Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

http://www.index.hr/vijesti/clanak/poli ... 68893.aspx

SRPSKI policajci ne žele osiguravati gay pride u Beogradu! "Nećemo dozvoliti da opet budemo glineni golubovi, da nas tuku, ozljeđuju i ponižavaju", stoji u priopćenju novosadskog ogranka Sindikata srpske policije, prenosi dnevni list Press.

"Sindikat srpske policije ne može dozvoliti da policijski službenici prolijevaju svoju krv za četvrtinu kruha, paštetu i 500 grama vode i dnevnicu od 400 dinara. Ako zaposleni u policiji trebaju podnositi žrtvu europskih integracija, onda će to učiniti kada vlada Srbije osigura policijskim službenicima standard i uvjete rade kakve zemlje EU osiguravaju svojim policajcima", priopćio je Sindikat policije.

WTF?!
Cecin koncert mogu da čuvaju. Sisatu kurvetinu čuvaju a normalne građane koji žele da prošetaju ne mogu da brane.
Državo, suicid izvrši!!!!

I još jednom:

Nema te sile da ja glasam na narednim izborima.

Konjima je problem da biju svoje klipane iz kraja sa kojima su odrasli i sa kojima masturbiraju na early Petera Northa. To je.

Takođe, mislim da bi svaki građanin koji se smatra ugroženim trebalo da zaštiti sebe od bilo kakvog potencijalnog napada na ulici, pošto njih očigledno nema ko da brani.
Korisnikov avatar
By bothways
Zaista, WTF? Srpski policajci da pricaju na tecnom hrvatskom?
Hans napisao:Cecin koncert mogu da čuvaju. Sisatu kurvetinu čuvaju a normalne građane koji žele da prošetaju ne mogu da brane.
Državo, suicid izvrši!!!!

I još jednom:

Nema te sile da ja glasam na narednim izborima.
Slazem se.

:up: Hans
Ajde dobro u stranu što je naša divna država tako napredna pa se ljudska prava poštuju i cene, ali policajci zaista nisu dovoljno plaćeni i standard im je katastrofalan. A ako pogledate kroz šta su prošli prošle godine na prajdu... zaista su bili glineni golubovi. Ako treba da štite paradu, onda nek im država omogući sredstva da to urade. Mislim, ne moraju da opale rafal po huliganima (iako se ja ne bi bunio da poubijaju tu stoku :lol: ), ali makar su im mogli dati crevo da ih odbijaju šmrkom ili neke ćorke da pucaju na njih i da boli ko đavo, ali ne ubija.
Korisnikov avatar
By antibiotic
^ slazem se deni

policajci hoce pare ocigledno,
za dobru dnevnicu bi posli i u rat
Korisnikov avatar
By Tungi
Uvideli da od EU nece biti nista.Prethodno "postovanje" ljudskih prava, na proslogodisnjem pride-u je bila zamisao kako da se srpska vrhuska na jos jedan nacin dodvori raspadajucoj EU, misleci da ce isporucenjem Hadzica, Mladica i osiguravanjem skupa "visokog rizika" pokazati kako je ravnopravna i moze da stoji rame uz rame sa demokratskim svetom, a zapravo ne zna da odbrani drzavu od sebe same.U tom pogledu mi je drago. Kosovo je republika.
Srbija ne treba da udje u EU, ne zato sto TOLIKO nije zasluzila, vec zbog same artificijalnosti unutar nje same (EU).
Korisnikov avatar
By *deni*
Tungi napisao:Uvideli da od EU nece biti nista.Prethodno "postovanje" ljudskih prava, na proslogodisnjem pride-u je bila zamisao kako da se srpska vrhuska na jos jedan nacin dodvori raspadajucoj EU, misleci da ce isporucenjem Hadzica, Mladica i osiguravanjem skupa "visokog rizika" pokazati kako je ravnopravna i moze da stoji rame uz rame sa demokratskim svetom, a zapravo ne zna da odbrani drzavu od sebe same.U tom pogledu mi je drago. Kosovo je republika.
Srbija ne treba da udje u EU, ne zato sto TOLIKO nije zasluzila, vec zbog same artificijalnosti unutar nje same (EU).
Pa sigurno. Zato ja ponavljam da je potrebno suočiti se sa realnošću, shvatiti da smo jedno obično varvarsko društvo i shodno tome se i ravnati. Kakva Evropa, kakva demokratija ?
Hans napisao:Cecin koncert mogu da čuvaju. Sisatu kurvetinu čuvaju a normalne građane koji žele da prošetaju ne mogu da brane.

