Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by SimorMrzim kad napišeš ono što sam ja hteo da napišem.
Ja imam podeljeno mišljenje o Nenadu Čanku i Ligi socijaldemokrata Vojvodine, ali zbog antiratnog angažmana, zbog vrlo jasnog antinacionalizma i zbog vrlo uspešnog nošenja sa raznoraznim fukarama srpske političke estrade, upisujem se u fan klub.
Originally posted by Simor
Jebote, mythe, kako ti spajaš ljubav prema Borisu Tadiću, Nenadu Čanku, Slobodanu Miloševiću i Franji Tuđmanu, kako spajaš želju za regionalizacijom sa slavljenjem srpskih ratnih zločina, kako spajaš ljubav prema "evropskom" sa vrlo jasnim anticivilizacijskim sistemom vrednosti, nikada mi neće biti jasno. Daleko od toga da mi je to važno, ja te ionako doživljavam kao forumskog pajaca (ultimativni hit ti je da si ti završio menadžment pa razumeš istorijske procese); čisto se onako retorički pitam...
Originally posted by colorado
Jedan od retkih debelih ljudi koji me ne nerviraju.
Originally posted by MageA ti si garigrađanin? Što se mi ne družimo
Čanak je likčina![]()
Njegova bivša žena mi je predavala sociologiju u školi. Riba boli glava! Pitam se šta li je radila sa njim![]()
![]()
Originally posted by just_meŠto da ne
Originally posted by MageA ti si garigrađanin? Što se mi ne družimo
Čanak je likčina![]()
Njegova bivša žena mi je predavala sociologiju u školi. Riba boli glava! Pitam se šta li je radila sa njim![]()
![]()
????
Originally posted by ChristianTroyPa, nije coveku posao da utovara pesak... Podigao je pritisak pojedinima kojima ga nije lako dici
Boze sacuvaj, bolje da ste napravili grupu za pokojnog Djindju nego za ovog matorog. Pa on svaki dan ispija kafe i radzu u LazeT. Nista ne radi, samo zna da spusta drugima(ali to odlicno radi) ja mislim da nista teze od papira nije podigao u svom zivotu.
Originally posted by Simor
Ja imam podeljeno mišljenje o Nenadu Čanku i Ligi socijaldemokrata Vojvodine, ali zbog antiratnog angažmana, zbog vrlo jasnog antinacionalizma i zbog vrlo uspešnog nošenja sa raznoraznim fukarama srpske političke estrade, upisujem se u fan klub.
Originally posted by BellyButtonMeni je bilo jako tužno kada je napravio gomilu prženica i onda je stajao i svima nudio prženice
Canak je jedini lik koji je mene zainteresovao da gledam Velikog Brata. I prestao sam cim je on izasao.
Prava skorpija! Ako neko zna sta je u podznaku nek dojavi.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s4AycZh- ... re=related[/youtube]
U ovom momentu sva sredstva koja se sliju, po bilo kom osnovu u kasu, idu u Beograd. Onda Beograd vraća deo tih sredstava ili, u najvećem broju slučajeva, i ne vraća. Kad dobijemo izvorne prihode, onda će pokrajina da prikuplja sredstva, a u Beograd prosleđuje koliko treba – zaključuje Maja Sedlarević.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!