Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Simor
Jel' to ono oko vode u Banatu i da li Velja uopšte pije vodu? :giggle:

Ja imam podeljeno mišljenje o Nenadu Čanku i Ligi socijaldemokrata Vojvodine, ali zbog antiratnog angažmana, zbog vrlo jasnog antinacionalizma i zbog vrlo uspešnog nošenja sa raznoraznim fukarama srpske političke estrade, upisujem se u fan klub.
By mythe
meni je Chanak drag, posebno jer se zalaze za autonomiju Vojvodine, tj. da vojvodjanski novac ostaje u Vojvodini :)
By Simor
Jebote, mythe, kako ti spajaš ljubav prema Borisu Tadiću, Nenadu Čanku, Slobodanu Miloševiću i Franji Tuđmanu, kako spajaš želju za regionalizacijom sa slavljenjem srpskih ratnih zločina, kako spajaš ljubav prema "evropskom" sa vrlo jasnim anticivilizacijskim sistemom vrednosti, nikada mi neće biti jasno. Daleko od toga da mi je to važno, ja te ionako doživljavam kao forumskog pajaca (ultimativni hit ti je da si ti završio menadžment pa razumeš istorijske procese); čisto se onako retorički pitam...
Korisnikov avatar
By colorado
Jedan od retkih debelih ljudi koji me ne nerviraju.
By mythe
@ Simor - Ja uopste nemam ljubavi prema Slobodanu Milosevicu, samo sam napisao da su mi 90te bile lepe godine. Nema to veze sa Slobom i rezimom.
Boris Tadic mi je okey, jer je razuman, odmeren a i uziva velikog broja gradjana Srbije. Trenutno ne postoji druga osoba na politickoj sceni Srbije koja moze da se meri sa Tadicem. A i kada pogledam ko ga sve napada (ekstremisti svih boja), odmah postanem njegov jos vatreniji pristalica.
A posebno ne slavim srpske ratne zlocine, samo trazim da se sve to lepo razjasni, a ne jedan (polu)mit uzdize kao 'jedini i najveci' zlocin.
By Kragi
Originally posted by Simor

Jebote, mythe, kako ti spajaš ljubav prema Borisu Tadiću, Nenadu Čanku, Slobodanu Miloševiću i Franji Tuđmanu, kako spajaš želju za regionalizacijom sa slavljenjem srpskih ratnih zločina, kako spajaš ljubav prema "evropskom" sa vrlo jasnim anticivilizacijskim sistemom vrednosti, nikada mi neće biti jasno. Daleko od toga da mi je to važno, ja te ionako doživljavam kao forumskog pajaca (ultimativni hit ti je da si ti završio menadžment pa razumeš istorijske procese); čisto se onako retorički pitam...
:smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja se uglavnom slažem sa onim šta priča, ali ne i kako priča.

I ne mislim da tako priča zbog političkih fukara, nego zato što je dvorska luda i prostak.
Može sa tim fukarama i drugačije da se priča. Jeste da treba debelih živaca, ali može.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Gotivim.
Ne amenujem mu svaku rec, smatram da moze da bude mnogo pristojniji i vaspitaniji, ali da se sa misljenjem slazem - uglavnom se slazem.
Zameram demagogiju i previse talambasanja a premalo rada. Puna su mu usta kradje, Beograda, Ustava iz 74te, a Statut Vojvodine je predlozila Demokratska Stranka. On se izjasnjava za velikog Vojvodjanina, a Bojan Pajtic iz DSa je predsednik Vlade AP Vojvodine i mnogo se vise stara o samoj Vojvodini, dok se ovaj prepucava u BGDu.
Korisnikov avatar
By blabla54380
gotivim canka zato sto ume ostro da osudi i napadne. umesto proseravanja o politickoj korektnosti "vasa stranka ne ide u korak s vremenom" covek lepo kaze "vas treba zabraniti zakonom". eto. volim takve politicare, a ne borisa tadica "srbija nikad nece ustuknuti pred nasiljem" :smeh: meni ta izjava i dalje odzvanja u glavi i dalje ne verujem da je to stvarnost a ne film tipa boj na kosovu.
Korisnikov avatar
By Loni
Gotivim ga jer niko ne ume tako da spusti nacoše i budale kao on.

Žao mi je što ga optužuju za separatizam.
Iz svih statuta LSV-a ispada da se partija jednostavno zalaže za razvoj svoje regije i sprečavanju pljačkanja.

