Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

:cheer:
dakle, izbori su 4.12., i dotad će se svaki kretenski hrvatski političar u državi oglasiti sa svojom, afirmativnm ili diskriminatornom, kretenskom izjavom u vezi pedera i lezbi. :gotika:

http://www.vecernji.hr/izbori/friscic-n ... nak-348060

Friščić (HSS): Nećemo dozvoliti da se homoseksualci vjenčaju

rijec je o stranci ciji je sluzbeni moto 'vjera u boga i seljacka sloga' :lol:
uglavnom, HDZ-ov ruralno-katolički privjesak HSS odlucio je kroz usta svog poslovicno alkoholiziranog precjednika josipa jože friščića reći koju na LGBT tematiku:
Prva točka naših programa je obitelj i zbog toga nas napadaju jer nismo voljni mijenjati zakone koji određuju što je to bračna zajednica. Nemamo ništa protiv onih koji se drže za ruke i šeću po ulici, ali nećemo dopustiti da se on i on ili ona i ona mogu ići vjenčati i da to bude bračna zajednica. Ako smo zbog toga konzervativci, onda neka bude tako. No, nećemo dopustiti niti da usvajaju i odgajaju tuđu djecu – poručio je Friščić.

:zastava: s obzirom da su jos u proslom saboru zastupnici HSS-a pedere slali na goli otok, te smatrali bolesnima, meni se ovo cini kao veliki napredak. :party:
ne samo da nas ne zele slati na lijecenje, nego su im okej gej parovi koji se na ulici drze za ruke! :setnja:
a tko, uostalom, i trazi podrsku jedne marginalne seljačke stranke za bračnu ravnopravnost. pa naravno da su protiv bracne ravnopravnosti, da su za gej brak to bi bilo skroz poremeceno. :D
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
:lol: Obavestavaj nas o stanju, ako vecina bude afirmativna prema tom pitanju da skoknemo mi preko granice :lol:
Хахахаха... :)
Страшно! :)

Имамо и ми таквог пандама - Маријана Ристичевића из "Сељачке странке".
Мислим да се он није оглашавао о педерским правилима али више пута је доказао своју полуписменост. :)
josh kad bi ristichevic bar izjavio "Nemamo ništa protiv onih koji se drže za ruke i šeću po ulici, ali ...." tj. "немамо ништа против оних тј. гејева који се држе за руке и шетају по улици, али..... " bili bi pravi pandani.

ristichevic je, bojim se, josh gori grmalj od frishcica.
Korisnikov avatar
By Stripi
to što oni "nemaju ništa protiv onih koji se drže za ruku na ulici" nije nikakav napredak.
Dovoljno je poslušati šta baljezga ona kretenuša Marijana Petir i vidjeti da se nisu unormalili u zadnjih dvadeset godina ni za milimetar.
Korisnikov avatar
By erkondisn
a ta Petirka toliko godina a nit jebača, nit momka, nit braka, nit djece... lezbejska je to rabota, lezbejska...
inace je super kako su se pederi i lezbe uzjebali oko ovih izbora i kako su svi razocarani u kukuriku koaliciju oko pitanja gej brakova.
ono, u drzavi se ne moze naci 50 istospolnih parova koji bi javno istupili u ime bracne ravnopravnosti, ali je SDP grozan jer istu eksplicitno ne podrzava. pa zasto bi, jel ga netko tjera na to? :roll:
Korisnikov avatar
By Stripi
osobno nisam nešto posebno razočaran tim njihovim nepodržavanjem, nego nepostojanjem jače crte razgraničenja između načina ponašanja HDZa i SDPa. Zapravo, razlike u ponašanju svih stranaka u Hrvatskoj.
Dobro, morti je to moj nekakav doživljaj.
INTERVJU S HSS-OVOM UZDANICOM MARIJANOM PETIR :cobanica:

http://www.vecernji.hr/izbori/prirodno- ... nak-347853

Smatram da nije pristojno u javnosti iznositi svoju intimu. Dva milijuna kuna ipak je velik novac koji je utrošen da bi na cesti netko govorio o svojim seksualnim sklonostima. Znate li vi zašto sam ja proglašena homofobom? Zato što nosim križ oko vrata, zato što se zalažem za brak između muškarca i žene, zato što se zalažem za zaštitu obitelji i zaštitu života od začeća do smrti. Za to se zalaže većina građana naše domovine pa se čudim da ih homoseksualci sve nisu proglasili homofobima.
e neka si dosla reci :D

OT> IZBORNO SUČELJAVANJE
'Svatko ima pravo voljeti kog hoće, ali...'

http://izbori2011.tportal.hr/sve-vijest ... e-ali.html

Oko pitanja diskriminacije i ljudskih prava, svi su se založili za poštivanje ljudskog dostojanstva, osim što je HSP-ov Dražen Horvat govoreći o pravima LGBT skupina uspio kazati da su oni 'protiv diskriminacije, ali da nisu za to da, primjerice, dva muškarca usvoje dječaka jer će njegova sudbina biti podosta nesigurna, iako svatko ima pravo voljeti koga hoće, ali da ne bi sad pričao i o zoofiliji ili nekrofiliji, no neke ograde moraju postojati'.

