Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Što mislite, koga hrvati više mrze?

Jacu
2
13%
Sanadera
Nema glasova
0%
EU
2
13%
Kosovo je srce Srbije!!!
12
75%
Korisnikov avatar
By Srklet
kakvo je to pitanje... hrvati najvise mrze srbe.
Korisnikov avatar
By 2kune
OK... može i tako... :roll:
Što mislite tko je veći srbin: Jaca ili Sanader? :D
Korisnikov avatar
By Srklet
a cuj... ni ja ne znam nikoga tko glasa za HDZ, ali HDZ redovito pobjedjuje na izborima. :shrug:
By LeDeNa_
jbg ali imam dosta prijatelja tamo i gde god smo izasli, bili...znali su da sam srpkinja i nikada nisam imala problema.

A to za izbore stvarno ne znam.

:)
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by LeDeNa_

jbg ali imam dosta prijatelja tamo i gde god smo izasli, bili...znali su da sam srpkinja i nikada nisam imala problema.
patiš od iste bolesti od koje pati i Pupovac... :drama: to je endemična bolest koja pogađa samo srbe u Hrvatskoj... :D
By Hans
Ovaj Srbin ne mrzi nikoga i voli Srbe i Srbiju. Pritom je gay, ne ide u crkvu, koristi svih sedam padeža. Dakle, moguće je.
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Hans

Ovaj Srbin ne mrzi nikoga i voli Srbe i Srbiju. Pritom je gay, ne ide u crkvu, koristi svih sedam padeža. Dakle, moguće je.
Kaj si ti morti Josipović? :kosa:
By Hans
Ne, ali si ti dosadan kao Đoković.
Korisnikov avatar
By Srklet
po tome na kvadrat. ili cak stotinjak njih!
By alexandermagic
Originally posted by 2kune
Originally posted by Hans

Kaj si ti morti Josipović? :kosa:
:lol:

OnT: Ostavimo Jacu paštetu i Sanadera po strani za trenutak...Srbe ponajviše, pretpostavljam. Posebno one koji se, jelte, diče s tim što su.

Ovo ja ovako napamet, jer mi je lično stran svaki oblik mržnje i netrpeljivosti. :ozbiljan:
By Hans
Ja ne razumem zašto je svaki vid ispoljavanja patriotizma u Srbiji kod Hrvata shvaćen kao ekstremni nacionalizam. Takođe, postoji još veći problem u samoj Srbiji a to je pitanje razlikovanja nacionalizma od patriotizma jer i sami gayevi moraju da kažu da ne vole svoju zemlju kako se ne bi poistovećivali sa radikalima, navijačima i desničarima koji diktiraju trend i način na koji će patriotizam biti patriotizam. Čaša bez dna.
Korisnikov avatar
By Srklet
jel razbijanje hrvatske ambasade u beogradu bio jedan od tih vidova ispoljavanja patriotizma? :hmm:
By Hans
To nije patriotizam. Kao što sam rekao, Hrvati mešaju patriotizam sa nacionalizmom a ti si mi lakmus za to.

Ja nisam išao da palim ambasade. Sedeo sam kod kuće i tresao se od čuda i neverice.

I ne piši 'je li' kao jednu reč (jel).
Korisnikov avatar
By Srklet
ali ja nisam fakin hrvat, koliko puta to moram ponoviti? :gotika:

enivej, kako se onda, osim koristenja svih sedam padeza, manifestira tvoj patriotizam? :)
Korisnikov avatar
By mikeli
tema je takva da vas sve patriotircice nabijem na :bj:

ko da smo u proslome veku ?

:paradajz: :paradajz: :paradajz:
Korisnikov avatar
By Burak
Jaca je balkanska angela merkel! :opacupa:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by Popeye

ali ja nisam fakin hrvat, koliko puta to moram ponoviti? :gotika:
jesi, jesi... i to baš po svemu... i po zemlji proizvodnje i po usvojenom softveru... čak i po glavnom ti stranom jeziku... :giggle:
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by mikeli

tema je takva da vas sve patriotircice nabijem na :bj:

ko da smo u proslome veku ?

:paradajz: :paradajz: :paradajz:
ja zaista ne znam kako je do toga došlo... :andjelak: tema s tim uopće nema veze... :cvetduga:
Korisnikov avatar
By antibiotic
a tko je jaca? josipovic? :neupucen:

mislim da srbi ipak ne mare toliko za hrvate, koliko ovi izgradjuju svoj identitet u odnosu na srbe... slovence, bosance, nemce i ostale. a srbi bi trebali vise da mare za hrvate, odnosno da se vise okrecu svojoj zapadnoj braci i gledaju sta i kako rade, nego sto gledaju u ruse il' u koga vec ...

i da, muka mi je vise od prica o nacionalizmu i patriotizmu balkanaca i kako su to zapravo dve potpuno razlicite stvari itd.
ko sebe smatra "pravim patriotom" neka ovu rec nikad vise u zivotu ne spomene i svima ce nam biti mnogo jednostavnije.

Srbe ne mrze samo hrv nacionalisti, vec i oni liberalni, i pederi, i intelektualci i babe i zabe, samo na malo drugaciji nacin, a i obrnuto. To je mozda veci problem od ovih sto divljaju na ulicama.
Korisnikov avatar
By Srklet
srbi su za hrvate ono sto su albanci za srbe. e sad, tko su albancima... ? :D
Korisnikov avatar
By lav
ja mislim da hrvati najvise mrze sebe
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!