Veze s vezom nema obezbedjivanje koncerta i pride-a.
I uostalom, kakva je razlika izmedju "sisate kurvetine" Cece i Jelene Karleuse?
Korisnikov avatar
By Mars
A sta kaze gljivica na sve to?
Tungi napisao:

Veze s vezom nema obezbedjivanje koncerta i pride-a.
I uostalom, kakva je razlika izmedju "sisate kurvetine" Cece i Jelene Karleuse?
I te kako ima. Na koncertu sisate je bilo 150 000 ljudi a na Prideu će biti najviše par hiljada.
Cecinim fanovima posle koncerta ostane i za burek. To ti je ujedno odgovor i na prvo i na drugo pitanje.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ok, budimo racionalniji.

Na Cecine koncerte ne dolaze huligani, ne preti se publici smrcu, batinjanjem i sl. Da si uporedio sa utakmicama, na kojima je stvarno potrebno prisustvo jakih policijskih snaga, bilo bi logicnije.
Te iste utakmice ne zabranjuju, iako se, jasno, cesce odrzavaju no pride, ali su u istoj ravni sa "visokorizicnim" pride-om.
Nema osnova za zabranu jednog mirnog okupljanja naroda, kao što je Prajd.
Ok, neka se zabrani, ali neka onda Gljivica i ekipa iz vlasti izađu i kažu - '' U Srbiji se ne poštuju ljudska prava, ovo je jedna zatucana pravoslavna džamahirija '', a ne da seru o evrointegracijama i modernoj Srbiji.
Korisnikov avatar
By Tungi
Mars napisao:A sta kaze gljivica na sve to?

Gljivica se sprema na odbranu neodbranivog Kosova i kosovskih administrativnih prelaza.
Korisnikov avatar
By Mars
Peace, ljudi.

Inace nam huligani ne trebaju...
Korisnikov avatar
By mirth
Pravda za policajce! :up:

Stvarno se ne sme dozvoliti da budu glineni golubovi. Koliko ih je samo bilo povredjeno prosle godine? Vs. koliko pohapsenih huligana? Koliko vidim ovde, nigde oni nisu zagundjali ni na pedere ni na huligane, vec na onog ko im reze platu i odredjuje ovlascenja. I naravno da treba da pritiskaju vladu i bore se za svoju poziciju u svemu tome, jer je stvarno jezivo sta su im prosle godine uradili.
@mirth, ali problem je u tom shto ovaj sindikat izokola kole i podmuklo upravo gundja na Prajdizane i paradu i sve samo izbegava da jasno i glasno odgundjaju na huligane i antigej teroriste koji su - jedini oni koji ugrozavaju zivote policajaca i koji chine da gej Prajd uopshte i bude skup tako visokog rizika. Mislim, dokle ce policajci da izbegavaju da nedvosmisleno kazu car je go tj. da su huligani i antigej teroristi jedini problem, a bez i da se nuzno svrstaju na stranu gejeva u gej pitanju?
Žao mi je čuti, ali donekle očekivano.

Ne mora vlast ništa da izjavljuje, postupci govore više od reči, a EU nije mutava da ne protumači svu šminku zvanu reforme i spusti Srbiju tamo gde i zalužuje biti.

Poređenje Cecinog koncerta i Pride-a je potpuno apsurdno, da ne pominjem raspravu oko toga... sve to u smeće zajedno sa našom državom!
Korisnikov avatar
By gorilica
Realno, ko bi od vas rado stavljao glavu u torbu i rizikovao da bude dozivotno osakacen za jogurt, pastetu i 400 dindzi dnevnice? Koja im je motivacija za tako nesto?
posao policije nije da "rado stavljaju glavu u torbu i rizikuju da budu dozivotno osakaceni za jogurt, pastetu i 400 dindzi dnevnice" vec da OPREMLJENI I SPREMNI odgovore silom, kada i ako zatreba, na huligane, siledzije, nasilnike i teroriste.
Korisnikov avatar
By Mars
gorilica napisao:Realno, ko bi od vas rado stavljao glavu u torbu i rizikovao da bude dozivotno osakacen za jogurt, pastetu i 400 dindzi dnevnice? Koja im je motivacija za tako nesto?
Stopa nezaposlenosti od 20%?

(naravno, ovo bi trebalo da bude motiv, da se radi o normalnoj zemlji)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!