:giljotina:
http://www.jutarnji.hr/zgazimo-kukuriku ... ni/990128/

- Izađite 4. prosinca na izbore - vabio je Šibenčane Kulušić (HDZ). - Da zgazimo Kukuriku koaliciju, jer ne želimo da nam homoseksualci šetaju po Poljani, ne želimo legalizirati drogu i ne želimo plaćati porez na imovinu.

Jadranka Kosor,predsjednica HDZ-a, nije propustila priliku u svom govoru napomenuti da je riječ o stranci koja se bori za prava obitelji, kršćanske vrijednosti i zaštitu branitelja i njihova digniteta.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2321652#p2321652]Popeye napisao:[/url]
- Izađite 4. prosinca na izbore - vabio je Šibenčane Kulušić (HDZ). - Da zgazimo Kukuriku koaliciju, jer ne želimo da nam homoseksualci šetaju po Poljani, ne želimo legalizirati drogu i ne želimo plaćati porez na imovinu.
i sve rijeci od strane laznog vojnog invalida, koji je 'ozljedu' zaradio ispavši pijan iz policijskog kombija :hand: .

ps. i pederi imaju kriterije pa ne paradiraju po gradskim parkinzima :kosa:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2321663#p2321663]deran napisao:[/url]nevezano za pederluk-kakve su prognoze-procenti i to...?
ode HDZ.

http://izbori2011.tportal.hr/sve-vijest ... icije.html

Samo tjedan dana prije parlamentarnih izbora, Kukuriku koalicija u Hrvatskom saboru imala bi čak 85 mjesta, dok bi HDZ-u pripalo više nego dvostruko manje – samo 39 mandata, pokazuje istraživanje koje je za RTL provela agencija GfK
By Kragi
Isti qrac kao i u Srbiji.
80% glasaca se pridobija nacionalizmom, homofobijom, fasizmom, patrijarhatom i sl.
Neretko im se u predizbornin kampanjama omakne nesto sto vuce na pomenuto.
Pa mislim sto Dacic sad sere o Kosovu? :roll:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ja sam eno pitalo Bozicu izlazi li njezina stranka na izbore. A svi znamo kakav je njen stav o homosapjensima :lol:
Korisnikov avatar
By erkondisn
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2322480#p2322480]unic0rn napisao:[/url]Ja sam eno pitalo Bozicu izlazi li njezina stranka na izbore. A svi znamo kakav je njen stav o homosapjensima :lol:
bozica je okrenula plocu, ponovno je otkrila adeze jer juko nije stigao predati listu u povjerenstvo :lol:

Božica Jurić
ajoj ćuda iužasa juko išo sinoč dapreda papire zastranku da moremo naizbore i zamislite imo je sudar autom jel mu neka kurvaćetina vozila ispred a vozila sporo pa se un zabijo unju a popijo je samo šest piva i unda kurva kurvimska još miliciju zvala pa juku uzaptilo i dozvolu mu uzelo ma vidite vi kakovo je to zlo šta žemsko ima vozit auto i to u jedanajst naveće i tako sad nemoremo naizbore al smo odlućili da če naša stranka sad bit za adeze jel ijako je žemsko tamo glavno sad su tamo opet fini ljudi došli i tuđžman i tomac i jarelica i asad mi se baš sviđža i uni če ako pobijede siguro maknit tu žemsko šta nas u evropsku kugu oče uvest

Božica Jurić jel bolje da adeze dobije nego komunisti pa če naša stranka adezeu poslat da čemo bit uznjih za hrvacku al samo ako nam reknu da če damaknu tu bijeloglavu žemsku
15. studeni u 10:07 · Sviđa mi se · 7

Božica Jurić zato ču ja mlade svoje zvat da za adeze glasaju jel to je jedina hrvacka stranka i hrvacka krščanska stranka poštenja i domoljublja je sad za adeze
15. studeni u 10:14 · Sviđa mi se · 5
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!