Podržao bih regionalne stranke i iz drugih krajeva, kao i možda neku čisto beogradsku partiju. To postoji svugde.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Nikome nisam ono baš naklonjen, ali se definitivno "upisujem" u ovo udruženje :) Mislim, o Čanku govorimo ; :) Prasac je mama :P
Korisnikov avatar
By Mage
Čanak je likčina :lol:

Njegova bivša žena mi je predavala sociologiju u školi. Riba boli glava! Pitam se šta li je radila sa njim :misli: :smeh:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Canak je jedini lik koji je mene zainteresovao da gledam Velikog Brata. I prestao sam cim je on izasao.
Njegovi politicki stavovi mi se dopadaju a i jedna je od retkih osoba kojima nekako lezi taj intelektualni "snobizam".
I jos mi je bio jako simpatican kada je osmislio ceo patent sa busenjem flase i merenjem kolicine vode koja je istekla da bi ljudi u kuci Velikog Brata znali koliko je sati na sta mu je neka cica rekla da je zapamtila da je bilo 17h kada su usli i da samo oduzme vreme na "stoperici" koju ukucani imaju na bubicama... Hahaha... No, Canak je samo dao jedan komentar tipa: "Da, to je ta zenska promucurnost." Bas je nekako simpaticno odreagovao da mi je cela situacija ostala bas pozitivno u secanju...
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Originally posted by Mage

Čanak je likčina :lol:

Njegova bivša žena mi je predavala sociologiju u školi. Riba boli glava! Pitam se šta li je radila sa njim :misli: :smeh:
A ti si garigrađanin? Što se mi ne družimo :D ????
Korisnikov avatar
By Sunce
Meni deluje dobrocudno. Po potrebi zna da se narogusi. I am in...
Korisnikov avatar
By deran
prava je šteta što se ne bavi ozbiljno politikom-ovako ostaje samo i uvek kritičar...
Korisnikov avatar
By ChristianTroy
Boze sacuvaj, bolje da ste napravili grupu za pokojnog Djindju nego za ovog matorog. Pa on svaki dan ispija kafe i radzu u LazeT. Nista ne radi, samo zna da spusta drugima(ali to odlicno radi) ja mislim da nista teze od papira nije podigao u svom zivotu.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by ChristianTroy

Boze sacuvaj, bolje da ste napravili grupu za pokojnog Djindju nego za ovog matorog. Pa on svaki dan ispija kafe i radzu u LazeT. Nista ne radi, samo zna da spusta drugima(ali to odlicno radi) ja mislim da nista teze od papira nije podigao u svom zivotu.
Pa, nije coveku posao da utovara pesak... Podigao je pritisak pojedinima kojima ga nije lako dici :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Simor

Ja imam podeljeno mišljenje o Nenadu Čanku i Ligi socijaldemokrata Vojvodine, ali zbog antiratnog angažmana, zbog vrlo jasnog antinacionalizma i zbog vrlo uspešnog nošenja sa raznoraznim fukarama srpske političke estrade, upisujem se u fan klub.
:up:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by BellyButton
Canak je jedini lik koji je mene zainteresovao da gledam Velikog Brata. I prestao sam cim je on izasao.
Meni je bilo jako tužno kada je napravio gomilu prženica i onda je stajao i svima nudio prženice :curka: a niko nije hteo da ih uzme jer su se već najeli dok je pržio (nisu hteli da čekaju da sve bude gotovo) a on je onako molećivo gledao za njima i držao onaj tanjir u jednoj ruci dok se drugom naslanjao na štaku
:rida:
To je bio onaj momenat kao sa Ivanom Cankarom i majkom i šoljicom kafe
:rida:

Nego, da razmišljamo o vedrijim temama, Boris M. se vozio sa Čankom na motoru, pa može da nam kaže koliko je udoban na stiskanje
:awesome:
Korisnikov avatar
By Herald

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s4AycZh- ... re=related[/youtube]
Prava skorpija! Ako neko zna sta je u podznaku nek dojavi.
Revoltira ga nesvrsishodno raspredanje. Zna sta hoce, i radi da to ostvari. Samo sto Chaki ima posla sa inhibitorima, koji se drze slobinih ( hitlerovih ) principa u vidu ustava i zakona.

1992 vojvodini je oteta imovina, a 1995 je vojvodjanski opstinama oteta imovina i nazavana vlasnistvom republike srbije, sto i dan danas vazi a na osnovu Seseljevog zakona iz 1995.

U ovom momentu sva sredstva koja se sliju, po bilo kom osnovu u kasu, idu u Beograd. Onda Beograd vraća deo tih sredstava ili, u najvećem broju slučajeva, i ne vraća. Kad dobijemo izvorne prihode, onda će pokrajina da prikuplja sredstva, a u Beograd prosleđuje koliko treba – zaključuje Maja Sedlarević.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!