Originally posted by Nbegi
Da, ne piše da su gejevi.
Ali, ovo mi je hit:
Originally posted by Loni
Još jedan dokaz da i među gejevima ima kriminalaca i mafijaša.

Ma neee, Loni, kako te nije sramota da pomisliš tako nešto, pa gejevi su zapravo viša inteligencija koja je stigla iz udaljenog kraja univerzuma kako bi se umešala među obične ljude radi opstanka i spasa planete. Pri tome su svi oni visokointeligentni, svi imaju po 2-3 fakulteta, bave se filozofijom, lepim umetnostima, fundamentalnim naukama, svi su idealnih proporcija, ne puše, ne piju, ne drogiraju se, sve humanista do humaniste, svi pripadnici bogatog sloja stanovnika... (dopisati po želji)

E Nbegi nemoj da me praviš ovde ludim jebote!
Znam da je nekima ideal da nekog ,,olude'' pred svima i onda uživaju, ali ja nisam ni mislio da je među gejevima manje mafijaša zbog toga što su svi nežni, pitomi i pametni i čitaju literaturu već zbog sasvim drugih razloga!
Izvini, a zbog čega je među ženama mađe mafiaša?
Od 10-tak zatvora u Srbiji, samo je 1 ženski.
Hej jesu li one zaista toliko bolje? 
Pa nisu, ali verovatno znajući da nemaju fizičku snagu da učine nešto, odustaju od te vrste kriminala.
Gejeva zaista IMA MANJE procentualno među kriminalcima u odnosu na strejt ljude i to ne zato što su bolji kao ljudi već zato što su manje povezani sa MEJNSTRIM ULIČNIM MANGUPIMA.
U kriminal se najčešće ulazi preko uličnog društva, preko grupe mangupa iz kraja.
Takva društva imaju jasnu hijarhiju koga cene kog ne.
Cene, one koji imaju ,,herca'' da se tabaju,
a koliko ti znaš takvih gejeva?
Koga od gejeva znaš da se ikad potukao osim mene, koji se potukao s tobom 2005? 
Koliko molim te znaš gej ljudi, kojima je glavno društvo, ono iz ulice iz kraja?
Je l se ti od 20. godine pa nadalje spajaš tako s ljudima što ločete pivo ispred drakstora i idete zajedno na tekme il' prema interesnim zonama? 
(malo radno mesto, malo gej kontekst)
Poenta većine gejeva je da oni ne ispunjavaju uslov, na osnovu kojih bi ih to agresivno društvo lokalnih mangupa vrednovalo kao alfa mužjaka.
Pa upravo na neuklapanju gejeva u mejnstrim se i zasniva čitava homofobija!
Upravo na tome se i zasniva gej asocijalnost u odnosu na običan svet na Balkanu i u mnogim drugima zemlajma.
Da gejevi zaista sa svim njihovim tipičniom karakteristikama postaju toliko omiljeni među komšijama hulignima, pa ceo naš aktivizam, koji služi tome da nas prihvate pao bi u vodu. 
- Kod mangupa vrednuju se oni, koji menjaju devojke, oni koji ne prezaju da se biju, oni koji predstavljaju autoritete.
Naročito na stadionima. 
Koliko ti gejeva znaš da su autoriteti u svojim ulicama? 
A ulica i jeste glavna baza da se mladi muškarci povezuju s ostalim kriminalnim grupama, da upadaju u dilerstva, klanove itd.
Kako će asocijalan gej, koji se druži s 5 prijatelja na fakultetu/radnom mestu, a ostali su mu s romea, da upadne u takav tip društva. 
To se gejevima zbog prirode našeg izolacionizma jako retko dešava.
Ja bar ne znam nijednog gej krimosa lično, a svega za njih par iz priče.
Čak ni ovaj slučaj ne svedoči o geju iz jake organizovane kriminalne grupe već o dva pojedinca, koji su se rešili da likvidiraju trećeg, bogatog stranca.
I ako ćemo pravo ovakvi slučajevi nisu toliko česti, kao neke druge kriminalne aktivnosti.
Pre nego što daš sebi pravo da se nekom smeješ, najpre promisli šta je taj neko zaista imao na umu, a ne da pretpostavljaš da ja idealizujem gejeve kao pacifiste i umetnike, a da to nigde ne stoji.