Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By castor
Slika

:up:

Svaka joj cast. Za ovo je trebalo mnoooooogo hrabrosti.
Zanima kako je prosla posle ovoga? Da li je snosnila neke posledice, jer svi znamo da su jako 'tolerantni' prema svojim zenama.
Korisnikov avatar
By blabla54380
ako nije fotomontaza i ako nije u medjuvremenu obesena, sta reci osim "samo napred"
Korisnikov avatar
By ns.happy
isto pitanje - sta se desilo sa kinezom koji je stajao sa cegerom, potpuno mirno, i time sprecio tenkove da pregaze demonstrante. slika koja je obisla svet (zavrsila i u madoninom video radu ''get stupid'')...
Korisnikov avatar
By Stripi
Joj, ja sam to gledao prije par mjeseci na HRTu, kada je bila obljetnica događanja na Tiananmenu. Mislim da su tipa brže bolje sakrili nakon toga i da je preživio. Međutim, svi koji su mogli pobjeć žive u nekim europskim ili američkim zemljama.
By Kragi
:klap:

:hail2:

Super mi je sto ima feradžu :sweet:
(iako je to u Iranu obaveza, cini mi se, simbolicno je bas simpa da jedna zena sa feradzom uradi ovo) :D
By Hans
Respect. :hail2:
off> Mislim da ne postoji taj novac zbog kog bi se ja i turistichki tamo uputio. Imam ogroman odijum prema toj zemlji, njihovom islamu koji pakuju na veliko u kombinaciji sa pretnjama nuklearnim ratom. Ostale pojedinosti njihovog "savremenog" zivota ne bih navodio.
By Kragi
Originally posted by Hans_87

off> Mislim da ne postoji taj novac zbog kog bi se ja i turistichki tamo uputio.
Joj meni je Iran jedna od top 5 svetskih turistickih destinacija, medjutim:
-brada obavezna
-ne smes da nosis bermude
-cinimi se ni izraelski pecat u pasosu ne smes da imas ...

Bila mi je i frka da idem jer sam se plasio za bezbednost :sigh: iako su me ubedjivali da je to stvar mojih predrasuda :D

Naravno da i ja ne podnosim diktatore i diktaturu ali ono sto Iran nudi je :hail2:
Korisnikov avatar
By Loni
Pa feredže su tamo obavezne. Nema šanse da neko sme da je skine.
By Hans
:eu:
Chak i nemam jaku bradu i teeesko bih mogao da je pustim da raste. :)
Korisnikov avatar
By ns.happy
iskreno, ne znam toliko o iranu koliko o izraelu. e tamo bi ja da odem. :fuck:
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by KgCS3

off> Mislim da ne postoji taj novac zbog kog bi se ja i turistichki tamo uputio.
Joj meni je Iran jedna od top 5 svetskih turistickih destinacija, medjutim:
-brada obavezna
-ne smes da nosis bermude
-cinimi se ni izraelski pecat u pasosu ne smes da imas ...

Bila mi je i frka da idem jer sam se plasio za bezbednost :sigh: iako su me ubedjivali da je to stvar mojih predrasuda :D

Naravno da i ja ne podnosim diktatore i diktaturu ali ono sto Iran nudi je :hail2:
hmmm za i protiv
mrzim da se brijem i to bi mi odgovaralo
(cak i ako je ona varijanta minimum duzine sake)
ali kako da se odreknem bermudaaaaaaaaaa
:neznam:
By Kragi
ma poenta je u "fashizmu", nije problem ne obrijati se ali je problem kad to neko trazi od tebe da bi mogao da udjes u zemlju :roll:

Ali, ali, ali ... kad pogledate fotografije iz Irana :drama: :drama: :placko:
Korisnikov avatar
By castor
kragi, znam u cem' je poenta,
neg' sam trazio za i protiv :P
By XanaX
Pa, donekle. Zapravo što je točno feredža? Veo kojim se sakriva lice ili kompletna nošnja koja sakriva gotovo svaki dio tijela, slično burkama.

