Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Simor
http://www.spc.rs/sr/vanredno_saopstenj ... avne_crkve

На свом поподневном заседању 29. априла текуће године, Свети Архијерејски Сабор Српске Православне Цркве једногласно је усвојио предлоге надлежних епархијских архијереја и унео у диптихе светих Православне Цркве имена блаженопочивших архимандрита Јустина Поповића, духовника манастира Ћелије код Ваљева (1894-1979), од сада преподобног Јустина Ћелијског...

Best of Justin:

http://www.e-novine.com/srbija/srbija-l ... rpski.html

„Srbi neće u monahe, Srbi krenuli za Evropom, žene trče za pariskom modom i po varoši i po selima. Ko će čuvati dušu srpskoga naroda, svima je do uživanja stalo. Srbi, na šta ste sveli svoju istoriju i sebe? Bioskopi pre svega i pozorišta iznad svega. Srbi krenuli za kulturom, za civilizacijom evropskom, za modom evropskom. O, leševi srpski!“

„Šta nam daje ta kultura i civilizacija? Šta osim laži? Šta osim lažnih uživanja? Šta nam daju palate i fabrike? Šta vam daju avioni? Pogledajte duše svoje. Gde su vam duše?“

:sweet:
Korisnikov avatar
By _miki_
O,popovi nepismeni,o popovi neprosveceni,o popovi....
Vi kao da niste nista zapamtili makar nesto osnovno sto ste o hriscanstvu u semenistima ucili.
Zar mrtvi imaju nacionalnost?Zar se mrtvi razlikuju po boji ociju ili kose?

Djura Jaksic, "Kaludjeri"

Gled'o sam vam metanije,
Kad varate Boga živa;
Gled'o sam vas, gde se pije,
Gde se jede i uživa.

Sluš'o sam vas, kad kunete
Svoje stado, svoje verne,
I kad Tajni prizovete,
Licemerni, licemerne!

Gled'o sam vas – ne da nisam,
Kad razbludom usplamtite;
Gled'o sam vas, ne da nisam,
Licemerni, upamtite!
Korisnikov avatar
By Loni
U jednom delu kaže:
- Sva moderna gesla evropska sastavili su Židi, koji su Hrista raspeli: i demokratiju, i štrajkove, i socijalizam, i ateizam, i toleranciju svih vera, i pacifizam, i sveopštu revoluciju, i kapitalizam, i komunizam. Sve su to izumi Židova, odnosno oca njihova đavola“. tako lako zanemario činjernicu da je i sam Isus bio Žid.

I eto takvog čoveka SPC je kanonizovala.

Ja ga ne bih ni ovim uslikao:

Slika
Korisnikov avatar
By BellyButton
Izbacuju sociologiju i ustav iz skola, Darvina iz udzbenika za biologiju, uvode veronauku, kanonizuju Dzastina kome smetaju verska tolerancija i pacifizam...
:eu:
Korisnikov avatar
By walt333
A zato su se verski fanatici okupili ispred Sinoda juce i pevali neke pesme, a ja mislio da uspavljuju patrijarha :gitara:
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Simor

O, leševi srpski!“

„Šta nam daje ta kultura i civilizacija? Šta osim laži? Šta osim lažnih uživanja? Šta nam daju palate i fabrike? Šta vam daju avioni? Pogledajte duše svoje. Gde su vam duše?“

:sweet:
Mračnjak propoveda uživanje u leševima a Obraz dosledno sprovodi. I još uvek nisu van zakona!
Korisnikov avatar
By Burak
Pozdravljam kanonizaciju ovog velikog srpskog mislioca, filozofa i teologa.
P.S. Neću više dolaziti da ovu temu.
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by burak-BL

Pozdravljam kanonizaciju ovog velikog srpskog mislioca, filozofa i teologa.
P.S. Neću više dolaziti da ovu temu.

Useres se i odes,pa da,ne okreci se sine:bye:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!