Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Naime, Politika danas piše:

"У оквиру затвора имамо библиотеку чији је фонд око 4.000 књига, али је он, морам да признам, застарео. Али, нашли смо решење. Све затворенике смо посредно учланили у Градску библиотеку. Принцип је да осуђеници требују књиге од васпитача, а он иде у библиотеку и доноси их."

Mislim da je prisilno učlanjenje u biblioteku i potonje čitanje knjiga nešto što bi "navijačima" i inima bila kazna gora od one doživotne. Možda tu leži ključ u razrešenju nekih dilema koje postoje u našem društvu -- recimo, Uroš dobije manje od deset godina za turanje baklje policajcu u usta, ali tu kraću kaznu odsluži u Subotici, primoran da čita.

:pervert:
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ja bih mu odsekao ruke i nabio ga na neko golo ostrvo zauvek, kao i te debilcine koji su pohapseni...pa nek tamo turaju sta god hoce jedni drugima u usta.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
ili "mein kampf" - ovo je za post od dole....ne znam kako se premestio ispod
Korisnikov avatar
By Tot
Ako se u zatvoru prvi put započinje s čitanjem to je stvarno užasno teško ali ih zato može promeniti nabolje. Ali ih može promeniti i nagore. Na primer ako im ta prva knjiga budu "Protokoli" ili nešto nalik tome. Onda će izaći odande isti kao što su i ušli ako ne i gori.
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by haemoglobin87

ili "mein kampf" - ovo je za post od dole....ne znam kako se premestio ispod

Ja ga premestio :lol:

Slažem se sa tobom hemoglobin. Posle mein kampfa mogu da dođu ljotić, đurđević, i one tone lektire iz knjižare Nikola Pašić u Beogradu. Pa ako tako "načitani" izađu odande pa još i sami počnu da pišu, jao nama.
Korisnikov avatar
By Mars
A možda rezultira i zlom sa produženim delovanjem, ako recimo reše da i sami napišu nešto....ša znam...iz podrumske ćelije, zagledani u pun Mesec severne Bačke...pa to dalje postane jedan od manifesta budućih vucibatina...

U svakom slučaju glupa ideja.
By mythe
Originally posted by Simor

Mislim da je prisilno učlanjenje u biblioteku i potonje čitanje knjiga nešto što bi "navijačima" i inima bila kazna gora od one doživotne. Možda tu leži ključ u razrešenju nekih dilema koje postoje u našem društvu -- recimo, Uroš dobije manje od deset godina za turanje baklje policajcu u usta, ali tu kraću kaznu odsluži u Subotici, primoran da čita.

:pervert:
a Uros Misic je najgori od svih, jel?

pa mozda bi se to moglo primeniti na policajca ubicu Miljana Raicevica , za kojeg isto tako sumnjam da je bilo sta procitao u njegovom bednom pandurskom zivotu!
Korisnikov avatar
By Mahoney
uros ce sluziti kaznu u subotici?

ehhh, nisam znao.

da mu odem u posetu? onaj vazelin da mu se nadje...?

:beba:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!