Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Kažu da su oči ogledalo duše, a narod bi mogao biti ogledalo vlasti...

Jeste li dali svoj potpis za vanredne izbore? Podržavate li ih?
Iako je samo marketinška igra, ova kampanja može pokazati:

- koliko ljudi podržava SNS & Co.
- koliko ljudi smatra da Vlada ne radi svoj posao kako valja

Ja cenim da će skupiti oko 700 000 u vrh glave...

Izvor
Korisnikov avatar
By Dirrty
Odakle ta opsednutost SNS-om?

Ne, niko mi nije ponudio da potpišem, niti bih pristao.

Inače mislim da jesu dovoljna pretnja DS i njenim koalicionim partnerima, čak i kao samostalna stranka.
A kad bi se udružili sa još nekim, što im zbog vlasti sigurno ne bi teško palo...

Ljudi su nezadovoljni, kao i uvek, kako ne bi bili.
Traže bilo kakve promene, pa makar i vlasti koja neće dovesti do željenih rezultata, jer su svi političari govna.
Korisnikov avatar
By ::fy::
Upravo su bili u mom ulazu, koliko im je akcija uspešna sada su počeli da idu od vrata do vrata da mole za potpise. Ja svoj glas više nikada nikome nedajem, sa izborima i glasanjem u ovoj zemlji sam završio.
By Ulix
Nisam za vanredne izbore, jer je to nepotrebno cimanje da bismo dobili istu koaliciju..

A i da budu vanredni izbori, ne bih glasao. (Da mi je neko rekao da ću nekad doći do tog stadijuma, ne bih verovao, ali eto - ne bih glasao, jer ne znam za koga bih glasao.)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma dajte, uveli su kao poslednju opciju na glasačkim listićima, ni za koga od navedenih.
Ja od sad to zaokružujem, ali svakako izlazim.
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
@Dirrty

Nisam opsednut, ja sam njihov član :P (zezam se!!!)

Samo biram neke teme koje mi zapadnu za oko... Ono, desilo se da je to SNS ovih par puta...

@Ulix i ostali

Kontam da smo došli do toga da zaista ne postoji zglavan izbor, ali ja bih opet išao da glasam... Ne znam, smešno je, ali jednostavno ne mogu tek tako da iskuliram...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma, ja sam strahovao od njihovog dolaska na vlast kad su se tek odcepili.
Ako tad nisu uspeli da kroz svu tu medijsku pažnju uspeju da postignu nešto, sumnjam da će sada uspeti.

Mada, ko zna... već duže vreme ne pratim politička dešavanja, i mogu reći da mi prija.
Kada se pojavi nešto novo i drugačije, sa svežim pristupom, a ne milion puta ižvakanim temama, možda me ponovo i zainteresuje.
Korisnikov avatar
By Rei
Dunno, ja sam u svojoj pecini i ne zanima me spoljni svet, ali mislim da izbori na svakih godinu-dve ni u najludjim snovima ne mogu izaci na dobro, posebno ne sa ovakvim politicharima... Ali bih ispuzao napolje i glasao, jbg.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Niko mi nije nudio da bilo sta potpisujem, a i da jeste mislim da bih se verbalno obracunala sa istima na nimalo damski nacin. Nema vise pukog zatvaranja vrata, 'lebac im jebem, ljudi ne rade, plata nema, cak su nam i grejanje iskljucili oni hoce potpis. Mrs.
Sve i da skupe taj milion, opet bih izasla na izbore, opet bih lobirala za DS i opet bi od DSa dobili po pichci. Samo nam prave pos'o.
Ja tacno mislim da se zapravo to krije ispod te ideje o vanrednim izborima, izmusti finansijere za jos jednu kampanju.
Korisnikov avatar
By Tungi
Odavno ne izlazim na glasanje,niti cu.Kakve gradjanske duznosti bre.Nek' se tornjaju svi u vrazju mater:kletva:
Korisnikov avatar
By He_Marlene
Moj glas je uzvisena privilegija i kao takav ostaje van dometa svake seljacke suse koja se bavi politikom,a politika je zabava za prostake,i kao takva nije dostojna te casti...Elem ako opet budu bili izbori poludecu.Ne mogu vise da podnesem direktne prenose mitinga gde se skupi sva susa i prica svoje bajke...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!