Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

By Ulix
Slika

Tokom rasprave o potvrđivanju statuta Vojvodine u srpskoj skupštini, patriotsko-radikalska cipela poslanice Srpske radikalne stranke(SRS) Gordane Pop Lazić vaznela se u pravcu stola predsedavajućeg. Povređenih nije bilo, urušen je ugled parlamenta, i eventualno čulo mirisa prisutnih koji su se našli u neposrednoj blizini radikalkine cipele...

http://www.e-novine.com/srbija/vesti/32 ... iizam.html
By ...Sitnicava...
Ja tražila snimak jutros kad sam gledala ovo na vestima, baš me zanimala ta akrobacija, ali neeeeeeeema. Naša skupština je groteska. :merlinka:
By Ulix
Originally posted by ...Sitnicava...

Ja tražila snimak jutros kad sam gledala ovo na vestima, baš me zanimala ta akrobacija, ali neeeeeeeema. Naša skupština je groteska. :merlinka:
U tekstu E-novina je postavljen YT klip, pa uživaj. :flasher:
Korisnikov avatar
By kal zakath
A sada najbitnije pitanje...jel bila neka marka cipela?
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
tipično za mene - pola dana provedem gledajući skupštinu, ozbiljno ugrožavajući svoje krhko zdravlje slušajući aleksandru janković (a bome i gledajući, onaj pogled je stvarno frightening), a propustim vrhunski vašarski spektakl.
By Orion
Šteta što se ne vidi lepo kad baca a ni gde je završila štikla. :sigh:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Ulix

Tokom rasprave o potvrđivanju statuta Vojvodine u srpskoj skupštini, patriotsko-radikalska cipela poslanice Srpske radikalne stranke(SRS) Gordane Pop Lazić vaznela se u pravcu stola predsedavajućeg.
mogle bi e-novine malo da porade na rodnoj korektnosti u jeziku. "predsedavajući" je bila predsedavajućA (and damn good job she did, moram da primetim).
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Joj, što volim naš Para Lament i sve sportske discipline koje se u njemu odigravaju, od bacanja kletve u dalj, preko podizanja nogu u vis, sve do lansiranja cipele...

Jedino mogu sa zavišću da konstatujem - blago poslanicima na raznovrsnosti sportskih rekvizita... mi ostali samo peglu bacamo.
By Ulix
Originally posted by Dzelajza Rouz
Jedino mogu sa zavišću da konstatujem - blago poslanicima na raznovrsnosti sportskih rekvizita... mi ostali samo peglu bacamo.
I ja im zavidim, ti se ljudi ludo zabavljaju. Kad porastem biću poslanik! :cheer:
Korisnikov avatar
By unic0rn
nadam se da cemo za 20tak godina od svi lepo da se nadjemo u poslanickom klubu i tamanimo rostilj za 50tak dinara!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by unic0rn

nadam se da cemo za 20tak godina od svi lepo da se nadjemo u poslanickom klubu i tamanimo rostilj za 50tak dinara!
Count me in...

Ja bih joj zaplenila cipelu. Neka skakuce do kuce...
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

dobra ideja, no verovatno bi je stranačke kolege pronele svojim telima isto onako kako su planirali da je zaštite od obezbeđenja. :sweet:
Korisnikov avatar
By smaug
:lol:

Pa ovo je fenomenalno!
Muntadhar al-Zaidi je mali deca za ovu seljancuru...
I kako to da ima stiklu, a ne papucu?
I jos nesto, da li je stvarno da bi se postao drug clan radikalne stranke neophodno da se ima sprahfeler ili je dovoljno da se ima samo feler u mozgu?
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Lepa Krepa

dobra ideja, no verovatno bi je stranačke kolege pronele svojim telima isto onako kako su planirali da je zaštite od obezbeđenja. :sweet:
Zezaj se ti...zezaj.
Ja se vrlo dobro secam da su iste stranacke kolege tudjim telima branile raaazne 'srpske' zemlje...
Korisnikov avatar
By Azdaja
hahahhahha.... :pop:

steta sto je nije pogodila... :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Burak
Hoće li i Gordana Pop Lazić poslije ovog podviga postati nova gay ikona ili barem naj cica godine?
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by Ulix

Tokom rasprave o potvrđivanju statuta Vojvodine u srpskoj skupštini, patriotsko-radikalska cipela poslanice Srpske radikalne stranke(SRS) Gordane Pop Lazić vaznela se u pravcu stola predsedavajućeg.
mogle bi e-novine malo da porade na rodnoj korektnosti u jeziku. "predsedavajući" je bila predsedavajućA (and damn good job she did, moram da primetim).
Pa Petar Luković ti je veliki mizoginičar, to odavno znamo. Samo treba da pročitaš šta je i kako pisao o Olji Bećković, sasvim je dovoljno. No, ako se dan po jutru poznaje, čovek koji je počeo karijeru u erotskom časopisu kao urednik rubrike "Moja žena moj šampion" -- gde su muževi slali slike svojih obnaženih supruga -- ipak nije daleko odmakao.

Inače, ne vidim suštinsku razliku između Kurira i E-novina, tabloida Druge Srbije, sa svim rasističkim elementima te grupacije (sem u ambiciji da drugi bude "kulturan" tako što će objavljivati književne treš uradke izvesnih "pisaca"). Evo, i ovaj citirani tekst ima konotaciju "prljavi, smrdljivi radikali".
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by burak-BL

Hoće li i Gordana Pop Lazić poslije ovog podviga postati nova gay ikona ili barem naj cica godine?
Ako ovi iz organizacionog odbora Izbora za Naj cicu godine imaju barem malo pederskog osećaja za filing, posle ovog današnjeg događaja, vanredno će ubaciti Pop Lazićku na listu kandidatkinja.
To što je danas uradila je taaaako gay....
:love: :fancyklap:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by unic0rn

Uf, to mi je životna želja.
Da uđem u Skupštinu, odsedim par mandata, pa ne žalim posle da umrem...
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Originally posted by *deni*

To što je danas uradila je taaaako gay....
:love: :fancyklap:
Grešiš, denika.

Bilo bi gej, da je izula cipelu, zamahnula njom u pravcu predsedavajuće, takoreći napravila fintu, i rekla: "Taman posla, ovo je Manolo Blahnik."
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Gadjali su se cipelama i u drugim parlamentima, mislim da je odatle pokupila ideju. E-novine su podbacile, umeju da budu duhoviti ali ovo nije taj slucaj, zgrazavaju se u pet slajfni sto je radikalka bacila cipelu, i da li je prala noge. Mogu oni i bolje od toga. Meni je zabavniji sam snimak iz skupstine ("taj predmet, rekla bih cipela...") mada je steta sto se ne vidi sam akt stiklozafrljacenja.

(Jeo sam jednom u tom famoznom restoranu, hrana je bila osrednja ali cene su zaista sve ucinile predivnim.)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!