Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pise da je bilo 87 ljudi unutra ukljucujuci i njegovu suprugu i dobar deo poljskog politickog vrha :(
Korisnikov avatar
By *deni*
Kuku !
To mora da je neka zavera.
Korisnikov avatar
By Sheytan
Poginuo Leh Kačinjski

Varšava - Poljski predsednik Leh Kačinjski poginuo je u avionskoj nesreći blizu Smolenska, na zapadu Rusije, saopštile su vlasti tog grada.Poginulo svih 132 putnika.

"Poginuli su svi koji su bili u avionu", rekao je guverner Smolenska Sergej Antufijev, preneo je Itar-Tas. Poljska vlada je saopštila da će posle podne održati varednu sednicu, javile su agencije.

Iz Moskve se na mesto nesreće uputio ruski ministar za vanredne situacije Sergej Šojgu, a predsednik Dmitrij Medvedev je imenovao komisiju vlade, s premijerom Vladimirom Putinom na čelu, da istraži okolnosti udesa, navedeno je u saopštenju pres službe Kremlja.

Pres služba Centralne banke Poljske rekla je Rojtertsu da je međ putnicima bio i guverner Centralne banke Slavomir Skžipek.

Jedan poljski zvaničnik rekao je da su u letelici bili i čelnik poljske vojske i šef predsedničke administracije, kao i drugi poljski funkcioneri.

Poljska vlada je navela da zasad nema podataka o preživelima.

Avion se srušio oko osam sati ujutro po srednjoevropskom vremenu na kilometar i po od aerodroma kod Smolenska, dok se pripremao da sleti i potom se zapalio. Na mestu nesreće su spasilačke i vatrogasne ekipe i hitna pomoć.

"Avion se zapalio posle pada. Spasilačke ekipe pokušavaju da izvuku putnike iz teško oštećene letelice", rekao je portparol poljskog Ministarstva spoljnih poslova.

Poljska agencija PAP je javila da nema preživelih.

Kačinjski je sa suprugom pošao u Katin da oda poštu hiljadama Poljaka streljanim u obližnjoj Katinskoj šumi.

"Prlikom sletanja avion TU-154 zakačio je drveće, a zatim se zapalio. Požar je ugašen", kazao je novinarima u Varšavi portparol poljskog MIP-a Pjotr Paškovski.

Kačinjski je danas na groblju u Katinskoj šumi, sa porodicama nekih od 22.000 poljskih vojnih zarobljenika koje je u proleće 1940. godine po naređenju Staljina streljala sovjetska tajna policija, trebalo da oda poštu žrtvama na 70. godišnjicu tog zločina.
Korisnikov avatar
By Srklet
e ovo mi je odmah uljepsalo dan. :cheer:
Korisnikov avatar
By ::fy::
Jedan homofob manje. Neka mu je laka teška crna zemlja
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
O coveku ne znam nista osim da su on i njegov brat blizanac bili(odnosno "jeste", brat je ziv) najvece homofobcine ikada i teske konzerve.

Ipak, jebiga. Zao mi cerke, ostade bez oba roditelja. RIP.
Korisnikov avatar
By Stripi
POLJSKI predsjednik Lech Kaczynski koji je danas ujutro poginuo u zrakoplovnoj nesreći, poznat je bio kao kontroverzna ličnost u svijetu politike. Rođen u Varšavi 1949. godine, tijekom svoje političke karijere nije se bojao iznositi svoja pomalo kontroverzna stajališta. Tako je Kaczynski, kada je bio gradonačelnik Varšave, dvaput zabranio održavanje homoseksualne povorke te se zalagao za ponovno uvođenje smrtne kazne.
Korisnikov avatar
By jukie
Svi su išli istim avionom?
Nisu čuli za onu poslovicu "ne stavljaj sva jaja u jednu korpu"?
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Cuo sam i ja. Centar za informisanje, devojka koja radi na trafici na uglu, mi je rekla. Ne smatram to velikom mukom i nadam se da ce se organizovati ponovni izbori, a ne da jednostavno funkciju nasledi sledeci u nizu.
By Kragi
pfff a zamislite da su u avionu bili: tadic, dinkic, dacic, ilic itd :D
Korisnikov avatar
By Nbegi
To je božja opomena katoličkoj Poljskoj :lol:
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by Kragi

ja bih radije u tom avionu
pop-lazicku, velju, jankovicku, kostunjavog i njihove drugare iz porodicne setnje
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
Rusija je poslednjih dana nesto mnogo aktuelna u vestima po tragedijama. Nesto mi tu mirise na neku smicalicu Putina i Medvedeva. Btw, upisujem se u knjigu zalosti ovim putem.
Korisnikov avatar
By unic0rn
sace da ga prcka Sadam dok Sotona gleda hihihihiihhihiihh

Slika
Korisnikov avatar
By bu
Originally posted by Kragi

ahaha to ne mogu da zamislim..ja msm da nasi politicari jedva izdrzavaju da se srecu u jednoj zgradi a kamoli da idu negde u istom avionu :)
Korisnikov avatar
By Mars
To je zarad nacionalnih interesa, kao što recimo Charles, William i Harry nikad ne putuju istim avionom.

Zamisli samo kako bi to izgledalo da većina naših političara izgine...

Slika
Korisnikov avatar
By Vel boy
Žao mi je samo onih obichnih Poljaka tj. chlanova porodica tih poljskih bivshih zarobljenika koji su ishli da obeleze to u Rusiji, Belorusiji gde li vec.....shto su ishli da obeleze.
Neka mi Bog oprosti, ali kaczynskog i njegove pristalice, ne zalim, ali mogu se Bogu pomoliti da im oprosti antigejne grehe za zivota im jer nisu znali shta su radili u njihovom antigejnom inatu. a, da je inat bio svojstven kaczynskom i njegovim pristalicama i inache, govori i to shto su ignorisali upozorenja kontrolora leta koji ih je chini mi se fino bio upozoravao shta ne/raditi......
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Mars

Zamisli samo kako bi to izgledalo da većina naših političara izgine...
pa, gde god da se desilo ovako nesto, da ceo politicki vrh izgine, nastao bi haos. ne bih voleo da dozivim tu anarhiju. pogotovo kada sva ta gladna usta krenu da se otimaju za vlast...
politicari, pogotovo predsednici, njih treba ipak posmatrati drugacije, oni su obavljali poslove koje ne moze neko tek tako da nastavi. jbt, sekretaricu kad posalju u penziju, zivkaju je narednih godinu dana gde je ovo, gde je ono, koji je kontakt za ovo, koji za ono...
jedno je da te boli kurac da pogine recimo jankovicka homofob, drugo je da pogine predsednik homofob.

off:
Originally posted by unic0rn

sace da ga prcka Sadam dok Sotona gleda hihihihiihhihiihh

Slika
:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Mars
Pusti me da maštam bre, da izginu ovi sada...

A Životinjsku farmu sam čitao tako znam da bi ubrzo na njihova mesta došla nova govna.

Inače nikakvu religijsku-homofobnu vezu sa slučajem ne vidim (jer mi se tek onda ne bi dopalo šta bi vezano za Srbiju moglo da se zaključi)...ali ironična je pobeda iz groba tih Rusa koji su pre 70 godina pobili te silne Poljake....a sada se dešava i ovo sa njihovim potomcima...
Korisnikov avatar
By ns.happy
pravi proleter nikad ne masta. sto kaze mira banjac u lepoti poroka - naturizam mora opstati po svaku cenu! :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
I na kraju je sjebali. I ti mene teraš da se ponašam po njenom modelu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!