Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Na nekadasnjeg bliskog saradnika Zorana Djindjica Nikola Sandulovica pre sat i po vremena izvrsen atentat. Prebacen u Urgentni centar.
Sandulovic je poznat i kao covek koji je zestoko optuzivao Cedu Jovanovica za surovanje sa zemunskim klanom.
Za one koji vise prate estradu, Sandulovic je bio i decko Sladje ex Djogani
Korisnikov avatar
By blabla54380
paz da ti poverujem. prosli put si pohitao da je bacena bomba na pink, a onda se ispostavilo da je pukla malo jaca petarda ispred ulaza zgrade. osecam da je nikolu neko gadjao prackom, a da je odvezen u urgentni jer mu je kamicak upao u nos pa ne moz da ga izvadi.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Postujem u temi samo zbog izazvanog flashback-a lakirance crne cipelice na bele tanke čarape koje su klinci iz mađarskog odeljenja kolektivno nosili na maloj maturi.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ne verujem da je Sladza kriva ako na to aludiras :D
Niko ne zna bolje nego Dzogani :lol:

A sad ozbiljno :)
U online vestima pise sledece za Sandulovica:
-Hapšen je u akciji Sablja 2003. godine, a njegovo ime našlo se i u policijskoj "Beloj knjizi". Sandulović je poznat kao vlasnik nekoliko lokala u centru Beograda, a jedno vreme je kratko radio u obezbeđenju pokojnog premijera Zorana Đinđića.

Znaci nije bio "blizak saradnik" Djindjica nego je radio u obezbedenju a posto se nasao ui beloj knjizi znaci da je i sam deo kriminogenog miljea.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Da li sam samo ja primetio ove nenormalno dobre noge na Zvezdaševom avataru? :drkanje:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!