Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Utisak nedelje
2. oktobar, nedelja u 22h

Da li nam je bila potrebna Parada ponosa?

Gosti: Dragan Đilas - gradonačelnik Beograda, Goran Miletić - član organizacionog odbora Parade Ponosa, Lazar Pavlović - predsednik GSA (Gej Strejt Alijansa) i Radovan Tvrdišić - predsedavajući UO Dveri.
dveri isto imaju UO...koja organizejšn...:povez:

ali ja bih mogao da sedim sa dotičnim,al mislim da bih se od đilasa ispovraćao,doslovce...:bljak:

srećno paki...(ako se ukaže prilika spomeni jovana marića)...
Korisnikov avatar
By Hys.
Bas me zanima o cemu ce na kraju pricati.
By Glasnik
:up:
Ovo je MUST za gledanje!

Go, Paki, go! :cheer:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
A ja ću ovo inače moći da gledam samo ako mi neko u međuvremenu dobavi dva ksanaksa.
Korisnikov avatar
By istok
^
hoces od 0.5 ili 1mg? :D

OT:

Nema razloga da ucestvuju u jos jednoj emisiji gde postoji "druga strana".
Olja bi mogla da napravi emisiju u kojoj ce gostvati ljudi koji ce samo ukazivati na cirkus i urnebes vodecih fasistickih organizacija.
Posebno ne ako se prajd otkaze. Ovako ce biti samo jos jedna emisija tipa "Zene"
za drugaciji profil gledalaca. Sve je to vec vidjeno.
ako se pitaju sto reci, evo nek nauce ovo:

Ponovo je jesen u Srbiji i ponovo fašističke bande prete ljudima. Ponovo će hrabre homoseksualne osobe izaći na ulice Beograda da zahtevaju svoja osnovna prava. Prava se ne dobijaju na poklon nego se osvajaju. Možda to potraje ali ne sme da se zaustavi. Ovo nije borba samo homoseksualaca, ovo je borba svih nas koji volimo svoju slobodu. Borba za život u kojem fašisti i pedofili u mantijama neće odlučivati o nama, našim telima i našim slobodama. Divimo se hrabrosti homoseksualaca u Srbiji i dajemo im punu podršku. Fašisti neka to budu u svoja četiri zida – nama NORMALNIMA pripada ova zemlja i njene ulice. Nikada nećemo biti na istoj strani sa gadovima iz Obraza, Naci Stroja, SRS-a, sa poremecenim Palmom, ludim Koštunicom, Zverima Srbskim, Beogradskim Sindikatom Fašista, poganim popovima svih fela. Ako ti to nije jasno – punk rock nije za tebe i ništa nisi razumeo.
Korisnikov avatar
By Mars
istok napisao:^
Olja bi mogla da napravi emisiju u kojoj ce gostvati ljudi koji ce samo ukazivati na cirkus i urnebes vodecih fasistickih organizacija.
Posebno ne ako se prajd otkaze. Ovako ce biti samo jos jedna emisija tipa "Zene"
I ja mislim.
Korisnikov avatar
By smaug
istok napisao:^

Korisnikov avatar
By Hys.
Poprilicno sam razocarana sto Beckovicka dovodi "drugu stranu".

Mada, ona je onoliko puta pomenula "decu" posle proslog prajda da ne znam sto se cudim.
By Ulix
Ne mogu da gledam, nemam snage.
Korisnikov avatar
By Hys.
^takodje.

Sacekacu da neko od forumasa sa debljim zivcima pogleda pa cu da citam prepricano. Ako i to.
Korisnikov avatar
By IriS
ja ću da gledam, pa ću da ti prepričam.

danas su mi živci dobili još jedan sloj. :zvizdi:
Korisnikov avatar
By Hys.
^deal.

Ja snage neam, tebi svaka cast.
Korisnikov avatar
By scout_finch
mislim da bi trebalo i nekog popa da dovede u emisiju pa da sviranje kurcu bude potpuno.
Korisnikov avatar
By anche
fali gljivicno oboleli milicevic... :cigareta:
Korisnikov avatar
By Paki
Polako, ljudi.
Znam da nervi rade, razumljivo, ali udahnite duboko, smestite se mirno u nedelju u 22h pored TV prijemnika (kreće emisija kasnije zbog prenosa španskog fudbala) i pratite.

Bilo bi dobro da ko god može poziva od početka emisije telefon za uključenje, kako bi barem neke od vas na kraju pozvali iz studija da glasate i date komentar(e).
By Hans
Ulix napisao:Ne mogu da gledam, nemam snage.

Ja bih da učestvujem.
Lazare, da li bi me poveo sa vama?
Korisnikov avatar
By Paki
Kako si mislio da učestvuješ?
By Hans
Paki napisao:Kako si mislio da učestvuješ?
Kao čovek iz naroda. :lol:
Ханс, ти ниси човек из народа...

Цеца је певачица из народа...
И ја сам српски геј бренд СТАТУС из народа..
:)

Али ти ниси :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!