- 31 Maj 2010, 11:59
Oh, kako to divno zvuči ovako sročeno... Može on biti i str8 pa da ih fino očinski i predsjednički (kano otac nacije, jelte) pomiluje, da ih dotakne i pokaže ostaloj svojoj neposlušnoj i neodgojenoj dječici kako i ta dva njegova dječaka nisu nipošto nekakva čudovišta i sasvim je bezopasno taknuti ih a da se ni od čega ne zaraziš...
Ali ne, nije takva porodična idila u pitanju.
Zanimljivo je to formulirao... 'prirodni zločin'... Zar to do sada nije bio neprirodni zločin? Kakav je to čudan pomak?
Ali o čemu je zapravo tema - već se pitate. Pa, ajdmo razgovarati o utjecajima međunarodne zajebnice i onome što i koliko može napraviti predsjednik ovdje na našem brdovitom balkanu po pitanju gay prava... Uostalom, imamo pomalo sličnu situaciju u Srbiji oko organiziranja prajda... Međunarodna zajebnica na čelu sa EU zahtjeva, najviši čelnici očedu... Ali... Eh...
Tema je u DiP-u a ne u aktivizmu jer je glavno težište na politici i njenim čimbenicima a ne na građanskom društvu (osim kao cilju politike) i aktivizmu...
Ali ne, nije takva porodična idila u pitanju.
Neočinski je rekao predsjednik Mutarika nakon sastanka sa generalnim sekretarom UN:http://www.gay-serbia.com/predsednik-po ... -par-3981/
Ovi mladići počinili su prirodni zločin protiv naše kulture, vere i zakona, međutim kao šef države ja ću ih pomilovati i zbog toga tražim da budu odmah bezuslovno oslobođeni. Učinio sam to iz humanitarnih razloga, ali to ne znači da ja to i podržavam
Zanimljivo je to formulirao... 'prirodni zločin'... Zar to do sada nije bio neprirodni zločin? Kakav je to čudan pomak?
Ali o čemu je zapravo tema - već se pitate. Pa, ajdmo razgovarati o utjecajima međunarodne zajebnice i onome što i koliko može napraviti predsjednik ovdje na našem brdovitom balkanu po pitanju gay prava... Uostalom, imamo pomalo sličnu situaciju u Srbiji oko organiziranja prajda... Međunarodna zajebnica na čelu sa EU zahtjeva, najviši čelnici očedu... Ali... Eh...
Tema je u DiP-u a ne u aktivizmu jer je glavno težište na politici i njenim čimbenicima a ne na građanskom društvu (osim kao cilju politike) i aktivizmu...