Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Originally posted by Sprinterti si vegetarijanac?
sa druge strane ljudi se ne oglasavaju kad je u pitanju svakodnevno masovno klanje domacih zivotinja. nekako je normalno i ocekuje se da po mesarama uvek ima sveze preklanih zivotinja da mama ima sta da spremi za klopu.
Originally posted by Sprinter
ne mislim na seljake. gledao sam nasu emisiju o ovome. kako se to radi u nasoj zemlji u mesnoj industriji. scene su i vise nego potresne. tipa goveda su okacena naopacke u kolonama, i onda lik ide sa elektosokovima ubija jedno po jedno. medjutim cesto se desava da zivotinje ostanu zive u skoku, kada dodju pred giljotinu odnosno seckalicu. to je samo jedna od prica iz te emisije.
a seljaci su jos gori. ajde kokoske i ne trpe, ali klanje vecih zivotinja prvenstveno svinje je svirep cin koji je u EU zakonom zabranjen i valjda cemo i mi da usvojimo takav zakon.
ja ne kazem da ne treba jesti meso, lanac ishrane je takav kakav je, govorim o tome da ljudima nije interesantno kad se domace zivotinje okrutno ubijaju, dok delfini izazivaju veliku paznju. ne mislim na tebe konkrtno ili nekog ovde, govorim uopste globalno i kako je to medijski propraceno.
Originally posted by SprinterU pravu si potpuno...
ne mislim na seljake. gledao sam nasu emisiju o ovome. kako se to radi u nasoj zemlji u mesnoj industriji. scene su i vise nego potresne. tipa goveda su okacena naopacke u kolonama, i onda lik ide sa elektosokovima ubija jedno po jedno. medjutim cesto se desava da zivotinje ostanu zive u skoku, kada dodju pred giljotinu odnosno seckalicu. to je samo jedna od prica iz te emisije.
a seljaci su jos gori. ajde kokoske i ne trpe, ali klanje vecih zivotinja prvenstveno svinje je svirep cin koji je u EU zakonom zabranjen i valjda cemo i mi da usvojimo takav zakon.
ja ne kazem da ne treba jesti meso, lanac ishrane je takav kakav je, govorim o tome da ljudima nije interesantno kad se domace zivotinje okrutno ubijaju, dok delfini izazivaju veliku paznju. ne mislim na tebe konkrtno ili nekog ovde, govorim uopste globalno i kako je to medijski propraceno.
Originally posted by Sprinter
Originally posted by Sprinterja i dalje mislim da ne mozemo povlaciti paralelu izmedju delfina i domacih zivotinja, ali sve sto si napisao stoji...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!