Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Speculum Columbae
"Može li se živeti, a da nemate nijednu predstavu o tome ko je Lepoj Lukić ukrao dukate u Dvoru? U pravu ste, promenite kanal..."

Već antologijska emisija, koja se vodi od 1991.
Vodi je Olja Bećković, cinična, koncizna, drska novinarka, katastrofalne dikcije, prema njenim rečima "Lepa kao vojni stan".
Već sam rekao na nekoj temi da mi je emisija već 4-5 godina neophodna jednom nedeljno da preživim.
Meni je to jedna velika špica sapunice koju čini naša zemlja.
Vaša mišljenja?

Možda čak i jednom nedeljno da raspravljamo o utiscima te nedelje?

Slika
By LeDeNa_
Retko da propustim neku emisiju.

Iskreno, ponekad me iznervira jer se vidi da povladjuje nekom vise ali dobro.

Znaci, volim

:up:

p.s.sada me nerviraju njeni gosti i teme u poslednjih par meseci.Pre je bilo bolje.:)
Korisnikov avatar
By Madonna
bilo na studiju be? baš sam voleo da gledam
Korisnikov avatar
By Galadriel
Skroz ne mogu da verujem da je rekla ono za Đokovića.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Kad je osvojio AO, posvetio je pobedu svojoj porodici, devojci i Srbiji. Ona tu izjavu stavila u jedan od utisaka i prokomentarisala nešto u maniru, šta je on to nama dužan, da li nam je išta dužan, šta on to nama treba da da i da li je on stvarno toliko bolji od Srbije i svih nas pa da treba nešto da nam poklanja, ko mu je to tražio i blabla. :lood:
Korisnikov avatar
By colorado
super mi je.

posebno volim kad odgledam neki predlog, izbezeknem se od gluposti u njemu, i onda umrem od smeha kad vidim naziv predloga. nemam primer. :)
By Speculum Columbae
Originally posted by colorado

super mi je.

posebno volim kad odgledam neki predlog, izbezeknem se od gluposti u njemu, i onda umrem od smeha kad vidim naziv predloga. nemam primer. :)
Mlađan Dinkić piše pesmu za Acu Lukasa, i Zvezde Granda, dok ga neki lokalni pevač (Dženan Lončarević) čežnjivo gleda. Izjavljuje kako neće više da se bavi politikom, jer je dosadna.
Predlog se zove: Dženan čeka.
Korisnikov avatar
By Mars
Gledam. Slušam (kad ne mogu da gledam). Volim i naviknut sam, ali nešto tu meni fali...

Čudno osećanje posle svake emisije...više nego kad je bilo koja druga u pitanju - osećaj da je sve ispričano u vetar i bezveze.

Posle "Peščanika" sam ljut i/ili punih-pluća-vazduhom od ljudi koju prodju tamo, kad čujem šta misle...posle Utiska mi je sav svet menjkav, kao Oljin glas.

Inače joj svaka čast na pitanjima koja postavlja.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dante

Mlađan Dinkić piše pesmu za Acu Lukasa, i Zvezde Granda, dok ga neki lokalni pevač (Dženan Lončarević) čežnjivo gleda. Izjavljuje kako neće više da se bavi politikom, jer je dosadna.
Nisam gledao, slušao sam...prvi predlog ove nedelje (jedini pozitivan, naglasila) - isto Dinkić i pesma koju je napisao za Bobana Rajevića i neku pevačicu. Po završetku priloga, kadar na Olju koja otprilike kaže "Nadimak ovog čoveka je - piroman, da znate" i reko bih da se zacenila u tom trenutku od smeha.
By Speculum Columbae
Originally posted by Mars

Nisam gledao, slušao sam...prvi predlog ove nedelje (jedini pozitivan, naglasila) - isto Dinkić i pesma koju je napisao za Bobana Rajevića i neku pevačicu. Po završetku priloga, kadar na Olju koja otprilike kaže "Nadimak ovog čoveka je - piroman, da znate" i reko bih da se zacenila u tom trenutku od smeha.
Bilo je savršeno. Ja sam gledao i zapisivao bisere, kao i obično:

"Želim da Vam čestitam Olja, kako ste izrešetali Vaše gošće, večeras smo čuli maksimalan broj bisera od njih..."

