Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Devetogodišnja devojčica iz Kine postala je jedna od najmlađih majki na svetu, nakon što je carskim rezom rodila dečaka, preneo je "Dejli mejl".

Neimenovana učenica iz Songjuana primljena je u bolnicu u Čangčunu, u pokrajini Džilin na severoistoku zemlje, kada je bila trudna osam i po meseci. Dva dana kasnije rodila je dečaka teškog 2,7 kilograma, izvestili su kineski mediji.

Roditelji devojčice su odbili da komentarišu njenu trudnoću, ali su potvrdili da su slučaj prijavili policiji. Prošle noći kineska policija pokušala je da ustanovi ko je otac.

U pokrajini Džilin seks sa detetom mlađim od 14 godina automatski povlači presudu za silovanje i dugogodišnju kaznu zatvora, ukazao je "Dejli mejl".

Izvor

Mislim, stvarno, ti heteroseksualci...
Korisnikov avatar
By ns.happy
kako je to moguce, pa njoj ni jajnici nisu sisli a kamoli ovulirali... :lood:
Korisnikov avatar
By KiWi
Kada sam ovako umoran proradi disleksija, pa sam pročitao DEVEDESETOGODIŠNJA ... i kao Wow!

A sad kad sam shvatio ... ja bih za ovakve stvari uveo smrtnu kaznu bez mogućnosti pomilovanja, ako je moguće nešto sporo i bolno...

voleo bih da je ns.happy ukačio ponetu, i da je ovo neka novinarska pekinška patka ...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Slika

ovo je, ilustracije radi, jedna devetogodisnja amerikanka.
Korisnikov avatar
By blabla54380
ajeste sad. beba se porodila u stomaku. beba u bebi.
Korisnikov avatar
By deran
@sprintaš:možeš da se bečiš koliko hoćeš,al je to to...pogledaj malo i wiki,tek tamo šta ima...:shok:
By wilmott
Originally posted by Sprinter

ajeste sad. beba se porodila u stomaku. beba u bebi.

To kao babuske.
Wikipedia
Age 5
1939: Lina Medina of Paurange, Peru gave birth to a 2.7 kg (6.0 lb) son, named Gerardo, by caesarean section on May 14, 1939 in Lima at the age of 5 years, 7 months, and 21 days. Her parents, who assumed their daughter had a tumor, took her to a hospital, where she was determined to be seven months pregnant.

:shok:
Korisnikov avatar
By Vel boy
ne vec lolitas putitas :lol:

stvarno, uozbiljite se , nije se shaliti s ovim stvarima.
By Kragi
meni je ova prica, najblaze receno, odvratna :bljak:
Korisnikov avatar
By ns.happy
to je stvar opste kulture :blush: kad si u rusiji, ponasaj se kao rus ;-)
Korisnikov avatar
By ns.happy
haha :-) da si mladji picic, recimo 7-8 god, ubedio bih te :lol: ja sam ti stari pedofil :obrve: :pervert:
Korisnikov avatar
By castor
ali, ali.. Status mi je rekao da imam 4
:poslednjasansa:

:andjelak:
Korisnikov avatar
By castor
Odustajem. Pocinjem da se ponasam u skladu sa godinama.
Korisnikov avatar
By Burak
nemoguće da je neko sa 9 godina sposoban da zatrudni. Mislim da je stvar u tome da je došlo do zabune sa godinama djevojčice - mala vjerovatno ima 13 ili 14 godina. U Kini postoji običaj da se ženska djeca prijavljuju mnogo mlađa nego sto ustvari jesu.
Korisnikov avatar
By ns.happy
pa, bilo je i mladjih slucajeva. pogledaj linkove. najmladja je imala 5 godina valjda.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!