Hidžab je opet nešto slično tome, no obično se misli na pokrivalo za glavu. Iranke su obavezne nositi hidžab, obično tako da im pokriva kosu i nastavlja uz vrat. Lica ne moraju pokrivati.

Za fotku mislim da je photoshop. Ili, luda hrabrost, no prije će biti ono prvo.

Ah, gdje su ona stara vremena diktature čiča Reze...

Izraelski pečat u pasošu može biti prepreka pri ulasku u arapske monarhije ili islamski revolucionaran Iran.

A i u Izraelu ima dijelova, čak i u Jeruzalemu, gdje smiju samo "pokrivene" žene i muškarci, po sličnom konceptu, no u drugačijem stilu.
By Kragi
Originally posted by XanaX

Pa, donekle. Zapravo što je točno feredža? Veo kojim se sakriva lice ili kompletna nošnja koja sakriva gotovo svaki dio tijela, slično burkama.
ovo prvo
Korisnikov avatar
By Stripi

Respect. :hail2:
off> Mislim da ne postoji taj novac zbog kog bi se ja i turistichki tamo uputio. Imam ogroman odijum prema toj zemlji, njihovom islamu koji pakuju na veliko u kombinaciji sa pretnjama nuklearnim ratom. Ostale pojedinosti njihovog "savremenog" zivota ne bih navodio.
Oni prijete, Amerkinaci sporovde u praksi. Ispada da je Amerika islamska džamahirija.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Carica! :love:

@Xanax: Hidžab je generalni naziv za pokrivanje, a feredža je ono što liči na dugačak kišni mantil i zapravo je otomanska novotarija (vide se konture tela, što je bilo maltene revolucionarno). Na glavi se nose peče, jašmak, bašjorti (başörtüsü, u stvari generalni naziv za pokrivanje glave ali i vrsta odeće), ešarpa (eşarp) itd, zavisno od toga šta se nosi dole, ima cela filozofija oko toga. "Plava konzerva" je burqa, ono gde se ne vide ni oči, i nosi se samo srednjem istoku.

Moj omiljeni dizajn je burqini - bikini u hidžab izdanju:

Slika

Neki prijatelji su bili u Iranu prošle godine i potpuno su oduševljeni, ljudima, mestima i kulturom (naravno ne i režimom).

Moje iskustvo se svodi na seks sa jednim prezgodnim Irancem, rojalistom čija je porodica emigrirala na Zapad posle izbijanja revolucije. U tom smislu sam zahvalan islamistima :fuck:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by AngraMaina

Carica! :love:

@Xanax: Hidžab je generalni naziv za pokrivanje, a feredža je ono što liči na dugačak kišni mantil i zapravo je otomanska novotarija (vide se konture tela, što je bilo maltene revolucionarno). Na glavi se nose peče, jašmak, bašjorti (başörtüsü, u stvari generalni naziv za pokrivanje glave ali i vrsta odeće), ešarpa (eşarp) itd, zavisno od toga šta se nosi dole, ima cela filozofija oko toga. "Plava konzerva" je burqa, ono gde se ne vide ni oči, i nosi se samo srednjem istoku.

Moj omiljeni dizajn je burqini - bikini u hidžab izdanju:

Slika

Neki prijatelji su bili u Iranu prošle godine i potpuno su oduševljeni, ljudima, mestima i kulturom (naravno ne i režimom).

Moje iskustvo se svodi na seks sa jednim prezgodnim Irancem, rojalistom čija je porodica emigrirala na Zapad posle izbijanja revolucije. U tom smislu sam zahvalan islamistima :fuck:
Eeeeeeeeeeee, pa u tom "kupacem" smo mi videli dve devojke kako se kupaju na plazi u Turskoj. :yes:
Korisnikov avatar
By .L O S T
svaki put kad na cnn-u odgledam emisiju o Iranu uhvati me neki ruzan osecaj, kao da sam to sve preziveo i nekako se osetim uzasno!

oni bar ratove nisu vodili, bolje im je nego sto je bilo nama.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!