Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Između Vuka Jeremića i svoje budućnosti - biram...

Između EU i Kosova - biram EU
9
24%
Između EU i Kosova - biram Kosovo
3
8%
Između EU i Kosova - biram Ljilju Smajlović
2
5%
Između EU i Kosova - biram Sonju Liht
Nema glasova
0%
Između EU i Kosova - biram Borisa Tadića
Nema glasova
0%
Između EU i Kosova - biram Borisa Tadića
Nema glasova
0%
Između EU i Kosova - biram Džordža Klunija
1
3%
Između EU i Kosova - biram odlazak u inostranstvo jer Srbija nikada neće postati normalna država
23
61%
By mythe
Niko dosada nije rekao da Srbija treba da bira izmedju Kosova i clanstva u EU, sacekajmo najpre da Srbija uopste dobije status kandidata. Pregovori ce biti dugi i teski, uz mnogo odricanja i kompromisa, EU kao celina taj uslov nece postaviti jer pojedine zemlje priznaju tu laznu i teroristicku 'drzavu' Kosovo, moguce je da ce pojedine clanice EU zapretiti blokadom ulaska u EU i sl...u tom slucaju najbolji, najposteniji i najdemokratskiji nacin je da se o tome izjasne gradjani Srbije na referendumu.
Korisnikov avatar
By Vel boy
juche scene pravio Kuchner, danas Jeremic...... kako je lepo biti politichar placen za cirkusanje......
Korisnikov avatar
By Stripi
Ako ja dobro razumjeh neki dan EU predstavnika za proširenje, rješenje za EU odvojeno će morati pronalaziti Srbija i Kosovo. To mi se poprilično čini kao izbor ili-ili.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Ali ja ne vidim nikakav izbor -- i da Srbija kaže NE Evropskoj uniji to ne znači da može da uzme nazad Kosovo. Nije, dakle, izbor između EU i Kosova, nego između ulaska i neulaska u EU, dakle ili EU ili ništa.
By Ulix
Biram ono poslednje ponuđeno. Nešto mislim da bih isto izabrao i da Srbija uđe u EU i da postane jednog dana jedna od ekonomski jačih članica, što se, naravno, neće nikada dogoditi. Prosto govoreći, kako vreme prolazi tako ja sve manje mogu da vidim svoj život u ovoj rupi, bez obzira na to koliko se stvari ovde navodno menjale. TOLIKO ne volim ovu zemlju.
Korisnikov avatar
By mirth
^ Jeah right. Pa ti si od vecih patriota na ovom forumu. :njanjanja:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kitu :eureka:

Ako nema kite ovde, biram inostranstvo!
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Odabrah EU. Ja Srbiju vidim u EU. EU vidi Srbiju u EU. Samo je jadna, zavedena masa ne vidi... ali pozitivno je da mase ima sve manje i manje. Ne zameram Vuku, on je političar i diplomata. On ne govori šta misli, on govori ono što treba da se čuje... Činjenica je da Srbija na Kosovu nema skoro nikakvu politiku još od 91. - jer već tada na Kosovu se ne vrše popisi stanovništva, već se prave projekcije istog. Činjenica je da naša politička elita priprema teren i gleda kako da očuva glasove, svesna da će u jednom momentu morati da zine i proguta žabu. Samo se nadam da će odabrati pravi momenat za to.

Zamerka, ja bih postavio kad mogućnost za glasanje deo Kosova i EU :) Na to imamo pravo. Čak sam ubeđen da je to ono što Srbija pokušava sada da izdejstvuje pred Međunarosnim tribunalom... no, čekajmo pa ćemo videti...
Korisnikov avatar
By zachary85
Nikada neću doživeti da neko u Srbiji kaže javno, a da je pritom još na vlasti: Kosovo i Srbija nisu više isto!!! Hajde da uspostavimo dobrosusedske odnose sa Republikom Kosovo. Zvuči kao Alisa u zemlji čuda!

Izabrao sam ono poslednje, jer kada budem imao priliku da napustim ovu zemlju, ja ću je i iskoristiti.

Ne možemo da uđemo u EU ako prvo ne promenimo svest o nekim stvarima. Poslušajte Miroslava Prokopijevića u Peščaniku od 26.2.2010. Pametan čovek!
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Hehehe, mnogi su pametni ljudi govorili u Peščaniku.. a broj građana Srbije opada... Mislim da bi smo trebali ipak ostati ovde i probati izmeniti neke stvari... Mnogo je lakše dići ruke i otići :(
By Hans
Poslednja stavka. Ja nemam sto zivota.
Ovoj drzavi je bitnije da trazi ubice putem reality trasheva na Pinku nego da se pozabavi time gde je vise taj Mladic, sta traze na desetine hiljada evra u njegovoj kuci ako on tu vec ne zivi i tome slicno.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Ma šta god izabrali, pre ili kasnije će se ratovati za Kosovo. Živi bili pa videli.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Originally posted by just_me

Odabrah EU. Ja Srbiju vidim u EU. EU vidi Srbiju u EU. Samo je jadna, zavedena masa ne vidi... ali pozitivno je da mase ima sve manje i manje. Ne zameram Vuku, on je političar i diplomata. On ne govori šta misli, on govori ono što treba da se čuje... Činjenica je da Srbija na Kosovu nema skoro nikakvu politiku još od 91. - jer već tada na Kosovu se ne vrše popisi stanovništva, već se prave projekcije istog. Činjenica je da naša politička elita priprema teren i gleda kako da očuva glasove, svesna da će u jednom momentu morati da zine i proguta žabu. Samo se nadam da će odabrati pravi momenat za to.

Zamerka, ja bih postavio kad mogućnost za glasanje deo Kosova i EU :) Na to imamo pravo. Čak sam ubeđen da je to ono što Srbija pokušava sada da izdejstvuje pred Međunarosnim tribunalom... no, čekajmo pa ćemo videti...
Sve najbolje recheno.
Korisnikov avatar
By KiWi
... isključivo na izborima.
Korisnikov avatar
By colorado
Isto ono sto je Uliks rekao.
Cak i pre rata i svih ovih sranja, u najranijem detinjstvu, meni ovde nije bilo lepo. Nikad mi ovde ljudi nisu bili jasni.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Jeremić odlično radi svoj posao, ovu izjavu je dao u pravo vreme
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!