Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Palma optužio pedere za to što u Srbiji ima mnogo samohranih majki, jer su im pederi ukrali muževe

1. Ova tema je baš za Društvo i politiku
5
19%
2. Više je za Zezanje i opuštenciju
8
30%
3. Za Religiju i filozofiju
11
41%
4. Za neki drugi folder
3
11%
Pre nekoliko minuta, u emisiji na TV Pink, lider JS, Dragan Marković Palma je svom sagovorniku Goranu Miletiću, članu OO Parade ponosa 2011. spočitao u lice da u Srbiji ima mnogo samohranih majki i da su za to krivi pederi, jer su im oteli muževe.
Rekao čovek, mrtav - ozbiljan.
E sad, stvarno ne znam šta o ovoj izjavi da mislim, ni da li tu ima šta da se diskutuje, ali me jako zanima šta vi mislite - za koji je folder ova tema ?
Time ćete pokazati i svoj stav glede značaja te izjave.
Ja sam je za početak stavio u Društvo i politiku, jer smatram da ne treba zanemariti mogućnost da mnogi ljudi koji su gledali ovu emisiju zaista poveruju da su Palmine reči Božija istina.
Šta vi mislite ?
Korisnikov avatar
By IriS
kad sam to čula, ja sam bukvalno zinula i posle minut počela da se smejem kao ludak.
Korisnikov avatar
By Tungi
Jadan. Ne mogu da se smejem.
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam gledala samo poslednjih deset minuta. sva sreća pa nisam celu emisiju gledala...
ali se Miletić razgoropadio i vidim da ga nije puštao da laje previše, da mu se podsmevao i sve što debil zaslužuje.

nadam se da je to radio u celoj emisiji :D
Korisnikov avatar
By Mars
Jel se našo neko da mu kaže kako niko nikog ne može da ukrade (tj.preotme) osim ako taj (ukradeni) to ne želi?

Ne, njihov bezobrazluk poprima takve razmere i kvalitete da jedina opcija postaje gerilska borba.
Korisnikov avatar
By bas bleu
ja moram opet... a lezbejke? A LEZBEJKE? :lezba:
Korisnikov avatar
By Mars
Paaaa...valjda kada peder ukrade NORMALNOG muža NORMALNOJ ženi...onda ona od očaja POBENAVI pa se okrene lezbejkama..
By Kragi
Ja sam za otvaranje novog potforuma.
Korisnikov avatar
By BoB 123
Ko Palmu uzima za ozbiljno? :) Ali hebiga pohvalio se da je pomogao dvije lezbe u Jagodini ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
@Mars
eto, SADA nam je sve jasno.
Korisnikov avatar
By scout_finch
a sin student iz jagodine ili cuprije koji se vrati iz beograda posle zavrsenog fakulteta i dovede zeta u kucu umesto snajke, jer su ga takvi kao miletic prevarili?
Korisnikov avatar
By Mars
Hys. napisao:@Mars
eto, SADA nam je sve jasno.
Čekam Mocarta da dođe da mi svira na uvce (još samo on nije) pa tako...razmišljam.

Al ga nema nešto, mora da je gužva na putu iz Beča...Urlaub, Ferien...Autobahn.
Korisnikov avatar
By Tungi
Zemljo otvori se progutaj me :povez:
Korisnikov avatar
By Blady
Hvala denika..

:lol: ovaj Palma, ja ne znam :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Meni mutavi voditelj jos odvratniji kako se zadovoljno smeje jer je napravio gledanu emisiju.
Korisnikov avatar
By istok
Meni je ovo ipak smesno. Cant help it. :pucaodsmeha:
Ja čekam da neko postavi deo kad Palma kaže da pederi u Srbiji kradu ženama muževe, pa zato ima toliko samohranih majki.
Neću čekati da taj deo neko drugi iseče i zasebno postavi na internet, već ću to lično uraditi.
Glasnik napisao:
*deni* napisao: ''''''''''''''
Ovaj čovek mi je toliko odvratan da odvratniji ne može biti. :bljak:

Zamislite, peder koji se zove Lazar?!

:drama:

Palma, suck my unshaven balls... :prst:
Palma nije mogao da sakrije mržnju.
'' Vi ste krivi što vas huligani mrze, vi ste krivi što su hteli da razruše Beograd ! Zašto se on zove Lazar, a peder je, zašto nema neko evropsko ime ? ''
Govno primitivno ! Želim da se uguši u svom salu.
Korisnikov avatar
By Mars
Hteodh da kažem da mogu da mu prosledim sve muškarce sa imenom DRAGAN koji su pederi...

A onda shvatim da ne znam nijednog.
By Glasnik
Mars, evo, ja doniram u tu svrhu svoje ime.
Igor.
Pravo rusko.

ИГОР.

Prosto ti milo kad na ćErilici vidiš ispisano, zar ne?

A lični utisak mi je da je Igor jedno od najčešćih pederskih imena u nas Srbalja. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!