Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Meni je Slavica Đukić Dejanović toliko slatka i simpatična, da bih je pojeo.
A sada je i vd šefa države, što uključuje i vrhovnu komandu nad oružanim snagama.
:love:
:pionir:
Danas je u Jutarnjem programu rekla : '' Sad imam povećana zaduženja, a po potrebi komandujem i vojskom '' :love:
Pa stvarno je fantastična, jedina je političarka potupno slatka, simpatična i šarmantna.
Šta vi mislite ?

Slika
Korisnikov avatar
By spliff
pa shta ja znam...
ok je slavica
i drago mi je da konachno imamo zenu na chelu drzave
Korisnikov avatar
By Stripi
ona je meni oduvijek bila genijalna.
Ali ovo "po potrebi komandujem i vojskom" mi je vrh vrhova. Nadam se da postoji negdje snimak da mogu to pogledat :D
Korisnikov avatar
By bern
jeste, slažem se :) skroz je cakana. i nisam zaboravio da je pružala psihološko savjetovanje gejevima :)
Korisnikov avatar
By Synesthesia
A pre toga bila komunjara. Kao i 95% SPS-ovaca. Pa šta je tu loše? Žena se snašla u partiji. Socijalističkoj partiji. Isti su to dobri ljudi, i ista su to govna, u kojoj god da su stranci.

A ona je dobar ljud.
U Jutarnjem programu na TV Pinku je o tome govorila..Pita je Predojevic u kojem sad kabinetu sedi,posto obavlja duplu funkciju,pa je poceo da nabraja ustavna ovlascenja sefa drzave,medju kojima je i vrhovna komanda nad oruzanim snagama.
Korisnikov avatar
By bas bleu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2375612#p2375612]Synesthesia napisao:[/url]A pre toga bila komunjara. Kao i 95% SPS-ovaca. Pa šta je tu loše? Žena se snašla u partiji. Socijalističkoj partiji. Isti su to dobri ljudi, i ista su to govna, u kojoj god da su stranci.

A ona je dobar ljud.
da, da apsolutno si u pravu - neko ko je kontinuirano podrzavao politiku sps od devedesetih naovamo i svoju politicku karijeru izgradio na toj politici je sigurno dobar covek.

inace ovaj post je cista esencija simplifikovanog moralnog opsteg mesta, generalizacije bez koje se ne moze a koja apsolutno nista ne znaci i, ne vredi bezati od toga, ciste gluposti. aren't you proud to call it your opinion?
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2375626#p2375626]bas bleu napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2375612#p2375612]Synesthesia napisao:[/url]A pre toga bila komunjara. Kao i 95% SPS-ovaca. Pa šta je tu loše? Žena se snašla u partiji. Socijalističkoj partiji. Isti su to dobri ljudi, i ista su to govna, u kojoj god da su stranci.

A ona je dobar ljud.
da, da apsolutno si u pravu - neko ko je kontinuirano podrzavao politiku sps od devedesetih naovamo i svoju politicku karijeru izgradio na toj politici je sigurno dobar covek.

inace ovaj post je cista esencija simplifikovanog moralnog opsteg mesta, generalizacije bez koje se ne moze a koja apsolutno nista ne znaci i, ne vredi bezati od toga, ciste gluposti. aren't you proud to call it your opinion?
Žena je simpatična, stvarno je :) još pamtim onaj "draft" utisak nedelje.. :smeh:

Zašto si tako... ...takva? Zašto je uopšte bitno u kojoj stranci je SĐD? Misliš da ona stvarno, iz dubine duše i svim svojim bićem, živi i dejstvuje samo u korist realizacije plana i programa SPS-a? Ja mislim da ne.
Mislim da je samo bila dobra sa nekim ljudima, koji su, eto, komunjare. I boli nju, da izvineš - ona stvar za tvoje i moje i Dačićevo mišljenje, našla žena put da prosperira u životu, kako da dođe do plate od 100-200.000 i da njenoj porodici bude dobro.
E sad, to što su se neki obreli u demokratskom društvu u pravo vreme, a neki u komunjarskom, to je druga priča... ona priča koja se priča po kafanama, kad se sljušti litar na litar. aren't you proud to call it your opinion?
Korisnikov avatar
By deran
mislim da je psihijatar...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Mnogo volim i shtujem.
Cesto kazem da zelim da budem ona kada porastem.
Secam se da sam je jednom prilikom, kao brucos u vreme izbora 2000. god dok je govorila o tome kako nam sa Milosevicem zemlja cveta, pitao: 'Koja je vasa dijagnoza?'
Tada je bila samo nacelnik 'kc kragujevac' cini mi se i Slobina desna ruka za sumadijski region.
Inace vazi za jako dobrog psihijatra i uzasno je cenjena sto medju pacijentima, sto medju kolegama ovde i to nikako nisu mogli da joj ospore kada su sa promenama 2000te radili ciscenje kadrova u svim javnim ustanovama.
Oh well, izuzetno je naklonjena gay populaciji, sto je pokazala 37899 puta u praxi sto na radnom mestu sto redovnim posetama 'Drop in centra' u kg gde je redovno svracala.
Uvek bi dosla sa bar dve gorile koje bi nepomicno stajale pored nje dok sedi i drzi 'konsultacije' pred okupljenom grupom lgbt osoba, uglavnom pedera, a onda bi im se posle izvesnog vremena svojim glasicem obracala u fazonu:
- Momci, pa ja sam ovde skroz bezbedna nemojte biti tako formalni. Ovo su zaboga homosexualci, hajde druzite se malo sa njima, igrajte, opustite se.-

:smeh:

inace mi nije mnogo simpaticna ;)
By loreenche
Ne znam ni Slavicu ni Jelenu. Jako sam hipster.
By Kragi
I te Kragujevcanke se secam iz perioda obaranja Slobe, kada je predavala knjizevnost, dobila otkaz ... Onda dobila podrsku nas djaka :sweet:
Malo je digla nos sada, ali mi je ostala u lepom secanju :D
Korisnikov avatar
By bas bleu
Synesthesia napisao:
Žena je simpatična, stvarno je :) još pamtim onaj "draft" utisak nedelje.. :smeh:

Zašto si tako... ...takva? Zašto je uopšte bitno u kojoj stranci je SĐD? Misliš da ona stvarno, iz dubine duše i svim svojim bićem, živi i dejstvuje samo u korist realizacije plana i programa SPS-a? Ja mislim da ne.
Mislim da je samo bila dobra sa nekim ljudima, koji su, eto, komunjare. I boli nju, da izvineš - ona stvar za tvoje i moje i Dačićevo mišljenje, našla žena put da prosperira u životu, kako da dođe do plate od 100-200.000 i da njenoj porodici bude dobro.
E sad, to što su se neki obreli u demokratskom društvu u pravo vreme, a neki u komunjarskom, to je druga priča... ona priča koja se priča po kafanama, kad se sljušti litar na litar. aren't you proud to call it your opinion?
jebote pa nije ona miss universe nego politicarka. da li si ti uopste procitao sta si napisao? ko prica o komunjarama? pricamo o zeni koja je clan stranke koja je odgovorna za najgore stvari koje su se desile ovoj glupoj zemlji. ocigledno koncept licne odgovornosti tebi nista ne znaci jer je ona, zaboga, nasla nacin da dođe do plate od 100-200.000 i da njenoj porodici bude dobro. je-bo-te.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2376170#p2376170]bas bleu napisao:[/url]
Synesthesia napisao:

jebote pa nije ona miss universe nego politicarka. da li si ti uopste procitao sta si napisao? ko prica o komunjarama? pricamo o zeni koja je clan stranke koja je odgovorna za najgore stvari koje su se desile ovoj glupoj zemlji. ocigledno koncept licne odgovornosti tebi nista ne znaci jer je ona, zaboga, nasla nacin da dođe do plate od 100-200.000 i da njenoj porodici bude dobro. je-bo-te.
Kad ti kažeš stranka, a ja kažem komunjare/SPSovci, na koga ti tačno misliš, imenom i prezimenom? Da li je SĐD odgovorna, ili je stranka odgovorna? I da li je u pitanju lična odgovornost ili komandna odgovornost, za ono što kažeš da je loše? Iskreno, koliko je dobar psiholog, toliko mislim da je loš političar. I da, ne verujem da bi se odrekla posla, plate i položaja, čak i ako misli da Ivica lupeta. Da, - ne mislim da bi napustila partiju čak i kad bi promenila svoje "partijsko" mišljenje. Its not important at all. Its money what is. Believe me.

And.. pls, dont get so upset about SĐD. Ona je ljupka ženica, u pogrešnoj stranci, možemo tako da se složimo? :jbg:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!