozicija, ali ne bi i sami pretendenti, koji bi sa svojih sadašnjih pozicija već na vreme izmislili neku novu funkciju, na koju bi mogli da zasednu i nastave da uživaju privilegije.
A Aca Konj i njegova Baba Jazavičarka bi, kao monarsi, pojeli više za godinu dana, nego što jedan predsednički kabinet pojede za 5 godina. Tak'e su im navike.
A i kome treba jedna siromašna monarhija bez tradicije u novijoj istoriji ?
Radi kaprica i egzotike ?
Pa ko ovde još ima intimna monarhistička uverenja i kad je stigao da ih razvije ?
:odlicno:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!