A taj je i pobedio. Iako ja ne vidim ništa pozitivno ni u tome.
Korisnikov avatar
By Mars

Ako neko slučajno propusti, ili želi da gleda stare utiske nedelje, može ovde, ima arhiva sa kompletnim emisijama:

http://www.b92.rs/video/videos.php?nav_category=907
Da. Zanimljivo. Pamtim kompletna izdanja nekih drugih fantastičnih emisija tog tipa - ali Utisak ne...

Secam se Biljane Srbljanovic i Lazanskog.

Na žalost pamtim i Jelenu Karleušu, Ćirilova i Borku Pavićević.

I Čedu Jovanovića (isto na žalost)...
Korisnikov avatar
By Mars

Bilo je savršeno. Ja sam gledao i zapisivao bisere, kao i obično:
Bilo bi mi savršeno da sam bio prikačen na epiduralnu anesteziju (u predelu glave) koju uključe svaki put kad Jelena Trivan počne da priča.
Korisnikov avatar
By Mars
Inače je kod javljanja matrica bila više nego smešna.

Glasam za Mladjana Dinkića jer je on jedini imao hrabrosti da bla bla bla.
Pozdravljam sve gošće, posebno gospodju Grubješić...
i imaLA bih pitanje za nju (primer): kako da sprečimo da u ovoj zemlji bogati postaju još bogatiji a siromašni još siromašniji?

I tako jedno7-8 puta, što kaže Olja "Hvala lepo, nastaviće sledeći gledalac".

Ni radikali kad se mobilišu povodom gostovanja nekog svog u emisiji nisu toliko providni, smešni i jadni.
By Speculum Columbae
Originally posted by Mars

i imaLA bih pitanje za nju (primer): kako da sprečimo da u ovoj zemlji bogati postaju još bogatiji a siromašni još siromašniji?[/i]

A Olja je podigla obrve i odgovorila na ovo: Dobro, kako vi kažete...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Olja mi se ne svidja.
Ni njena pojava olinjale narkomanke iz blokova, ni njen koncept 'suprotstavljenih' stavova, tj. gostiju. Odnosno, gostiju koji su tu da plasiraju njeno misljenje i 'onih drugih' koje pozove ne bi li ih stalno prekidala i postavljala im imbecilna pitanja.
Da sam na mestu Nenada Canka ili teofila Pancica, uredno bih odbijala gostovanje kod doticne. Pa nek joj tata gostuje.
By LeDeNa_
Originally posted by Wilhelmina

Olja mi se ne svidja.
Ni njena pojava olinjale narkomanke iz blokova, ni njen koncept 'suprotstavljenih' stavova, tj. gostiju. Odnosno, gostiju koji su tu da plasiraju njeno misljenje i 'onih drugih' koje pozove ne bi li ih stalno prekidala i postavljala im imbecilna pitanja.
Da sam na mestu Nenada Canka ili teofila Pancica, uredno bih odbijala gostovanje kod doticne. Pa nek joj tata gostuje.
Tata je izjavio da joj nikada ne bih dosao u emisiju i da nije citava :lol:

Ne znam ali su mi emisije pre bile dosta bolje...I da, nervira me kad zovu i ladno ih prekine u sred recenice.grrr
Korisnikov avatar
By Mars
Meni njena pitanja nisu debilna. Ne svidja mi se to sto REDOVNO ne insistira na njihovim odgovorima.

Kao sad Trivanova kad je pricala nesto o priznavanju (tudjih) grešaka, a Olja je pitala "A koju je to svoju grešku priznala Demokratska stranka?"
By Glasnik
Hit mi bio jedan tvit koji je išao otprilike ovako:

''Zvao me drugar i kaže: ''Hajde da se igramo Olje Bećković!'', ja rekao: ''Hajde!'' i on mi spustio slušalicu.''

^^
Korisnikov avatar
By antibiotic
Utisak pratim sve redovnije, naravno samo kada su mi interesantni gosti i kada mi je tema interesantna.
Steta sto iz nekog na B92 portalu ne stavljaju sve emisije.

Olja je ranija bila mnogo gori kontrash nego sada. Sada je jos korektna, ili se barem uzdrzava. Ranije je padala u delirijume od kiseline cinizma.

Predlozi su dobri, samo naslovima fali malo vise duhovitosti. Nekada su bili digovitiji, cini mi se.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!