Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
26. februar 2010. | 10:44 | Izvor: Tanjug
Beograd -- Gradonačelnik Dragan Đilas kaže da se nada da će domaći eksperti prihvatiti model bečkog metroa za budući metro u glavnom gradu Srbije.

On objašnjava da je u pitanji metro "od četiri vagona, koji jednim delom ide ispod zemlje jednim iznad, 80 kilometara na sat i nigde se ne seče sa drumskim saobraćajem".

"To će omogućiti brže kretanje ljudi, samim tim mogućnost za neki bolji biznis, kao i viši standard građana", istakao je gradonačelnik.

On je dodao da će "u toku narednog meseca jedna grupa privrednika, stručnjaka za metro i novinara otputovati u Beč, da bi se na licu mesta upoznali sa lakim i teškim metroom".

"U toku godine krenuće se sa izgradnjom Gradske železnice. Biće kupljeni novi vozovi koji će omogućiti gradjanima da za petnaest minuta stižu u centrar iz najudaljenijih delova grada", najavio je gradonačelnik.

------

Bash pre neki dan diskutovasmo o tome kako je Bechki metro divan. Bash zato ne mogu da poverujem da sad tako nesto postoji jednog dana i u Beogradu. Al zivi bili pa doziveli :lol:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Šta reći osim :awesome:

Al' do tad ću ja svakako već biti u podzemlju.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by unic0rn

"To će omogućiti brže kretanje ljudi, samim tim mogućnost za neki bolji biznis, kao i viši standard građana", istakao je gradonačelnik.
kako se ja napalim kad gradonačelnik ističe! :drkanje:
Korisnikov avatar
By ns.happy
bravo :awesome: za beograd, za beograd, svi su culi, svi su culi...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Lepa Krepa

Ajme, Krepo... Ja se napalim kad se ti napališ kad gradonačelnik ističe. :drama: :lol:

E, da, pre ću ja postat' metro za crve i kišne gliste...
Neko zainteresiran za opkladu?
'ajde, dok sam još u ovom kockarskom tripu. :predsednik:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Procenjujem da ce putovanja u svetske metropole zarad prikupljanja vaznih informacija u vezi sa njihovim metro sistemima trajati do neke 2025. Od tog trenutka zurice se narednih 7-8 godina da se donese konacna odluka po cijem sistemu ce se metro graditi, a nakon odluke (oko 2032.), gradonacelnik Stevica Djilas (sin) ce poslati ekipu strucnjaka ponovo u taj odabrani grad po one najvaznije informacije... Te 2035. pasce DS sa vlasti, a novopridosla stranka ce proceniti da je metro vec prevazidjeni sistem gradskog saobracaja i da treba tragati za alternatinim vidom resavanja problema... :wundy:
By Simor
Pa, gradonačelnik koji ima manire k'o iz "bečke škole" ništa drugo ni ne može no Beograd po ugledu na Beč da gradi.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Dzelajza Rouz
Originally posted by Lepa Krepa

Ajme, Krepo... Ja se napalim kad se ti napališ kad gradonačelnik ističe. :drama: :lol:
meni sad ostaje samo da eksplodiram usled naleta narastajućijeh vrelina.

(moderacijo, di vam je ovde :orgazam: ili barem :vatromet: smajli? :oklagija: )
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Nemoj njih da pitaš.
Verovatno će ti, u nedostatku adekvatne grafičke inkarnacije čulne napetosti, predložiti :awesome:

Vele da se uz sve slaže.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Dzelajza Rouz

Nemoj njih da pitaš.
Verovatno će ti, u nedostatku adekvatne grafičke inkarnacije čulne napetosti, predložiti :awesome:

Vele da se uz sve slaže.
pomodari.
:awesome: ni izbliza ne izražava intenzitet moje strasti. :hand:
Korisnikov avatar
By Madonna
jao sad mi dođe da napravim jedan svršavajući smajli sa orgazmičnom facom.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
hajde vala!
ali nek svršava u metrou, da ne bude baš potpuni offtopic.
:maska:
Korisnikov avatar
By Mikili73
Da da, biće naravno metroa....a na nadzemnim delovima gde konfiguracija terena dozvoljava, a radi uštede energije koristiće slobodan pad za kretanje :auto:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by Mikili73

Da da, biće naravno metroa....a na nadzemnim delovima gde konfiguracija terena dozvoljava, a radi uštede energije koristiće slobodan pad za kretanje :auto:
:pucaodsmeha: :roflmao:

:hyper: Loooooooda voznja, burazeru. :lol:

Visestruka korist od toga. Jedna je svakako turisticka atrakcija tako jedinstvenog sistema nadzemno-pomalopodzemne zeleznice... :giggle:
Korisnikov avatar
By unic0rn
a moze i da ima jedro pa da se pogonuje na vetar :love:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ja se nadam da će ga uskoro bar početi.
Korisnikov avatar
By Tungi
Ako,pa nek' crknu ovi Novosadjani:roflmao::lol:
Korisnikov avatar
By Marvin
Tungi, loše se nešto proektuješ... de se reprogramiraj...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Novosađani, kao i svi ostali, mogu samo od smeha da crknu.
Korisnikov avatar
By kal zakath

On objašnjava da je u pitanji metro "od četiri vagona, koji jednim delom ide ispod zemlje jednim iznad, 80 kilometara na sat i nigde se ne seče sa drumskim saobraćajem".

za razliku od ostalih metroja, koji treba da stanu kod semafora i čekaju da prođu biciklisti, pešaci, klinci na rolkama, i slični sisari?
Korisnikov avatar
By colorado
Mislim da je samo hteo plebsu da objasni sta je metro.

Kako ga braaaaaaanim...

!!!
Korisnikov avatar
By mitrandir
E, ako mi metro ne digne standard, ništa nece :kolutaocima:
Korisnikov avatar
By svejedno
Beograd je metropola jer ima metro do pola.

..

cuo pre deset dina, dan danas se smejem.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Simor

Pa, gradonačelnik koji ima manire k'o iz "bečke škole" ništa drugo ni ne može no Beograd po ugledu na Beč da gradi.
Da nije beogradski gradnočalneik iz istog sela kao i zagrebački?
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by Stripi
Originally posted by Simor

Da nije beogradski gradnočalneik iz istog sela kao i zagrebački?
Sve je ovo isto selo, samo se nismo dogovorili oko toga da l' je Šešeljevo, Stipino, ovoga il' onoga...

(evo ga opet! aforizam! i to loš! bljak! iš! iš!) :bljak:
Korisnikov avatar
By zachary85
Originally posted by Leon Walras

Ko ce sve to da plati? :oklagija:
Pa mi, ko će drugi???
Neće valjda neko da nam pokloni metro??? Možda Rusi, ako naš dragi predsednik i ministar vanjskih poslova se dovoljno uvuku u du... Putinu.

Živi bili, pa videli. Ništa bez Mrkonjića, dok on ne lupi šakom o sto ili o nečije lice...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!